کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در خراسان رضوی | ثبت ۹ هزار فرصت شغلی جدید در سامانه رصد اشتغال بحران آب در مشهد؛ افت ۷۰ درصدی ورودی سد دوستی و کاهش ۵۹ درصدی سد طرق تغییر تاریخی در ذخایر جهانی؛ طلا از اوراق خزانه‌داری آمریکا پیشی گرفت پیش‌بینی بورس سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| هشدار تحلیلگران درباره رشد بورس تکذیب افزایش نرخ ارز؛ بانک مرکزی: برنامه‌ای برای تغییر نرخ ۷۰ هزار تومانی و حذف ارز ترجیحی نداریم فروش ۱ میلیون عروسک لبوبو در ایران با گردش مالی ۷۰۰ میلیارد تومانی! پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| شوک قیمتی در بازار؛ عبور دلار از مرز ۱۰۵ هزار تومان و هشدار برای طلای ۹ میلیونی گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تدوین بسته حمایتی با رویکرد حمایت از مستأجران و تأمین مسکن کارگران

  • کد خبر: ۳۱۸۹۴۷
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
تدوین بسته حمایتی با رویکرد حمایت از مستأجران و تأمین مسکن کارگران
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی از اصلاح و بازنگری قانون پیش‌فروش ساختمان، تدوین بسته حمایتی استیجار با رویکرد حمایت از مستأجران و تأمین مسکن کارگران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حبیب‌الله طاهرخانی در نخستین جلسه «کارگروه برنامه‌ریزی و تأمین مالی مسکن» با تاکید بر اینکه مسکن می‌تواند علاوه بر پاسخ به نیاز خانوار‌ها به عنوان سرپناه، (حتی در شرایط تحریم به دلیل اینکه اکثر روابط پسین و پیشین آن با صنایع و بخش‌های داخلی است) سبب ایجاد اشتغال و افزایش تولید ناخالص داخلی شود، گفت: اتخاذ راهکار‌های نوین و طراحی ابزار‌های متنوع تأمین مالی باید با تمرکز بر رفع موانع تولید و عرضه مسکن و تسهیلگری برای تأمین مسکن خانوار‌ها در دهک‌های مختلف به ویژه محرومان، گروه‌های کم‌درآمد و متوسط باشد.

معاون مسکن و ساختمان با بیان اینکه در کنار این کارگروه، چندین کارگروه دیگر از جمله کارگروه‌های «رفع موانع تولید»، «ساخت و تأمین زیرساخت» و… نیز تشکیل خواهد شد، تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، سرمایه‌گذاری در حوزه مسکن و تلاش برای افزایش آن است؛ بنابراین باید به دنبال راهکار‌هایی باشیم که خروج سرمایه از بخش مسکن رخ ندهد و سرمایه به بازار‌های غیر مولد موازی و رقیب همچون طلا و ارز سرازیر نشود. در واقع با سیاست‌های مبتنی بر بهره‌گیری از سرمایه‌های بخش خصوصی و مردم، علاوه بر منابع دولتی در تلاش هستیم تا بتوانیم به تعهدات خود در بخش مسکن جامه عمل بپوشانیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی، نگهداشت سرمایه در بازار مسکن و هدایت سرمایه‌ها به بخش مسکن را یکی از مهمترین اهداف کارگروه عنوان کرد.

طاهرخانی با یادآوری اینکه بخش مسکن کمتر تحت‌تأثیر تحریم‌ها قرار دارد، بر تنوع‌بخشی به ابزار‌های تأمین مالی و تدوین بسته‌های متنوع تسهیلاتی برای گروه‌های مختلف درآمدی جامعه در بخش مسکن تاکید کرد و گفت: یکی دیگر از اولویت‌های بخش مسکن تکمیل واحد‌های نیمه‌تمام است تا بتوان از این طریق ظرفیت عرضه در بخش مسکن را افزایش داد.

به گفته این مقام مسئول، اصلاح قانون پیش‌فروش مسکن و استفاده از این ابزار، در کنار تکمیل واحد‌های نیمه‌تمام، توجه به مسکن استیجاری و تأمین مسکن برای گروه‌های کم‌درآمد با هدف توانمندسازی این خانوارها، توجه به مسکن کارگران و صنعت شهر‌ها برای پاسخ به بخشی از نیاز‌های جامعه دنبال خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه مجموعه راهبرد‌هایی بر مبنای قانون برنامه هفتم توسعه در حال تهیه و تدوین است، تصریح کرد: دولت مسئولیت دارد تا با مجموعه راهبرد‌ها و تسهیلگری‌ها امکان خانه‌دار شدن مردم به ویژه گروه‌های میان درآمدی را فراهم کند. در بخش گروه‌های کم درآمد نیز دولت با مجموعه راهبرد‌های مختلف از جمله مسکن ملکی، اجاره‌ای، اجاره به شرط تملیک، واگذاری زمین و… تمامی تلاش خود را برای رفع نیاز‌های اقشار مختلف در تأمین مسکن به کار خواهد برد.

طاهرخانی با بیان اینکه وزارت صمت و همچنین وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی تمایل دارند تا در تأمین مسکن کارگران و گروه‌های مختلف شاغل در صنعت همکاری کنند از تدوین مدل‌های تأمین مسکن در این بخش با کمک صاحبنظران خبر داد.

وی تاکید کرد: موضوعات اجتماعی، اقتصادی، کالبدی و سرزمینی در تأمین مسکن مدنظر قرار می‌گیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی، با اشاره به تجربه سایر کشور‌ها در بخش مسکن یادآور شد: در تأمین مسکن موضوعات و مسائل مختلف اجتماعی، اقتصادی، کالبدی و سرزمینی باید مدنظر باشد و بنابراین تأمین مسکن یکی از پیچیده‌ترین مسائلی است که در کشور وجود دارد و در سایر کشور‌ها نیز شاهد این پیچیدگی هستیم.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->