خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد انهدام یک باند بزرگ سرقت با دستگیری زن معتاد در صحنه سرقت معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی را پرداخت کنید توجه به بومی‌گزینی و جوانی در جذب نیرو از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان برای ورود به پایه هفتم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج اقلام ضروری برای کوله‌پشتی زائران اربعین مصدومیت ۵ زائر ایرانی در تصادف ون با جرثقیل در عراق شاخص اصلی در انتخاب عینک آفتابی استاندارد چیست؟ بیشتر سرطان‌های کبد قابل پیشگیری هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند هوای گرم سال تحصیلی دانشجویان نو ورود از ۲۶ مهرماه آغاز خواهد شد حادثه واژگونی آمبولانس اورژانس در اصفهان با کولر روشن خودرو هم از گرمازدگی در امان نیستید زنگ خطر باروری زنان ایرانی به صدا درآمد «انگور» میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز دستگیری کلاهبردار شیاد در مشهد با تیزهوشی یک طلافروش آغاز ذخایر استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جامع پایانه مرزی «دوغارون» خراسان رضوی صدرنشین پاک‌ترین هوای شبانه‌روز گذشته (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) «روزبه وادی» جاسوس موساد به‌اتهام افشای اطلاعات شهید هسته‌ای اعدام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

الکل احتمال ابتلا به بیماری‌های کبدی را دوبرابر می‌کند

  • کد خبر: ۳۱۸۶۰۰
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
الکل احتمال ابتلا به بیماری‌های کبدی را دوبرابر می‌کند
متخصصان هشدار می‌دهند که اگر شکم بزرگ، دیابت یا فشارخون بالا دارید، نوشیدن الکل می‌تواند به طور قابل‌توجهی احتمال ابتلا به بیماری‌های جدی کبد را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، افرادی که چربی شکم یا دیابت دارند و الکل مصرف می‌کنند، بیش از دو برابر بیشتر در معرض خطر ابتلاء به زخم یا آسیب کبدی هستند.

خطر ابتلاء به فشار خون بالا در افرادی که به مقدار زیاد مشروبات الکلی می‌نوشیدند نیز تقریباً دو برابر بود.

دکتر «برایان لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، گفت: «نتایج یک بخش بسیار پرخطر از جمعیت مستعد ابتلاء به بیماری‌های کبدی را شناسایی می‌کند و نشان می‌دهد که مشکلات سلامتی موجود ممکن است تأثیر زیادی بر نحوه تأثیر الکل بر کبد داشته باشد».

به گفته کارشناسان، اندازه دور کمر ۸۹ سانتیمتر یا بیشتر برای زنان و ۱۰۱ سانتیمتر یا بیشتر برای مردان- که یک شاخص کلیدی از چاقی و خطر متابولیک است- با خطر بالاتر بیماری کبد مرتبط است.

در این مطالعه داده‌های تقریباً ۴۱۰۰۰ نفر از جمله ۲۲۰۰ مصرف کننده الکل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

لی خاطرنشان کرد که مصرف الکل و رسوبات چربی در کبد ممکن است توضیح دهد که چرا این افراد در معرض بالاترین خطر آسیب کبدی قرار دارند.

به علاوه، الکل به تنهایی به سلول‌های کبد آسیب می‌زند و منجر به التهاب و زخم می‌شود که می‌تواند به مرور زمان به سیروز یا سرطان کبد تبدیل شود.

لی در بیانیه‌ای گفت: «نتایج یک بخش بسیار پرخطر از جمعیت مستعد ابتلاء به بیماری‌های کبدی را شناسایی می‌کند و نشان می‌دهد که مشکلات سلامتی موجود ممکن است تأثیر زیادی بر نحوه تأثیر الکل بر کبد داشته باشد.»

وی افزود: «فقط به این دلیل که ممکن است یک فرد شکم بزرگ، فشار خون بالا یا دیابت نداشته باشد، به این معنی نیست که نوشیدن الکل بی خطر است.»

لی گفت: «ما می‌دانیم که الکل برای کبد سمی است و همه افرادی که الکل مصرف می‌کنند در معرض خطر بیماری پیشرفته کبدی هستند.»

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->