تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان
سرخط خبرها

تأثیر مستقیم میزان هورمون استرس بر شدت بیماری کووید۱۹

  • کد خبر: ۳۱۴۸۶
  • ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
تأثیر مستقیم میزان هورمون استرس بر شدت بیماری کووید۱۹
به گفته محققان میزان بالای هورمون استرس موسوم به کورتیزول با افزایش خطر مرگ در بین بیماران مبتلا به کووید۱۹ مرتبط است.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان کالج امپریال لندن دست یافتند میزان کورتیزول زمانی افزایش می‌یابد که بدن به دلیل بیماری، تحت فشار و استرس است. میزان بالا این هورمون خطرناک بوده و منجر به افزایش ریسک عفونت و شرایط نامناسب برای سلامت می‌شود.

 

در این مطالعه، محققان ۵۳۵ بیمار مشکوک به کووید ۱۹ را که بین ۹ مارس تا ۲۲ آوریل در سه بیمارستان لندن پذیرش شده بودند بررسی کردند.

 

یافته‌ها نشان داد میزان هورمون کورتیزول در ۴۰۳ بیمار که بیماری کووید ۱۹ شان تأیید شد در مقایسه با افراد فاقد این بیماری، به مراتب بالاتر بود.

 

میزان کورتیزول در زمان سلامت و استراحت فرد ۱۰۰ تا ۳۰۰ nm/L و در طول مدت خواب، تقریباً صفر است. میزان این هورمون در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ به اندازه ۳۲۴۱ بالا بود. حتی این رقم بعد از یک عمل جراحی مهم از ۱۰۰۰ بیشتر می‌شود.

 

نتایج نشان داد در بین بیماران کووید ۱۹، بیماران دارای میزان کورتیزول ۷۴۴ یا کمتر، به طورمیانگین ۳۶ روز زنده ماندند، درحالی که در افراد دارای میزان کورتیزول بالا ۷۴۴، میانگین مدت زنده ماندن ۱۵ روز بود.

 

«والجیت دیلو»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «از دیدگاه متخصصان غدد، این یافته‌ها بدین معناست که ناخوش‌ترین بیماران مبتلا به کووید ۱۹ دارای میزان بالا هورمون کورتیزول هستند و این میزان بالا نگران‌کننده است.»

 

به گفته محققان، وجود چنین نشانگر اولیه ای می‌تواند به پرسنل بیمارستانی در تشخیص سریع بیمار کمک کند.

 

منبع: پایگاه خبری تحلیلی فناوری و نوآوری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->