آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر راه: نوسازی راه‌آهن شلمچه تا اربعین سال آینده تکمیل می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۵۰۴۹
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
وزیر راه: نوسازی راه‌آهن شلمچه تا اربعین سال آینده تکمیل می‌شود
وزیر راه و شهرسازی گفت: به جد پیگیر اتصال شلمچه به بصره هستیم. اگرچه کریدور جاده‌ای از بندر گواتر تا شلمچه وجود دارد، اما در زمینه کریدور ریلی، نوسازی راه آهن شلمچه در دستور کار قرار دارد و اربعین سال بعد این پروژه به سرانجام می‌رسد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرزانه صادق در کنگره جهادی شهدای راه آهن اظهار کرد: راه‌آهن در دوران جنگ تحمیلی، فقط مسیر حمل و نقل نبوده است، بلکه اصالت و هویتی بود که اعزام رزمندگان و سرداران رشیدی همچون سردار فضلی، سردار سیدی، سردار کوثری، سردار احمدلو و سایر بزرگواران بوده است که امروز در جمع ما حضور دارند و میدان راه‌آهن در در وان جنگ تحمیلی، محل حضور مادران، فرزندان و همسرانی بوده است که نظاره گر اعزام پسران، برادران شوهران و پدرانشان بودند و آنها را بدرقه می‌کردند.

وی افزود: خطوط ریلی که اهواز و اندیمشک و پادگان دوکوهه را به یاد ما می‌اندازد و مانند مویرگ‌هایی بودند که به قلبی که در خوزستان و جبهه‌های غرب کشور می‌تپید وصل می‌شدند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ریل و راه‌آهن یکی از مهمترین سیاست‌های مورد پیگیری در این وزارتخانه است، خاطرنشان کرد: رهبری تاکید بسیار زیادی بر توسعه کریدور‌های ریلی دارند و ما نیز در حوزه حمل و نقل ریلی به دنبال افزایش مسیر‌های ریلی و اتصال آنها به مرز‌ها هستیم، زیرا معتقدیم مفهوم کریدور اتصال مرزی به مرز دیگر است، همچنین تجهیز و نوسازی ناوگان پیر و خسته ریلی کشور نیز در دستور کار قرار گرفته است و آغوش راه آهن برای بخش خصوصی باز است.

صادق تصریح کرد: به جد پیگیر اتصال شلمچه به بصره هستیم. اگرچه کریدور جاده‌ای از بندر گواتر تا شلمچه وجود دارد، اما در زمینه کریدور ریلی، نوسازی راه آهن شلمچه در دستور کار قرار دارد و اربعین سال بعد این پروژه به سرانجام می‌رسد.

وی علت اصلی تاکید و تلاش برای تکمیل راه آهن شلمچه - بصره را تشریح کرد و گفت: موقعیت ژئوپلیتیک ایران وقتی مفهوم پیدا می‌کند که کریدور‌های ما از مرز‌ها فراتر برود. هرچه ارتباط ما با کشور‌های همسایه بیشتر باشد، به طور قطع توسعه و بالندگی بیشتری برای کشور رقم خواهد خورد.

وزیر راه و شهرسازی بر بهسازی و بهینه سازی ایستگاه‌های راه آهن و مسیری که به ایستگاه می‌رسد و نیز استفاده از قطار برای جانبازان و معلولین تاکید کرد و گفت: راه آهن باید بهترین خدمات را به جانبازان و معلولین ارائه دهد و ظرف مدت یک سال باید این اتفاق در سراسر کشور رخ دهد. این شهر و تمام آنچه در آن وجود دارد باید دسترس پذیر برای همه افراد جامعه باشد.

صادق با تاکید بر اینکه بیان اخبار خوب باعث دلگرمی و امیدواری مردم می‌شود، گفت: اگر کم و کسری و محدودیتی داریم از تلاش و جهاد خسته نمی‌شویم، زیرا پدران و برادران ما خستگی ناپذیر بودند و با وحدت کلمه‌ای که امام خمینی (ره) بر روی آن تاکید داشته‌اند، در همه برهه‌ها جنگیده‌اند که امروز سرافرازانه شاهد جایگاه رفیع کشور در همه عرصه‌ها هستیم.

وی یادآور شد: طی چند ماه گذشته ۴۰ لکومتیو به مدار ریلی اضافه شده است و خوشبختانه ۳۱ واگن مسافری و ۳۸۳ واگن باری به ناوگان اضافه شده که باعث توسعه ترانزیت و کاهش مصرف سوخت و ذخیره سازی انرژی می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->