زمزمه جدایی عالیشاه از پرسپولیس دورسون از ایران رفت لیست خرید بازیکنان جدید استقلال لو رفت ترکیب احتمالی استقلال مقابل پیکان | رونمایی از اولین تجربه جباری تاریخ و ساعت بازی سپاهان و ملوان در جام حذفی | جدال طلایی پوشان با گربه سیاه تاریخ و ساعت بازی استقلال و پیکان | امید‌ها به حذفی آرسنال روی مدافع بارسلونا دست گذاشت مربی‌سوزی در استقلال تا کجا ادامه دارد؟ آرایش ال‌کلاسیکو فینال کوپا | جوان‌های فلیک یا ستاره‌های کارلتو؟ ساعت و تاریخ بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال حذفی| آنجلوتی جبران می‌کند؟ چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد| هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال درباره باشگاه عالی حرفه‌ای مشهد | تاریخ‌سازی با چراغ خاموش نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم ناگفته‌های گلر پیام از ماجرای سقوط مشکوک از لیگ برتر / آن روزها خیلی چیزها عادی نبود!
سرخط خبرها

تشکر چشمی از هواداران استقلال

  • کد خبر: ۳۱۹۷۹۹
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰
تشکر چشمی از هواداران استقلال
در شبی که استقلال بازی سزاوارانه‌ای مقابل النصر پرستاره داشت، تماشاگران بسیاری به ورزشگاه رفتند که این موضوع سبب شد روزبه چشمی از هواداران این تیم تقدیر و تشکر کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، روزبه چشمی بازیکن استقلال پس از تساوی خانگی مقابل النصر در مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا گفت: بازیکنان و هواداران سنگ تمام گذاشتند و ما را در این سرما حمایت کردند ولی نتیجه طوری که باید، نشد و نتوانستیم آن‌ها را خوشحال کنیم.

وی افزود: یک ۹۰ دقیقه دیگر در عربستان داریم و امیدوارم نتیجه لازم را کسب کنیم و با دعای مردم به مرحله بعد صعود کنیم.
 
چشمی ادامه داد: هواداران همیشه به ما لطف داشتند؛ دم همه‌شان گرم. امیدوارم در بازی برگشت خوشحالشان کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->