آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو برگزاری جشنواره نور در ایام نوروز ۱۴۰۴ در عرصه میدان شهدای مشهد رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار رنگ‌وبوی معنویت گرفته است مانور خدمت به زائران نوروزی در مشهد و خراسان رضوی برگزار می‌شود شهردار مشهد مقدس: امسال استقبال از بهار پررنگ‌تری نسبت‌به سال گذشته خواهیم داشت + فیلم هوای کلانشهر مشهد امروز ناسالم است (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس: خیابان گل جنب بوستان برکت برپا خواهد شد + فیلم حمایت ویژه شهرداری مشهد از تشکل‌های قرآنی برای نخستین بار شهردار مشهد مقدس: استقبال از بهار یک کار ویژه و شاخص برای مشهد است | بهره‌برداری از پروژه ایوان سلام در پایانه مسافربری امام رضا (ع) تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم درباره تاریخ ساختمان شهرداری مشهد | ساخت عمارت بلدیه با ۴۰۰‌هزار آجر ابلق فشاری رشد ۱۳ درصدی ظرفیت اقامتی کلانشهر مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ ورود اولین تابلو‌های برق فشارمتوسط خط۳ مترو به مشهد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) مشهد با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد تومان هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) تمامی معابر اصلی مشهد بازگشایی شد| معابر به صورت مستمر برف‌روبی و یخ‌زدایی می‌شوند (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) گزارش پلیس از وضعیت ترافیکی معابر مشهد | خیابان‌ها باز است، اما حرکت به‌کُندی انجام می‌شود (۱۲ اسفند ۱۴۰۳) پیگیری خواسته‌های شهروندان مشهدی در تریبون مردمی محله امامیه | کوشش برای روکش
سرخط خبرها

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: منتظر تشکیل شورای عالی زیارت در دولت هستیم

  • کد خبر: ۳۱۴۲۰۰
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: منتظر تشکیل شورای عالی زیارت در دولت هستیم
نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: توسعه مداوم زیرساختی مشهد که درخور میزبانی شهر حضرت رضا(ع) باشد، قطعاً یک ضرورت است و دیدگاه مدیران استانی هم بر این است که باید نگاه ملی در تخصیص بودجه به این کلان‌شهر دیده شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن‌علی اخلاقی امیری درباره ضرورت تشکیل شورای عالی زیارت در گفت‌و‌گو با شهرآرا، گفت: قبل از دولت سیزدهم شورای ملی زیارت را در سطح کشور داشتیم که مباحث شهر‌های زیارتی به‌ویژه کلان‌شهر‌هایی مثل مشهد به آن پرداخته می‌شد. در دولت سیزدهم این کارگروه تبدیل به شورای عالی زیارت شد و یک جلسه هم در این زمینه برگزار شد، اما متأسفانه تاکنون اقدامی برای ادامه‌دارشدن این شورا، انجام نشده است.

نگاه ملی به مشهد

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن‌علی اخلاقی امیری در ادامه بیان کرد: اما آنچه اکنون مهم است و اهمیت دارد اینکه مسائل کلان‌شهر مشهد که شهر زیارتی است و سالانه زائران بسیاری به این شهر وارد می‌شوند، باید با یک نگاه ملی دنبال و گره‌گشایی شود. او بیان کرد: تقاضایی که مجمع نمایندگان مجلس در این راستا داشتند، این است که مسائل مشهد در سطح ملی دنبال شود. صحبتی که با رئیس‌جمهور وقت داشتیم تأکید بر استمرار برگزاری جلسات شورای عالی زیارت در راستای هماهنگی بیشتر بود که این موضوع را از دولت چهاردهم هم می‌خواهیم که برای تشکیل جلسه این شورا اقدام کند.

وعده سازمان برنامه و بودجه برای عملیاتی‌شدن پروژه‌های مهم استان

اخلاقی با اشاره به اینکه در احکام بودجه هم ما حکمی را برای زیرساخت‌های مشهد اختصاص دادیم، تأکید کرد: پروژه آزاد راه حرم تا حرم و قطار سریع‌السیر مشهد- تهران به عنوان دو پروژه مهم استانی مطرح است و حداقل یکی از این دو پروژه باید بیشتر مورد توجه دولت باشد تا به نتیجه برسد. البته سازمان برنامه و بودجه این وعده را داده که پروژه‌های مهم استان عملیاتی شوند.

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی در ادامه ابراز کرد: امیدواریم سال آینده اتفاقات خوبی درخصوص پروژه پراهمیت آزادراه حرم تا حرم و قطار سریع‌السیر بیفتد. این دو پروژه اکنون در انتظار موافقت سازمان برنامه و بودجه و هیئت وزیران است که ما هم تمام تلاشمان را می‌کنیم هرچه سریع‌تر موافقت آن را بگیریم.

تحول کشور در گرو تحول مشهد

او تأکید کرد: اگر دولت و مجموعه نظام بخواهد تحولی را در کشور رقم بزند، این تحول می‌تواند از مشهد با هزینه کمتر و سرعت بیشتر شروع شود. همچنین توسعه‌های فرهنگی و اجتماعی با حضور زائران در مناسبت‌های مختلف مثل نوروز فرصت بی‌نظیری است. به گفته اخلاقی، مشهد به‌مثابه یک رسانه است و کوچک‌ترین اتفاقات توسط زائران می‌تواند از این شهر به‌سرعت منتشر شود و این هنر حاکمیت و دولت را می‌طلبد که از این فرصت بی‌نظیر و حضور زائران استفاده مطلوب را ببرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->