در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت بازخوانی آثار هنری با صیانت از گنجینه رضوی | گفت‌و‌گو با نویسنده و کارگردان مشهدی برنامه تلویزیونی «نقش نفس» طرح «زیارت دلنشین» و خادمی متفاوت برای زائران خاص وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود ۴۵۴ مراسم عقد در میلاد امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به ثبت رسید مراسم سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت آیت‌الله بهجت(ره) برگزار می‌شود یازدهمین کنگره ادبیات پایداری و مقاومت برگزار می‌شود
سرخط خبرها

کاربردی‌شدن قرآن در زندگی، یک ضرورت فرهنگی است

  • کد خبر: ۳۱۸۱۴۷
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
کاربردی‌شدن قرآن در زندگی، یک ضرورت فرهنگی است
جانشین مدیر دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تأکید کرد: یکی از آسیب‌های فرهنگی جامعه، عدم بهره‌گیری عملی از آموزه‌های قرآنی در زندگی روزمره بوده و «زندگی با آیه‌ها» برای رفع این کاستی طراحی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد آریایی امروز (۵ اسفند ۱۴۰۳) در نشست خبری طرح «زندگی با آیه‌ها» با تأکید بر اهمیت کاربردی‌شدن آموزه‌های قرآنی در زندگی روزمره گفت: یکی از آسیب‌های فرهنگی و قرآنی ما این است که مردم قرآن را در زندگی خود به‌صورت عملی و کاربردی به‌ کار نمی‌گیرند و اغلب به تلاوت آن برای ثواب در ماه مبارک رمضان بسنده می‌کنند.

کاربردی شدن قرآن در زندگی؛ یک ضرورت فرهنگی است

آریایی در ادامه افزود: قرآن در بسیاری از مناسبت‌ها مانند سر سفره عقد یا هنگام سفر، به‌عنوان نماد و برای تبرک مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما هدف اصلی ما از اجرای این طرح، ترویج به‌کارگیری مفاهیم قرآنی در تصمیمات و عملکرد‌های روزمره مردم است.

وی به نگاه مقام معظم رهبری نسبت‌به مسائل سیاسی و اجتماعی از منظر قرآن کریم اشاره کرد و گفت: به‌عنوان مثال، رهبر معظم انقلاب اسلامی در موضوعاتی همچون برجام، با استناد به آیات قرآن، موضع‌گیری کرده‌اند. ایشان با توجه به آیه شریفه «وَلَن تَرْضَىٰ عَنکَ ٱلْیَهُودُ وَلَا ٱلنَّصَـٰرَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ» (سوره بقره، آیه ۱۲۰)، درباره خوش‌بینی به دشمنان هشدار داده‌اند و بر استقلال و مقاومت تأکید دارند.

جانشین مدیر دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی هدف اصلی از اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» را ورود آموزه‌های قرآنی به زندگی مردم دانست و خاطرنشان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی در سال‌های اخیر تلاش کرده است تا این پروژه را از مرحله نظری به سطح عملیاتی برساند و به‌صورت گسترده در میان مردم اجرایی کند.

وی در پایان، ابراز امیدواری کرد که این طرح بتواند قرآن را به‌عنوان راهنمای عملی در زندگی روزمره مردم جای دهد و افزود: تمام تلاش ما این است که قرآن در زندگی مردم حضور پررنگ و مؤثری داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->