گوشه صحن گوهرشاد گل‌باران بود رگ‌های آبی فرانک جواب بدی را با خوبی بده طبع شعری که وقف حرم می‌شد | نگاهی به تاریخ منصب ملک‌الشعرایی آستان قدس بررسی تأثیر آنچه می‌گوییم و گناهان زبانی با جستاری در دعای امام‌زمان(عج) | زبان، مرکب اهل انتظار تحلیل تطبیقی اصول پیشگیری از جرم در مذاهب اسلامی اهدای نشان خادم‌الشهدایی به روابط‌عمومی‌های استان خراسان رضوی + فیلم رئیس بنیاد شهید: اجتماع مردمی برای گرامیداشت شهدای خدمت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود مستند «غیررسمی» با موضوع اهتمام رهبری به کتاب و کتابخوانی، روی آنتن شبکه قرآن می‌رود + زمان پخش رمان «او» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود | روایتی از زندگینامه شهید عماد مغنیه دومین کنگره ملی شهید مدرس به میزبانی کاشمر برگزار می‌شود جابه‌جایی اموال موزه قرآن به کاخ سعدآباد نگران‌کننده نیست نرم افزار مجموعه آثار مرحوم آیت‌الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی تولید شد تحصیل معرفت بعد از عمل! تربیت به سبک رحمانی در گفت‌وگو با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی واعظ‌موسوی پیش بینی برگزاری ۲۰ محفل قرآنی در حج تمتع ۱۴۰۴ زیارت حرم نبوی با نرم‌افزار «نُسُک» | برگزاری سالگرد شهید رئیسی در هتل‌های مکه و مدینه مادر شهید رئیسی: تواضع بارزترین ویژگی ابراهیم بود نماهنگ «از تبار آفتاب» منتشر شد + فیلم در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟
سرخط خبرها

چه کنیم پس از سحر کسالت نداشته باشیم؟

  • کد خبر: ۳۱۹۶۰۸
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
چه کنیم پس از سحر کسالت نداشته باشیم؟
در کتاب «ره‌نمای طریق» به طور مکرر سؤال شده است که وقتی در ماه مبارک رمضان پس از نماز صبح و تلاوت قرآن می‌خوابم و پس از بیدارشدن، کسالت روحی آزاردهنده‌ای بر من عارض می‌شود که پس از گذشت دو ساعت به‌تدریج رفع می‌گردد؛ دلیل ایجاد این حالت چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله محمدعلی جاودان در کتاب ره‌نمای طریق در پاسخ به سوال یکی از روزه داران که از کسالت روحی پس از سحر پرسیده بود، سفارش کرد تا علاوه بر کم خوری در سحر‌های ماه رمضان، فاصله‌ای میان خواب و سحری خوردن داشته باشد.

در این کتاب به طور مکرر سوال شده است که در ماه مبارک رمضان پس از نماز صبح و تلاوت قرآن می‌خوابم و پس از بیدار شدن، کسالت روحی آزاردهنده‌ای بر من عارض می‌شود که پس از گذشت دو ساعت به تدریج رفع می‌گردد. به نظر شما دلیل وجود این حالت چیست؟

آیت الله جاودان در پاسخ به این سوال بر اساس روایات ائمه (ع) چنین گفت: عموما تغییر عادات خصوصا در ساعت غذا خوردن، سبب این نوع از کسالت‌ها می‌شود (۱)؛ همچنین اگر آدمی در سحر ماه رمضان زیاد غذا بخورد و بلافاصله بخوابد، امکان ایجاد این کسالت بیشتر خواهد بود.

پس اولا در سحر، کمتر غذا بخورید (۲) و کمتر آب و چای میل کنید. ضمنا پس از افطار نیز بلافاصله آب ننوشید. ثانیا در خوردن غذا عجله نکنید. (۳) ثالثا بین خوردن سحری و خوابیدنتان حداقل یک ساعت فاصله بیاندازید. (صفحه ۱۹۷)

۱. حضرت علی (ع): دشوارترین سیاست‌ها تغییر دادن عادت‌هاست.

۲. امام صادق (ع): شکم در اثر خوراک فراوان به طغیان و سرکشی برمی خیزد و آدمی در لحظاتی به خداوند تقرب حاصل می‌کند که شکم او سبُک باشد و در لحظاتی دور و منفور خداوند می‌شود که شکم او پر باشد.

۳. حضرت علی (ع): پشیمان‌ترین و سرزنش کننده‌ترین مردم نسبت به خودش عجله کننده سبکی است که فقط بعد از انجام کار‌ها سراغ عقلش می‌رود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->