«قربانعلی شیرازی» مشاور شهردار مشهد در امور شهرسازی و معماری شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) ولیعهد عربستان با ترامپ دیدار می‌کند آب در برخی نقاط مشهد، فردا (۳۰ مهر ۱۴۰۴)، به مدت ۸ ساعت قطع خواهد بود افزایش چشمگیر آلودگی هوا در مشهد | پاییز امسال، نفس مشهد تنگ‌تر می‌شود نگاهی به آخرین وضعیت بافت پیرامون حرم امام‌رضا(ع) | هم‌زیستی هویت و نوسازی و چاره‌ای که نیست استاندار خراسان جنوبی: دیپلماسی منطقه‌ای فرصتی ارزشمند برای سرمایه گذاری استان‌های خراسان در کشور‌های همسایه است هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) کاشت بیش از ۲۰۵ هزار گل پاییزی در مشهد برای جشنواره «طعم و رنگ پاییز ۱۴۰۴» پخش «انجمن اشباح» از امشب (۲۹ مهر ۱۴۰۴) در فیلم‌نت + بازیگران گروه اول آلودگی هوای مشهد در مهر ۱۴۰۴ نسبت‌به سال قبل، ۲برابر شد | هشدار شورای شهر درباره پیامدهای آلودگی برای سلامت شهروندان رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بلندمرتبه‌سازی یکی از منابع درآمدی مهم در شرایط سخت اقتصادی است شهردار مشهد مقدس: ساختار معیوب املاک قولنامه‌ای در مشهد با نگاه مردم‌محور اصلاح شود آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) فوت روزانه ۶۰ نفر در مشهد طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
شهردار مشهد:

خط۳ قطارشهری تبلور توازن منطقه‌ای در مشهد

  • کد خبر: ۳۱۶۱۲
  • ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
خط۳ قطارشهری تبلور توازن منطقه‌ای در مشهد
عمليات حفاری خط۳ قطارشهری مشهد در مسير پايانه مسافربری امام رضا(ع) تا شهرک ابوذر با حضور محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، و جمعی از اعضای شورای شهر و مدیران شهری آغاز شد و ادامه یافت.

جانقربان/ شهرآرانیوز- شهردار مشهد در این مراسم گفت: خط۳ قطارشهری مشهد تبلور توازن منطقه‌ای در این شهر است.



محمدرضا کلائی افزود: هدف شهرداری در این پروژه این بوده است که مطرح کنیم بالای شهر و پایین شهر در مشهد نداریم و خدمات سالم و ارزان را در اختیار همه به‌ویژه قشر ضعیف قرار می‌دهیم.

 

وی اظهار کرد: از دولت انتظار داریم برای توسعه خطوط قطارشهری در مشهد همکاری کند. در این پروژه دولت کمک کرده است، اما کافی نیست.

 

شهردار مشهد گفت: انتظار داریم دولت درباره ۱۴۱ میلیون یورو و صندوق توسعه ملی دولت همراهی کند.

 

به‌دنبال تحقق «حرم شهر»


محمدرضا کلائی در ادامه افزود: از نایب رئیس مجلس هم انتظار همراهی داریم، سعی می‌کنیم برای رفاه و خدمات‌دهی به زائران از هیچ کمکی دریغ نکنیم.


وی اظهار کرد: بزرگوارانی هستند که فقط قلمشان کار می‌کند و نامه‌نگاری می‌کنند، ولی ما سعی می‌کنیم کار کنیم.

 

شهردار مشهد گفت: اتفاقاتی که مدیریت شهری با مفهوم «حرم شهر» رقم خواهد زد، اقدامی است که سال‌ها باعث افتخار خواهد بود.

 

وی افزود: در بهبود بافت پیرامون حرم مطهر مصمم هستیم و تحقق ایده «حرم شهر» خواسته همه بزرگواران است و امام رضا(ع) مدیریت شهری را به‌عنوان متولی اصلی کمک خواهند کرد.

 

گفتنی است حفاری مسير پايانه مسافربری امام رضا(ع) تا شهرک ابوذر به‌طول ۶/۳ کیلومتر است و تا مهرماه سال آینده به پایان خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->