پزشکیان: اصلاح و ارتقای کیفی نظام آموزشی در اولویت است عراقچی راهی چین شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ژاپن برای کنترل تورم، قیمت سوخت و برق را کاهش می‌دهد انفجار مهمات ذخیره شده در منطقه «ولادیمیر» روسیه سردار فدوی: بسیاری از توانمندی‌های جمهوری اسلامی در محاسبات دشمنان نیست زمان جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سطح کارشناسی فنی اعلام شد + علت لغو جلسه چهارشنبه ترامپ با نتانیاهو درباره ایران گفت‌و‌گو کرد حکم سنگین برای قاچاقچیان دو نفت‌کش خارجی در هرمزگان جزئیات تحریم‌های جدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران اعمال تحریم‌های جدید آمریکا مرتبط با ایران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو در دادگاه پاسخ‌گویی به اتهامات فساد حضور یافت گروسی: به مذاکرات آمریکا و ایران خوش‌بین هستم روسیه: پوتین و سلطان عمان درباره ایران گفت‌و‌گو کردند امضای سند همکاری امنیتی ایران و تاجیکستان با حضور وزیر کشور سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: دوفوریت لایحه تغییر ساعت رسمی کشور، سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ بررسی می‌شود پوتین با سلطان عمان دیدار کرد | نشست سران روسیه و کشور‌های عربی برگزار می‌شود + فیلم پژمان‌فر: ممنوع‌الخروجی فعالان اقتصادی از کشور در صورت ارائه وثیقه تضمنی لازم رفع می‌شود عارف: مشارکت‌های بزرگ و هوشمندانه با جهان اولویت ماست هشدار صریح سپاه به دشمنان انقلاب اسلامی: هرگونه تعرض پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده خواهد داشت رایزنی دیپلمات‌های ایران و آذربایجان در آستانه سفر رئیس جمهور به باکو تأکید بقایی بر نقش سازنده‌ روسیه در موضوع هسته‌ای ایران سفر وزیر کشور به جمهوری تاجیکستان (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس قوه قضائیه خواستار تقویت همکاری کشورهای عضو شانگهای و بریکس شد شیخ حسین عطوی توسط اسرائیل ترور شد آسوشیتدپرس: رسیدن مذاکرات به سطح کارشناسی نشانه پیشرفت سریع آن است عراقچی چهارشنبه به چین می‌رود نشست خبری سخنگوی دولت | مهاجرانی: در مذاکره با آمریکا، مطالبه اصلی بر رفع تحریم هاست دوحه و قاهره، میزبان مذاکرات سرنوشت‌ساز درباره آتش‌بس غزه
سرخط خبرها

عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام: استیضاح همتی خلاف تاکید سران قوا بر تعامل برای رفع مشکلات است

  • کد خبر: ۳۱۷۷۵۷
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵
عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام: استیضاح همتی خلاف تاکید سران قوا بر تعامل برای رفع مشکلات است
عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر کسی که مدتی طولانی برسر کار نبوده و اصراری هم بر قبول مسئولیت وزارت نداشته است را تنها با گذشت چندماه از آغاز فعالیت به استیضاح بکشانند، این اقدام هم مدیریت در این وزارتخانه را لغو می‌کند و هم زیان آن برای کل کشور خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد هاشمی رفسنجانی با اشاره به اعلام وصول استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجلس، گفت: اصولا ثبات در مدیریت یکی از اصول اساسی آن و از عوامل اصلی توسعه و پیشرفت است. اگر کسی که مدتی طولانی برسر کار نبوده و اصراری هم بر قبول مسئولیت وزارت نداشته است، را تنها با گذشت چندماه از آغاز فعالیت به استیضاح بکشانند، این اقدام هم مدیریت در این وزارتخانه را لغو می‌کند و هم زیان آن برای کل کشور خواهد بود.

وی افزود: با این اقدام امور وزارتخانه لغو می‌شود و تمرکز این مجموعه برای پیشبرد برنامه‌ها و تلاش جهت کاهش مشکلات کشور به تعویق می‌افتد؛ بنابراین شخص وزیر در این میان مطرح نیست، بلکه این وزارتخانه به دلیل جایگاهی که در راستای تنظیم امور اقتصادی دارد، بسیار نقش مهم و اساسی برعهده دارد و در چنین وزارتخانه‌ای وجود و حفظ ثبات است که کار‌ها را پیش می‌برد.

هاشمی ادامه داد: تعدادی در مجلس جمع شدند تا این اقدام را انجام دهند و برای استیضاح وزیر اقتصاد در شرایط فعلی کشور امضاء جمع کنند که تعداد امضا‌ها به حدود ۹۰ نفر محدود است و ۲۰۰ نماینده از امضای آن خودداری کرده‌اند. این شرایط نشان می‌دهد استیضاح رای هم نخواهد آورد، اما تنها زیانی که دارد این است که امور وزارتخانه‌ای با جایگاه ویژه، آن‌هم در شرایط خاص امروز برای مدتی لغو می‌شود و فعالیت‌های مدیران و مسئولان آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: مجلس می‌تواند برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور و تامین بهتر معیشت مردم، قوانین را اصلاح و بازنگری کند، موانع موجود در راه فعالان اقتصادی را برطرف سازد. اکنون شورایی به عنوان هماهنگی سران قوا مدت‌هاست جلسه برگزار می‌کند و سران هر سه قوه در این جلسات اعلام می‌کنند برای رفع مشکلات کشور هم‌نظر هستند و می‌خواهند برای بهبود وضعیت کشور باهم تعامل و همکاری داشته باشند.

وی گفت: وقتی در این شرایط جمعی در مجلس تصمیم به طرح استیضاح می‌کنند، به مسیر همکاری و تعاملی که هم رئیس مجلس شورای اسلامی و هم رئیس قوه قضائیه برای پیشبرد امور کشور با رئیس‌جمهوری دنبال می‌کنند، بی‌توجه‌اند و خلاف آن حرکت می‌کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->