نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است
سرخط خبرها

توسعه پوشش بیمه‌ای برای درمان کم‌‌شنوایی در کشور

  • کد خبر: ۳۱۹۶۵۳
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
توسعه پوشش بیمه‌ای برای درمان کم‌‌شنوایی در کشور
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اهمیت توان‌بخشی در درمان ناشنوایی، از برنامه‌ریزی برای اصلاح تعرفه‌های متخصصان گوش، حمایت بیشتر بیمه‌ها و تدوین آیین‌نامه‌های جدید برای کمک به افراد کم‌شنوا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سجاد رضوی با اشاره به اینکه توانبخشی یکی از مهم‌ترین مراحل پس از کاشت حلزون شنوایی است، افزود: حدود ۱۵۰ جلسه توانبخشی برای این بیماران ضروری است و اگر به درستی انجام نشود، ممکن است کاشت حلزون نتیجه مطلوبی نداشته باشد.

وی اظهار داشت: در این راستا، بیماران باید این جلسات را در مراکز نزدیک به محل زندگی خود و با توجه به راحتی در رفت‌وآمد، چه در مراکز دولتی و چه خصوصی دریافت کنند.

معاون وزیر بهداشت از برآورد هزینه‌های درمان و توانبخشی برای ۲۰۰ هزار کودک کم‌شنوا زیر ۴ سال خبر داد و اظهار داشت: این کودکان نیازمند حمایت جدی هستند و باید از طریق صنعت و استفاده از وسایل کاشتنی، وضعیت شنوایی آنها را بهبود بخشیم. در این زمینه، آیین‌نامه‌های حمایتی در حال تدوین است و به‌زودی ابلاغ می‌شود.

رضوی به برنامه وزارت بهداشت برای «اصلاح تعرفه‌های پزشکان متخصص گوش» در سال آینده اشاره کرد و گفت: با همکاری سازمان‌های بیمه‌گر، روند تأمین تجهیزات و وسایل موردنیاز برای بیماران کم‌شنوا ادامه خواهد یافت. هدف وزارت بهداشت این است که هیچ فردی در ایران از نعمت شنوایی محروم نماند و همه بتوانند از خدمات درمانی و تجهیزات لازم بهره‌مند شوند.

سالانه حدود هزار کودک ناشنوا در کشور متولد می‌شوند

محمد اجل‌لوئیان مدیرعامل بنیاد خیریه بخشش گفت: این بنیاد با کمک خیرین و نهاد‌های حمایتی توانسته است تاکنون هزاران کودک ناشنوا را تحت پوشش خدمات کاشت حلزون، توانبخشی و تأمین قطعات موردنیاز قرار دهد.

محمد اجل‌لوئیان با اشاره به اینکه سالانه حدود هزار کودک ناشنوا در کشور متولد می‌شوند، گفت: با کاشت حلزون شنوایی، این کودکان می‌توانند شنوایی کامل خود را بازیابند، اما مشکل اصلی هزینه‌های پس از کاشت از جمله تعمیر و تعویض قطعات و توانبخشی است که بسیاری از خانواده‌ها از عهده آن برنمی‌آیند. به همین دلیل، بنیاد خیریه شنوایی‌بخشی شفا «بخشش» با همکاری خیرین و نهاد‌های حمایتی تلاش کرده است تا این کودکان را از محرومیت نجات دهد.

وی با اشاره به اینکه دولت تأمین پروتز را به‌صورت رایگان بر عهده دارد، افزود: هزینه‌های توانبخشی، پشتیبانی قطعات، پیشگیری و ایاب و ذهاب در این برنامه پیش‌بینی نشده است همچنین، پروژه کاشت رایگان تنها شامل کودکان زیر ۴ سال و بزرگسالانی با «کری ناگهانی» می‌شود؛ درحالی‌که سایر افراد مستعد کاشت باید هزینه‌های عمل را به‌صورت نیمه‌دولتی پرداخت کنند.

اجل لوئیان تصریح کرد: دولت برای ناشنوایان بالای ۴ سال، پروتز را به قیمت ۲۰ میلیون تومان تأمین می‌کند، اما سایر هزینه‌های بستری، جراحی و توانبخشی بر عهده متقاضی است.

به گفته وی، برای رفع این مشکل، بنیاد از سال ۱۴۰۱ کمک‌هزینه پروتز و بخشی از هزینه‌های جراحی و توانبخشی را تأمین کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->