آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: نوآوری‌ها و ساختار منسجم حوزه علمیه خراسان برکات فراوانی داشته است

  • کد خبر: ۳۱۳۱۱۰
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱
آیت‌الله علم‌الهدی: نوآوری‌ها و ساختار منسجم حوزه علمیه خراسان برکات فراوانی داشته است
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی، پیشرفت‌های اخیر در حوزه علمیه را گامی بزرگ در راستای تقویت تأثیرگذاری روحانیت در جامعه دانست و بر اهمیت استمرار این تحولات برای پاسخ به نیاز‌های روز جامعه تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با حجت‌الاسلام مهدی رضایی معاون علمی حوزه علمیه خراسان که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: نوآوری‌هایی که امروز در مسائل علمی، آموزشی و مدیریت اجتماعی حوزه علمیه صورت گرفته است باعث شکل‌گیری یک نظم و ساختار منسجمی برای این نهاد مقدس شده که آثار و برکات فراوانی نیز با خود به ارمغان آورده است.

وی  با مقایسه شرایط کنونی حوزه علمیه با گذشته، افزود: امروز، با توجه به اصلاحات و نوآوری‌های صورت‌گرفته در نظام علمی و مدیریتی حوزه، شاهد تغییرات عمده‌ای در ساختار این نهاد هستیم که در مقایسه با گذشته، تفاوت‌های اساسی ایجاد کرده است. حوزه‌ای که امروز با آن روبه‌رو هستیم، در حقیقت، بسیار متفاوت از دوران گذشته است و می‌توان آن را با زندگی و مرگ مقایسه کرد.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بر لزوم توجه به اثربخشی و کارایی بیشتر این تغییرات تأکید کرد و ادامه داد: با وجود پیشرفت‌های ساختاری، متأسفانه هنوز در برخی از دستاورد‌های علمی و اجتماعی حوزه علمیه، تفاوت چشمگیری با گذشته احساس نمی‌شود. تغییرات و تحولات مدیریتی اگرچه رشد زیادی داشته‌اند، اما همچنان نتایج این تغییرات در عملکرد و اثرگذاری نهایی حوزه در سطح جامعه آن‌طور که باید محسوس نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به نقش روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی و مبارزه با رژیم شاهنشاهی ابراز کرد: مبارزات انقلابی از جامعه روحانیت آغاز شد و حضور اجتماعی و تأثیرگذاری که ما در زمان انقلاب از جامعه روحانیت و حوزه علمیه مشاهده می‌کردیم، نسبت به امروز کاملاً برجسته‌تر و گسترده‌تر بود.

وی یکی از دستاورد‌ها و موفقیت‌های حوزه علمیه را در مدیریت آستان قدس توسط مرحوم آیت‌الله طبسی معرفی کرد و گفت: از دوره قاجار تا زمانی که آیت‌الله طبسی تولیت آستان قدس رضوی را بر عهده گرفت، این آستان مدیریت قوی و منسجمی نداشت، اما پس از این دوره، تحولات و پیشرفت‌های چشمگیری در این زمینه مشاهده شد.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه امروز تحقیقات و پژوهش‌های علمی جای خطابه و روش‌های تبلیغی را گرفته است، خاطرنشان کرد: باوجوداین تغییر آیا این تغییرات توانسته‌اند به اندازه روش‌های سنتی و خطابه‌ای در پیشبرد اهداف انقلابی و دینی مؤثر واقع شوند؟ آیا نیاز است که با توجه به چالش‌های موجود، روش‌های جدیدی برای افزایش اثربخشی حوزه علمیه به‌کار گرفته شود؟ 

وی خواستار توجه بیشتر به اصلاحات لازم در این زمینه‌ها شد و افزود: در صورتی که نقاط ضعفی در سیستم جدید وجود دارد که موجب کاهش اثربخشی آن می‌شود، باید راهکار‌هایی برای رفع این مشکلات و افزایش کارآمدی حوزه علمیه در راستای اهداف نظام اسلامی یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->