۲۴ رشته تحصیلی فنی‌وحرفه‌ای به‌روزرسانی شدند آیا می‌توان به نوزادان برای رفع تشنگی آب یا آب جوش داد؟ بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب تهران کاهش حدود ۳ درصدی تلفات تصادفات در ۱۴۰۳| خراسان رضوی رتبه سوم مرگ‌بارترین استان‌ها در تصادفات را دارد غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند از عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی! ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی | آیا این وام به همه بازنشستگان تعلق می‌گیرد؟ واریز دیه متوفیان حادثه بندر شهید رجایی به حساب اولیای‌دم، طی ۴۸ ساعت ورود بیش از ۱۷ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی گزارش کمیسیون اصل نود درباره عملکرد صندوق‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی و کشوری در انتشار صحیح اطلاعات فعالیت تمام مدارس دولتی و غیردولتی از امروز (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)، ساعت ۱۳ پایان می‌یابد علائم اختلالات یادگیری در کودکان کدام‌اند؟ ساعات امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است فعالیت کودکستان‌ها با تغییر ساعات کار ادارات و مدارس چگونه خواهد بود؟ نوشیدن قهوه بر سلامت کلیوی کدام افراد تأثیر منفی دارد؟ پیش‌بینی بارش‌های رگباری در ۱۴ استان طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین غذا برای کودک باید متناسب با سن کودک باشد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سنجد» میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد «نفس» جان ۱۵ هزار جنین را نجات داد آیا فوق‌العاده خاص حقوق به بازنشستگان هم تعلق می‌گیرد؟ ۸۵ کودک بی‌سرپرست خراسان رضوی، زیر سایه پرمهر حمایت زوج‌های جوان مشهدی جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقی برای زنان خانه‌دار که لازم است بدانید | چه زمانی می‌توان مزد کار‌های خانه را از مرد گرفت؟ اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد
سرخط خبرها

واکسنی امیدبخش برای سرطان پانکراس

  • کد خبر: ۳۱۸۹۵۸
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
واکسنی امیدبخش برای سرطان پانکراس
یک مطالعه کوچک، اما امیداورکننده، خبر از افزودن یک واکسن شخصی‌سازی‌شده mRNA به درمان استاندارد برای بیماران سرطان پانکراس (لوزالمعده) می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، این مطالعه ۱۶ بیمار در مراحل اولیه سرطان پانکراس را مورد بررسی قرار داد.

در کنار جراحی و شیمی درمانی، بیماران یک واکسن mRNA سفارشی دریافت کردند که با استفاده از تومور‌های خودشان طراحی شده بود. برخلاف واکسن‌هایی که در وهله اول هدفشان جلوگیری از بیماری است، هدف این واکسن کمک به سیستم ایمنی بدن بیمار در مبارزه با سرطان است.

واکسن mRNA با هدف قرار دادن جهش‌های ژنتیکی موجود در سرطان لوزالمعده عمل می‌کند و به سیستم ایمنی هشدار می‌دهد تا تومور را شناسایی کرده و به آن حمله کند.

در حین جراحی، پزشکان تومور هر بیمار را برداشته تا واکسن مختص همان تومور را برای هر بیمار تولید کنند.

سپس بیماران واکسن شخصی خود را همراه با ایمونوتراپی و شیمی درمانی دریافت کردند.

دکتر «وینود بالاچاندران»، انکولوژیست و متخصص در درمان سرطان لوزالمعده، گفت: «سیستم ایمنی سخت است که بدن خودمان را تشخیص ندهد، معمولاً آموزش تشخیص سرطان به آن دشوار است.»

بر اساس یافته‌های منتشر شده، از ۱۶ بیمار شرکت کننده در این مطالعه، ۸ بیمار پاسخ ایمنی قوی داشتند و ۶ نفر از این هشت بیمار بیش از سه سال بعد بدون سرطان باقی ماندند.

در مقابل، هفت بیمار از هشت بیمار که پاسخ ندادند، شاهد بازگشت سرطان خود بودند. به نظر می‌رسد که این تفاوت به این بستگی دارد که طحال بیمار در طول جراحی برداشته شده است، زیرا طحال نقش مهمی در عملکرد ایمنی دارد.

بالاچاندران با تاکید بر اندازه کوچک کارآزمایی هشدار داد: «هنوز سخت است که نتیجه را به تنهایی به واکسن نسبت دهیم.»

اکنون یک کارآزمایی تصادفی بزرگ‌تر در حال انجام است که بر روی بیماران سرطان لوزالمعده در مراحل اولیه که طحال آنها دست نخورده است تمرکز دارد.

محققان همچنین در حال بررسی واکسن‌های mRNA برای ملانوم و سرطان‌های کلیه و ریه هستند که به نظر آنها ممکن است به دلیل توانایی آنها در جهش بیشتر پاسخ بهتری بدهند.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->