گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زلنسکی برای مذاکرات صلح با روسیه شرط گذاشت

  • کد خبر: ۳۱۷۳۰۰
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۸
زلنسکی برای مذاکرات صلح با روسیه شرط گذاشت
رئیس جمهور اوکراین در خصوص مذاکرات صلح با روسیه گفت: در این خصوص دو شرط داریم که یکی از آنها مبادله اسرا است.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز سه شنبه در نشست خبری با ولودیمیر زلنسکی همتای اوکراینی خود با بیان اینکه برای ایجاد صلح بین روسیه و اوکراین تلاش هایمان را دنبال می‌کنیم، اظهار داشت: ترکیه از تمامیت ارضی اوکراین حمایت می‌کند. در عین حال برای ایجاد یک صلح پایدار تلاشمان را به کار خواهیم بست.

وی افزود: کشور ما برای مذاکرات صلح یک محل ایده آل است.

رئیس جمهور ترکیه با اشاره به روابط تجاری بین دو کشور نیز گفت: علیرغم سختی‌های دوران جنگ، بدنبال رسیدن روابط تجاری به سطح ۱۰ میلیارد دلار هستیم.

اردوغان همچنین گفت: برای تاکید بر تمامیت ارضی اوکراین و بخصوص کریمه از تلاش‌های زلنسکی تشکر و حمایت می‌کنیم. تمامیت ارضی و حاکمیت اوکراین برای ترکیه بسیار مهم است و آن را همه جا و در همه نشست‌های بین المللی اعلام کرده‌ایم.

وی ادامه داد: کسی در صلح زیان نمی‌بیند و زلنسکی در این دیدار تمایلش به صلح را اعلام کرده است. ما نیز در این خصوص چه در گفت‌و‌گو با پوتین و چه دیگر طرف‌ها بر این موضوع تاکید خواهیم کرد.

رئیس جمهور ترکیه از اوکراین بابت ارسال غلات به سوریه از طریق ترکیه نیز تشکر کرد و اظهار داشت: ما آن را تبدیل به آرد کردیم و برای مردم سوریه فرستادیم. آنها نیز از اوکراین تشکر کردند.

زلنسکی: دیدار آمریکا و روسیه در عربستان را از طریق رسانه‌ها دریافتم

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نیز در این نشست با بیان اینکه در این دیدار، روند در پیش گرفته شده جهانی برای پایان جنگ روسیه و اوکراین را مورد بررسی قرار دادیم، گفت: مذاکرات باید در محیطی عادلانه و با حضور اوکراین، اروپا، ترکیه و آمریکا برگزار شود.

وی از ترکیه به دلیل حمایت از کودکان اوکراینی که والدینشان در جنگ روسیه کشته شده‌اند تشکر کرد.

رئیس جمهور اوکراین در خصوص حضور روسیه و آمریکا در عربستان در خصوص مذاکرات صلح نیز گفت: این برای ما یک شگفتی بود و ما نیز آن را از رسانه‌ها دریافتیم. من به عربستان نخواهم رفت، زیرا که نمی‌خواهم تاثیر منفی بر روی مذاکرات بگذارم. روز ۱۰ مارس به عربستان خواهم رفت.

زلنسکی درباره شروط خود برای مذاکرات صلح با روسیه نیز گفت: اگر پوتین به دنبال صلح است ابتدا باید اسرا مبادله شوند. سپس باید تضمین امنیتی برای عدم تکرار جنگ و حمایت از پیوستن به ناتو را داشته باشیم.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->