حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی
سرخط خبرها

توسعه پوشش بیمه‌ای برای درمان کم‌‌شنوایی در کشور

  • کد خبر: ۳۱۹۶۵۳
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵
توسعه پوشش بیمه‌ای برای درمان کم‌‌شنوایی در کشور
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اهمیت توان‌بخشی در درمان ناشنوایی، از برنامه‌ریزی برای اصلاح تعرفه‌های متخصصان گوش، حمایت بیشتر بیمه‌ها و تدوین آیین‌نامه‌های جدید برای کمک به افراد کم‌شنوا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سجاد رضوی با اشاره به اینکه توانبخشی یکی از مهم‌ترین مراحل پس از کاشت حلزون شنوایی است، افزود: حدود ۱۵۰ جلسه توانبخشی برای این بیماران ضروری است و اگر به درستی انجام نشود، ممکن است کاشت حلزون نتیجه مطلوبی نداشته باشد.

وی اظهار داشت: در این راستا، بیماران باید این جلسات را در مراکز نزدیک به محل زندگی خود و با توجه به راحتی در رفت‌وآمد، چه در مراکز دولتی و چه خصوصی دریافت کنند.

معاون وزیر بهداشت از برآورد هزینه‌های درمان و توانبخشی برای ۲۰۰ هزار کودک کم‌شنوا زیر ۴ سال خبر داد و اظهار داشت: این کودکان نیازمند حمایت جدی هستند و باید از طریق صنعت و استفاده از وسایل کاشتنی، وضعیت شنوایی آنها را بهبود بخشیم. در این زمینه، آیین‌نامه‌های حمایتی در حال تدوین است و به‌زودی ابلاغ می‌شود.

رضوی به برنامه وزارت بهداشت برای «اصلاح تعرفه‌های پزشکان متخصص گوش» در سال آینده اشاره کرد و گفت: با همکاری سازمان‌های بیمه‌گر، روند تأمین تجهیزات و وسایل موردنیاز برای بیماران کم‌شنوا ادامه خواهد یافت. هدف وزارت بهداشت این است که هیچ فردی در ایران از نعمت شنوایی محروم نماند و همه بتوانند از خدمات درمانی و تجهیزات لازم بهره‌مند شوند.

سالانه حدود هزار کودک ناشنوا در کشور متولد می‌شوند

محمد اجل‌لوئیان مدیرعامل بنیاد خیریه بخشش گفت: این بنیاد با کمک خیرین و نهاد‌های حمایتی توانسته است تاکنون هزاران کودک ناشنوا را تحت پوشش خدمات کاشت حلزون، توانبخشی و تأمین قطعات موردنیاز قرار دهد.

محمد اجل‌لوئیان با اشاره به اینکه سالانه حدود هزار کودک ناشنوا در کشور متولد می‌شوند، گفت: با کاشت حلزون شنوایی، این کودکان می‌توانند شنوایی کامل خود را بازیابند، اما مشکل اصلی هزینه‌های پس از کاشت از جمله تعمیر و تعویض قطعات و توانبخشی است که بسیاری از خانواده‌ها از عهده آن برنمی‌آیند. به همین دلیل، بنیاد خیریه شنوایی‌بخشی شفا «بخشش» با همکاری خیرین و نهاد‌های حمایتی تلاش کرده است تا این کودکان را از محرومیت نجات دهد.

وی با اشاره به اینکه دولت تأمین پروتز را به‌صورت رایگان بر عهده دارد، افزود: هزینه‌های توانبخشی، پشتیبانی قطعات، پیشگیری و ایاب و ذهاب در این برنامه پیش‌بینی نشده است همچنین، پروژه کاشت رایگان تنها شامل کودکان زیر ۴ سال و بزرگسالانی با «کری ناگهانی» می‌شود؛ درحالی‌که سایر افراد مستعد کاشت باید هزینه‌های عمل را به‌صورت نیمه‌دولتی پرداخت کنند.

اجل لوئیان تصریح کرد: دولت برای ناشنوایان بالای ۴ سال، پروتز را به قیمت ۲۰ میلیون تومان تأمین می‌کند، اما سایر هزینه‌های بستری، جراحی و توانبخشی بر عهده متقاضی است.

به گفته وی، برای رفع این مشکل، بنیاد از سال ۱۴۰۱ کمک‌هزینه پروتز و بخشی از هزینه‌های جراحی و توانبخشی را تأمین کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->