۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳ آغاز اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف برق در خراسان رضوی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت بیت‌کوین در اوج ۶ هفته اخیر (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توزیع ۳ هزار و ۶۲۳ تن فراورده‌های دامی تنظیم بازار در خراسان رضوی
سرخط خبرها

تعدیل نیرو در آژانس‌های هواپیمایی

  • کد خبر: ۳۱۸۰۲
  • ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۲
تعدیل نیرو در آژانس‌های هواپیمایی
بسیاری از آژانس‌های هواپیمایی با مشکلات اقتصادی مواجه شدند و درآمد آن‌ها بسیار کاهش پیدا کرده و بسیاری از مدیران آژانس‌ها مجبور شدند تا نیرو‌های خود را تعدیل کنند.
 به گزارش شهرآرانیوز، همدانی، مدیرعامل هلدینگ تاپ تورز با اشاره به وضعیت فعلی آژانس‌های هواپیمایی و تاثیر آ‌ن بر کرونا گفت: متاسفانه در شرایط فعلی انجام سفر‌ها و برگزاری تور‌های گردشگری بسیار مشکل است و از ریسک بالایی برخوردار است، دولت باید در این شرایط کمک‌های بیشتری به آژانس‌های هواپیمایی و گردشگری انجام داده و از آن‌ها پشتیبانی کند.

وی ادامه داد: بسیاری از آژانس‌های هواپیمایی با مشکلات اقتصادی مواجه شدند و درآمد آن‌ها بسیار کاهش پیدا کرده و بسیاری از مدیران آژانس‌ها مجبور شدند تا نیرو‌های خود را تعدیل کنند در حالی که دولت اعلام کرده بود از این مدیران حمایت می‌کند، اما در نهایت یک بیمه بیکاری یک میلیون تومانی به هر فرد داده شده است.

همدانی با اشاره به  کاهش درآمد‌ها گفت: یکی دیگر از مشکلات ما بحث مالیات است متاسفانه بدلیل نبود درآمدپرداخت مالیات بسیار سخت شده است و امیدوارم شرایطی برای معافیت از مالیات بوجود بیاید.

وی با اشاره به اینکه دولت می‌تواند با ارائه وام‌های بی‌بهره و یا کم بهره کمک بزرگی به آ‌ژانس‌داران کند، افزود: در سال‌های گذشته آژانس‌داران با فعالیت‌های خود و پرداخت مالیات به رونق اقتصادی کمک کردند و امروز وقت آن است که دولت از آن‌ها حمایت کند، اما اینکه مثلا برای هر کارمند ۱۲ میلیون تومان وام هشت درصد به صورت دو ساله پرداخت کند مشکلی از مشکلات آژانس‌ها کم نمی‌کند، زیرا نهایت آژانس‌ها بتوانند با این وام حقوق سه الی چهار ماه پرسنل خود را پرداخت کنند.

همدانی با اشاره به اینکه اگر دولت به کمک مدیران آژانس‌ها نیاید وضعیت بسیار سخت‌تر خواهد شد افزود: از سویی دیگر ما باید به زندگی با کرونا عادت کنیم و شرایطی را به وجود بیاوریم که مسافرت‌ها و تور‌های گردشگری حتی المقدور برگزار شود، مثلا در فرودگاه جزیره کیش پروتکل‌های بهداشتی به خوبی اجرایی می‌شود و سایر نهاد‌ها و سازمان‌ها نیز می‌توانند مانند جزیره کیش با اجرای پروتکل‌های بهداشتی و  ضدعفونی کردن مسافران و بار و محوطه ترمینال کمک بزرگی به جلوگیری از کرونا و انجام سفر‌ها بکنند.

وی ادامه داد: اگر چنین کاری انجام می‌شود و ضدعفونی کردن تمامی فرودگاه‌های کشور  به خوبی انجام شود و بعد این مساله اطلاع‌رسانی خوبی نیز به دنبال داشته باشد می‌توان اعتماد مردم را جلب کرد و آن‌ها را به سفر ترغیب کرد.

همدانی با اشاره به اینکه در آستانه جشنواره تابستانی کیش قرار داریم و سازمان منطقه‌آزاد کیش نیز برای حل مشکلات تلاش خود را انجام می‌دهد، افزود: قطعا نمی‌توان امسال انتظار رونق و وضعیتی را از این جشنواره داشته باشیم که سال‌های قبل وجود داشت. اما با همه مشکلات جزیره کیش می‌تواند نسبت به مناطق گردشگری دیگر مسافر بیشتری را جذب کند همان طور که در دو هفته ابتدایی خردادماه و بعد از بازگشایی مقطعی استقبال خوبی را از سوی گردشگران شاهد بودیم.

مدیر عامل تاپ تورز با تاکید بر اینکه غرفه‌داران و فعالان اقتصادی در جزیره کیش نیز باید مانند کل کشور خودشان را برای زندگی با کرونا تطبیق بدهند افزود: ما در شرکت تاپ تورز برای مسافرانی به طور مثال با پرواز هواپیمایی ماهان به کیش سفر می‌کنند پک‌های بهداشتی شامل الکل برای ضدعفونی، ماسک، دستکش ارائه می‌کنیم همچنین بار‌های آن‌ها ضدعفونی می‌شود و هتل‌هایی هم که مسافرین ما استفاده می‌کنند حتی بالاتر از حد استاندارد موارد بهداشتی را رعایت می‌کنند و در داخل هواپیما نیز قبل و بعد از مسافرگیری به صورت کامل ضدعفونی می‌شود. البته گردشگران و مسافران خودشان نیز باید به مراقبت‌های بهداشتی و استفاده از ماسک اهتمام داشته باشند.

وی تاکید کرد: آژانس‌های هواپیمایی و برگزارکنندگان تور‌های گردشگری در سال‌های گذشته هرگز خواسته‌ای از دولت نداشتند، اما امروز این توقع کمک و یاری از دولت وجود د ارد و دولت نیز باید به یاری آن‌ها بشتابد.

همدانی یادآور شد: امسال و سال گذشته آژانس‌های مسافرتی درآمدی نداشتند که بتوانند بیمه و مالیات پرداخت کنند، از دولت توقع داریم که از آژانس‌ها در این بخش حمایت کند و آن‌ها را از پرداخت مالیات و بیمه معاف کند.
منبع:ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->