مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟
سرخط خبرها

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: باید ملاک عمل در موضوع ارز، برنامه هفتم باشد

  • کد خبر: ۳۱۴۶۶۴
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: باید ملاک عمل در موضوع ارز، برنامه هفتم باشد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: باید بانک مرکزی به وظیفه نظارتی خود در کنترل نرخ ارز در بازار غیررسمی عمل کند و این رهاشدگی پذیرفته نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، روح‌الله نجابت در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری، اظهار کرد: از جلسه مشترک روز گذشته روسای قوا و هیئت دولت و هیئت رئیسه مجلس تشکر می‌کنم، اما این جلسات باید منجر به اتفاق واقعی در معیشت مردم شود؛ همان جایی که دشمن از دو مسیر ارز و ناترازی انرژی روی آن دست گذاشته تا کشور را دچار چالش کند.

وی با تاکید بر اینکه باید ملاک عمل در موضوع ارز برنامه هفتم ملاک باشد، گفت: باید بانک مرکزی به وظیفه نظارتی خود در کنترل نرخ ارز در بازار غیررسمیعمل کند و این رهاشدگی پذیرفته نیست و یک حرکت جدی لازم است. قیمت ارز به دلایل غیراقتصادی بالا می‌رود و آن موضوعات برطرف می‌شود، اما قیمت ارز پایین نمی‌آید. چه کسی باید جواب دهد؟

این نماینده مجلس با طرح این پرسش که چرا اصلاح فرایند‌ها اتفاق نمی‌افتد؟ گفت: ما از وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی انتظار داریم و نباید تصمیمات شخصی و دفعی باشد.

وی با اشاره به موضوع ناترازی انرژی گفت: در قانون برنامه هفتم موضوع تشکیل سازمان ملی بهینه‌سازی امده که باید ذیل رئیس‌جمهور باشد و نباید تبدیل به یک موضوع فرعی در ذیل سازمان برنامه و بودجه شود. ما انتظار اصلاح فرایند‌ها را داریم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از تصمیم واگذاری ایران‌خودرو به شرکت کروز انتقاد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->