رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بودجه وام‌های ازدواج و فرزندآوری برای سال ۱۴۰۴ چقدر است؟

  • کد خبر: ۳۱۳۶۵۷
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸
بودجه وام‌های ازدواج و فرزندآوری برای سال ۱۴۰۴ چقدر است؟
به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه، بودجه وام‌های ازدواج و فرزندآوری برای سال ۱۴۰۴ کاهش نیافته و بانک مرکزی و مجلس بر تخصیص ۲۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به توافق رسیدند. این در حالی است که بودجه این تسهیلات قرض‌الحسنه در سال جاری، ۲۰۰ همت بود.

به گزارش شهرآرانیوز، در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ همانند قانون بودجه سال ۱۴۰۲ حداقل ۲۰۰ همت بودجه برای تسهیلات ازدواج اختصاص داده شد. اما در عین حال سقف فردی این تسهیلات به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. این سقف برای زوج‌های زیر ۲۵ سال و زوجه‌های زیر ۲۳ سال حتی به ۳۵۰ میلیون تومان نیز رسیده است.

متعاقب آن به علت عدم افزایش میزان تسهیلات ازدواج نسبت به سال گذشته در قانون بودجه، این سهم با توجه به افزایش مبلغ تسهیلات اعطایی به متقاضیان در نهایت به افراد کمتری اعطاء می‌شود. علیرغم این موضوع، متقاضیان بسیاری هستند که هنوز در صف دریافت وام ازدواج مانده و در برخی از موارد حتی نمی‌توانند مراحل ثبت نام خود را به علت محدودیت در سایت برخی از بانک‌ها به سرانجام برسانند.

با این حال، بانک مرکزی در اواخر شهریور ماه سال جاری از تخصیص ۵۰ همت مازاد از سقف تکلیفی تعیین شده در قانون بودجه (۱۴۰۳) از سوی شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری خبر داد. تا گامی در جهت کاهش صف طولانی انتظار متقاضیان برای دریافت وام ازدواج برداشته شود.

به طوری که بانک مرکزی اعلام کرد که براساس تکالیف قانون بودجه ۱۴۰۳ (جزء ۱و۲ بند (ث) تبصره ۱۳ قانون بودجه) پرداخت ۱۹۰ همت تسهیلات ازدواج و فرزند توسط شبکه بانکی برای سال جاری پیش بینی شده بود که با پرداخت ۲۲۹.۸ همت تسهیلات ازدواج و فرزند، تاکنون ۳۹.۸ هزار میلیارد تومان بیشتر از تکالیف تعیین شده توسط شبکه بانکی اعطا شده است.

با این حال، روز چهارشنبه (۹ بهمن ماه) احمد دنیامالی - وزیر ورزش و جوانان - تعداد متقاضیان در صف دریافت وام ازدواج را ۴۲۰ هزار نفر اعلام کرد که عدد قابل ملاحظه‌ای است.

در این میان روز گذشته سید حمید پورمحمدی - رئیس سازمان برنامه و بودجه - در حاشیه جلسه دولت خبر‌های مطرح شده در رابطه با کاهش بودجه وام ازدواج در سال ۱۴۰۴ را تکذیب کرد و گفت: بودجه وام ازدواج کاهش نیافته است و بانک مرکزی و مجلس شورای اسلامی بر تخصیص ۲۷۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به توافق رسیدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->