مهدی توتونچی، دستیار سرمربی تیم ملی امید کیست؟ + سوابق بازگشت علی کریمی به لیست خرید استقلال بیرانوند زیر آوار غرور قایدی و آزمون در بین برترین‌های فصل در امارات کار محبی و سپاهان بیخ پیدا کرد بادامکی: رئیس هیئت فوتبال خراسان رضوی دغدغه ورزش ندارد زمان آغاز محرومیت بیرانوند مشخص شد برنامه زنوزی برای جانشین بیرانوند از «عشق» تا شکایت | ماجرای تکراری خرید‌های استقلال و پرسپولیس پخش زنده بازی والیبال نوجوانان ایران و فرانسه (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دورسون به تمرینات پرسپولیس بازگشت پخش زنده بازی والیبال برزیل و لهستان در نیمه نهایی لیگ ملت‌ها (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سون در آستانه جدایی از تاتنهام آل کثیر با استقلال فسخ نمی‌کند ویدیوی جنجالی بیرانوند درباره محرومیتش عارف غلامی در یک‌قدمی استقلال جزئیات محرومیت بیرانوند اعلام شد صعود ایتالیا به فینال لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ تاریخ و ساعت بازی والیبال ایران و فرانسه در قهرمانی نوجوانان جهان | فرصت طلایی برای انتقام حمله مهاجم بارسلونا به قلمروی لواندوفسکی
سرخط خبرها

مربی استقلال، دستیار کارتال شد!

  • کد خبر: ۳۱۹۹۵۷
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
مربی استقلال، دستیار کارتال شد!
محمد نوازی و اسماعیل کارتال دیداری گرم و صمیمانه با یکدیگر برقرار کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ساعاتی پس از تساوی بدون گل استقلال و النصر در ورزشگاه آزادی، یک ملاقات ویژه بین مربیان سرخابی شکل گرفت. ماجرا از این قرار است محمد نوازی که از فصل گذشته مربی استقلال بود و در این مدت دستیار جواد نکونام، سهراب بختیاری زاده و پیتسو موسیمانه بود، حتی یک بازی هم به عنوان سرمربی موقت روی نیمکت نشست و با آمدن میودراگ بوژوویچ هنوز هم در کادرفنی آبی‌ها حضور دارد. شب گذشته نوازی یک ملاقات گرم و جالب با اسماعیل کارتال داشت؛ سرمربی پرسپولیس که همین چند روز قبل در دربی توانست استقلال را شکست دهد!

کارتال در هتل المپیک اقامت دارد و شب گذشته هم پس از بازگشت کاروان استقلال به هتل پس از پایان بازی با النصر، به کافی شاپ مستقر در لابی آمده بود تا قهوه بخورد. نوازی هم که اصالتا متعلق به شهرستان سراب است و زبان ترکی را به خوبی صحبت می‌کند، در لابی حضور داشت و طرفین پس از اینکه یکدیگر را رویت کردند، دقایقی باهم هم‌صحبت شدند. هرچند از جزییات مکالمه سرمربی پرسپولیس و مربی استقلال چیز خبر نداریم، اما مشخص بود طرفین در خصوص بازی با النصر صحبت می‌کردند و نوازی مانند یک کمک نزدیک به سرمربی که می‌خواهد او را در جریان امور قرار دهد، سبک بازی آبی‌ها را برای کارتال شرح می‌داد و مرد ترکیه‌ای هم انگار از تجربیات خودش به او می‌گفت. برخورد گرم و این دیالوگ داغ نشان می‌دهد این دو رابطه خوبی با یکدیگر برقرار کرده‌اند و شاید برای هواداران سرخابی جالب باشد.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->