در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استفاده از مواد نگهدارنده غیرمجاز در خرما‌های بسته‌بندی

  • کد خبر: ۳۱۹۴۴۷
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
استفاده از مواد نگهدارنده غیرمجاز در خرما‌های بسته‌بندی
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: درباره استفاده از روغن‌های غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه و افزودن مواد نگهدارنده غیرمجاز به خرما‌های بسته‌بندی گزارش شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالعظیم بهفر افزود: ماه رمضان فرصتی برای اصلاح الگوی تغذیه‌ای است، اما انتخاب‌های نادرست می‌تواند مشکلاتی مانند افت قند خون، کم‌آبی و ضعف عمومی را تشدید کند. مصرف کافی مایعات بین افطار و سحر ضروری است. نوشیدن آب، شیر و نوشیدنی‌های طبیعی مانند خاکشیر و تخم‌شربتی توصیه می‌شود درحالی‌که مصرف نوشیدنی‌های قندی به دلیل نوسانات ناگهانی قند خون باید محدود شود.

وی ادامه داد: افطار باید با فرآورده‌های غذایی سبک و زودهضم مانند خرما، شیر یا سوپ آغاز شود تا دستگاه گوارش به‌آرامی فعالیت خود را از سر بگیرد. مصرف فرآورده‌های غذایی سرخ‌شده و پرچرب در این وعده می‌تواند موجب مشکلات گوارشی شود. همچنین در وعده سحر باید فرآورده‌هایی انتخاب شوند که انرژی بدن را در طول روز تأمین کنند مانند نان‌های سبوس‌دار، پروتئین‌های کم‌چرب و میوه‌ها.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مصرف برخی فرآورده‌های غذایی در ماه رمضان، گفت: محصولاتی مانند خرما، زولبیا و بامیه، لبنیات و فرآورده‌های پروتئینی در ماه رمضان تقاضای بیشتری دارند. سلامت این فرآورده‌ها و جلوگیری از تخلفات احتمالی در فرآیند تولید و عرضه آنها از اولویت‌های نظارتی سازمان است. گزارش‌هایی درباره استفاده از روغن‌های غیرمجاز در تهیه زولبیا و بامیه، افزودن مواد نگهدارنده غیرمجاز به خرما‌های بسته‌بندی‌شده و عرضه لبنیات غیربهداشتی دریافت شده که نشان‌دهنده لزوم تشدید نظارت‌ها است.

وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو به صورت مستمر از این فرآورده‌ها نمونه‌برداری کرده و در صورت مشاهده تخلفات، برخورد قانونی انجام می‌شود. مصرف‌کنندگان نیز باید هنگام خرید، مشخصات بهداشتی فرآورده‌ها را بررسی کرده و از خرید فرآورده‌های غذایی فله‌ای و بدون مجوز خودداری کنند.

بهفر با اشاره به نقش نگهداری صحیح فرآورده‌های غذایی در کاهش مسمومیت‌های غذایی گفت: خرما باید در محیطی خشک و خنک نگهداری شود، روغن‌های مصرفی نباید چندین بار استفاده شوند و فرآورده‌های پروتئینی باید در دمای مناسب یخچال نگهداری شوند. همچنین مصرف بیش از حد چای و قهوه در وعده سحر به دلیل افزایش دفع آب بدن توصیه نمی‌شود، زیرا می‌تواند باعث تشدید تشنگی در طول روز شود. رعایت این نکات می‌تواند به ارتقای سلامت روزه‌داران کمک کند و از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری نماید.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->