نتایج تحقیقات جدید: افراد متأهل بیشتر از مجردان به زوال عقل مبتلا می‌شوند دانشمندان می‌گویند ممکن است ما در کره ماه زندگی میکروبی به جا گذاشته باشیم ساعت‌های ۱۴ میلیارد تومانی ژژه لکولتر با مینیاتورهای شاهنامه + عکس ترامپ اجرای قانون ممنوعیت فعالیت تیک‌تاک را ۷۵ روز دیگر عقب انداخت قابلیت Copilot Vision مایکروسافت به ویندوز و موبایل می‌آید + قابلیت‌ها آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است
سرخط خبرها

ماه گرفتگی کامل در ۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ | آیا این رویداد نجومی در ایران قابل مشاهده است؟

  • کد خبر: ۳۲۰۱۴۹
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
ماه گرفتگی کامل در ۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ | آیا این رویداد نجومی در ایران قابل مشاهده است؟
ماه گرفتگی کامل در روز‌های ۱۳ و ۱۴ مارس سال ۲۰۲۵ (۲۳ و ۲۴ اسفند) اتفاق می‌افتد..

به گزارش شهرآرانیوز، اولین ماه گرفتگی کامل از سال ۲۰۲۲ تا کنون، قرار است در روز‌های ۱۳ تا ۱۴ مارس سال ۲۰۲۵ آسمان شب را زیبا کند، اما تنها کسانی که در نیمه شب زمین قرار دارند می‌توانند آن را رصد کنند. در طول این رویداد آسمانی، ماه به مدت ۶۵ دقیقه در سایه زمین فرو می‌رود و رنگ مایل به قرمز تیره به خود می‌گیرد که اغلب به آن «ماه خونین» می‌گویند.

بهترین مناظر از این خسوف در آمریکای شمالی و جنوبی قابل رویت خواهد بود. رصدگران بخش‌هایی از اروپا ممکن است نگاهی اجمالی این خسوف در هنگام غروب ماه داشته باشند، در حالی که رصدگران آسیای شرقی با طلوع ماه آن را مشاهده خواهند کرد. اوج ماه‌گرفتگی بر فراز اقیانوس آرام قابل مشاهده خواهد بود که آن را به منظره‌ای فراموش نشدنی برای تماشاگران آسمان در سراسر قاره آمریکا تبدیل می‌کند.

ماه گرفتگی کامل در ۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ | آیا این رویداد نجومی در ایران قابل مشاهده است؟

از آن جا که این ماه‌گرفتگی در ساعات اولیه صبح در ایران رخ می‌دهد، احتمال رصد آن بسیار کم است، اما شما می‌توانید آن را به صورت زنده در وب‌سایت اسپیس مشاهده کنید.

بر خلاف خورشید گرفتگی، نگاه کردن به ماه در تمام طول این رویداد بی خطر است. ماه گرفتگی نه تنها کاملا ایمن به حساب می‌آید، بلکه چندین ساعت دوام دارد.

ماه گرفتگی کامل در ۲۳ و ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ | آیا این رویداد نجومی در ایران قابل مشاهده است؟

این رویداد حوالی ساعت ۱۱:۵۷ شب به وقت منطقه زمانی شرقی در روز ۱۳ مارس (۰۸:۲۷ به وقت ایران در روز ۲۴ اسفند) آغاز می‌شود و در ساعت ۰۲:۲۶ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی (۱۰:۵۶ به وقت ایران) به یک خسوف کامل تبدیل می‌شود. در نهایت این ماه گرفتگی در ساعت ۶:۰۰ صبح روز بعد به وقت منطقه زمانی شرقی (۱۴:۳۰ به وقت ایران) به پایان می‌رسد. این ماه گرفتگی کامل کمی بیش از ۶ ساعت ادامه خواهد داشت.

کل ماه گرفتگی در بیشتر بخش‌های قاره آمریکا قابل مشاهده خواهد بود و اروپا، آفریقا و شرق آسیا نیز قادرند بخش‌هایی از آن را ببینند. می‌توان گفت، تنها مکان‌هایی در اروپا که این ماه گرفتگی را به شکلی چشمگیر مشاهده می‌کنند، ایسلند و گرینلند هستند.

برای کسانی که در نیمه شب زمین هستند، آسمان صاف مسلما تنها عامل مهم برای دید این خسوف است. مکان‌هایی که کمترین احتمال ابری بودن هوا در آنها وجود دارد عبارتند از کالیفرنیای جنوبی، آریزونا و نیومکزیکو. همچنین صحرای آتاکامای شیلی و آرژانتین غربی؛ و غرب آفریقا نیز آسمانی صاف خواهند داشت.

در آمریکای شمالی نیز، بخش‌های غربی ایالات متحده و کانادا معمولا شانس بیشتری برای داشتن آسمان صاف در ماه مارس در مقایسه با مناطق شرقی دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->