اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد
سرخط خبرها

چه کنیم پس از سحر کسالت نداشته باشیم؟

  • کد خبر: ۳۱۹۶۰۸
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
چه کنیم پس از سحر کسالت نداشته باشیم؟
در کتاب «ره‌نمای طریق» به طور مکرر سؤال شده است که وقتی در ماه مبارک رمضان پس از نماز صبح و تلاوت قرآن می‌خوابم و پس از بیدارشدن، کسالت روحی آزاردهنده‌ای بر من عارض می‌شود که پس از گذشت دو ساعت به‌تدریج رفع می‌گردد؛ دلیل ایجاد این حالت چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله محمدعلی جاودان در کتاب ره‌نمای طریق در پاسخ به سوال یکی از روزه داران که از کسالت روحی پس از سحر پرسیده بود، سفارش کرد تا علاوه بر کم خوری در سحر‌های ماه رمضان، فاصله‌ای میان خواب و سحری خوردن داشته باشد.

در این کتاب به طور مکرر سوال شده است که در ماه مبارک رمضان پس از نماز صبح و تلاوت قرآن می‌خوابم و پس از بیدار شدن، کسالت روحی آزاردهنده‌ای بر من عارض می‌شود که پس از گذشت دو ساعت به تدریج رفع می‌گردد. به نظر شما دلیل وجود این حالت چیست؟

آیت الله جاودان در پاسخ به این سوال بر اساس روایات ائمه (ع) چنین گفت: عموما تغییر عادات خصوصا در ساعت غذا خوردن، سبب این نوع از کسالت‌ها می‌شود (۱)؛ همچنین اگر آدمی در سحر ماه رمضان زیاد غذا بخورد و بلافاصله بخوابد، امکان ایجاد این کسالت بیشتر خواهد بود.

پس اولا در سحر، کمتر غذا بخورید (۲) و کمتر آب و چای میل کنید. ضمنا پس از افطار نیز بلافاصله آب ننوشید. ثانیا در خوردن غذا عجله نکنید. (۳) ثالثا بین خوردن سحری و خوابیدنتان حداقل یک ساعت فاصله بیاندازید. (صفحه ۱۹۷)

۱. حضرت علی (ع): دشوارترین سیاست‌ها تغییر دادن عادت‌هاست.

۲. امام صادق (ع): شکم در اثر خوراک فراوان به طغیان و سرکشی برمی خیزد و آدمی در لحظاتی به خداوند تقرب حاصل می‌کند که شکم او سبُک باشد و در لحظاتی دور و منفور خداوند می‌شود که شکم او پر باشد.

۳. حضرت علی (ع): پشیمان‌ترین و سرزنش کننده‌ترین مردم نسبت به خودش عجله کننده سبکی است که فقط بعد از انجام کار‌ها سراغ عقلش می‌رود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->