ماجرای توافق استقلال و سپاهان بر سر گودرزی استقلال مهاجم آفریقایی خرید؟ نتیجه بازی دوستانه استقلال و لوسیل قطر(۸ مرداد ۱۴۰۴)| تیم امیدوارکننده ساپینتو شنبه تکلیف استعفای جویباری مشخص می‌شود کار تراکتور و آلوس به فیفا کشید فوفانا در راه لیگ عربستان واسعی: سابقه نداشته ۳ سال در یک تیم باشم برنامه بازی‌های لیگ برتر فوتبال مشخص شد وریا کدام گره استقلال را باز می‌کند؟ کارل توکو اکامبی گزینه مدنظر پرسپولیس کیست + رزومه و تیم‌های سابق عیسی رضایت ندهد، قراردادش فسخ نمی‌شود| درانتظار رونمایی از آل کثیر سود ۲۰ میلیون پوندی چلسی از خرید‌های شکست‌خورده! سیلی پدر مبینا نعمت‌زاده به پیشکسوت تکواندو! وریا به دنبال صدور مجوز بازگشت به استقلال استقلال مجوز گرفت، پرسپولیس، سپاهان و تراکتور در انتظار نویر به تیم ملی آلمان بازمی‌گردد؟ انتقاد حسن تفتیان از فدراسیون دوومیدانی | دوومیدانی ایران روزهای خوبی ندارد! نیاز پرسپولیس به هافبک ششدانگ | ضعف ادامه‌دار سرخ‌پوشان در خط میانی زمان آغاز لیگ برتر کشتی مشخص شد گل محمدی به دنبال مدافع پرسپولیسی
سرخط خبرها

ورود وزیر ورزش به اتفاقات غیراخلاقی بازی پرسپولیس و تراکتور

  • کد خبر: ۳۱۳۹۷۸
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
ورود وزیر ورزش به اتفاقات غیراخلاقی بازی پرسپولیس و تراکتور
رفتار‌های غیراخلاقی تماشاگرنما‌ها در بازی پرسپولیس و تراکتور باعث ورود احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، به موضوع شده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، اتفاقات غیرفرهنگی بازی پرسپولیس و تراکتور صدای وزیر ورزش و جوانان را نیز درآورده است. احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در این خصوص گفت: «بابت این اتفاقات متأسفم ولی این تعداد محدود نباید این فضا را ایجاد کنند. تماشاگران ما انسان‌های فرهیخته‌ای هستند و می‌آیند که از ورزش لذت ببرند؛ نباید فضا به‌گونه‌ای باشد که هواداران را محدود کنیم.»

دنیامالی ادامه داد: «جلسه‌ای برگزار می‌شود و رئیس فدراسیون فوتبال و مسئولین مرتبط در این جلسه حضور خواهند داشت. قطعاً تدابیری می‌اندیشیم که اصلاحات مناسبی انجام دهیم تا شاهد جریحه‌دارشدن احساسات مردم نشویم. هر رویدادی روی سکو رخ می‌دهد، ریشه آن خارج از استادیوم‌هاست. وقتی مدیران ما مرز رفتار حرفه‌ای را رعایت نمی‌کنند و به کری‌خواندن و تحریک احساسات هواداران روی می‌آورند، چنین اتفاقی رخ می‌دهد؛ بنابراین وقتی بازیکنی تیمی را ترک می‌کند، حقش است ولی اگر فضا را تشویش کنیم و به سکو ببریم، زیبنده نیست.»

لازم به ذکر است که در جریان بازی پرسپولیس و تراکتور متأسفانه اتفاقات ناگوار اخلاقی بسیاری رخ داد که حتی برخی از تماشاگران خانم نیز در این اتفاقات سهم داشتند و به‌شدت فضای ورزشگاه را آلوده کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->