عراق، میدان جنگ جدید مقاومت با آمریکا | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های طرح خروج سربازان آمریکایی از عراق اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه حملات شدید اسرائیل به مناطق مسکونی در شمال غزه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان تاکید کرد: سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است آیا ادارات گرگان و گلستان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ایران، روسیه و چین با بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت مخالفت کردند وزیر ارتباطات: توسعه فیبر باید هم‌زمان با تأمین مودم‌های مناسب پیش برود ۵۱ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) «عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد تهدید پوتین از سوی ماکرون پزشکیان از ارمنستان عازم بلاروس شد پزشکیان با رئیس جمهور ارمنستان دیدار کرد پزشکیان: از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کنیم آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم
سرخط خبرها

نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد

  • کد خبر: ۳۲۰۲۲۲
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹
نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد
یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پیشنهادی از وزارت بهداشت خواست که درخصوص افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی در سال آتی به‌گونه‌ای عمل کند که بار این افزایش تنها بر دوش مردم نباشد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی محمدپور، نماینده مردم گناباد مجلس شورای اسلامی در جلسه روز چهارشنبه ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۳ صحن مجلس در تذکری به وزارت بهداشت گفت: وزیر محترم بهداشت اعلام کرده که دولت با افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی برای سال آینده موافقت کرده است؛ حمایت از کادر درمان، به ویژه پزشکانی که در دوران کرونا به‌عنوان مدافعان نظام سلامت جنگیدند، لازم و ضروری است. مجلس نیز در این راستا، ۸۰ میلیون تومان برای بودجه ۱۴۰۴ و پرداخت مطالبات وزارت بهداشت در نظر گرفته است تا ان‌شاءالله بدهکاری‌های این وزارتخانه به کادر درمان پرداخت شود.

وی افزود: پیشنهاد بنده این است که این افزایش ۴۶ درصدی تنها بر دوش مردم نباشد؛ بهتر است ۲۰ درصد این افزایش از جیب مردم تأمین شود و ۲۶ درصد باقیمانده از طریق یارانه و سوبسید پرداخت شود. از وزیر محترم بهداشت درخواست می‌کنم که طرح و برنامه‌های لازم برای اجرای این پیشنهاد را آماده کنند.

این نماینده مجلس همچنین در تذکر دیگری با بیان اینکه «تعیین تکلیف نیرو‌های شرکتی باید در دستور کار دولت محترم قرار گیرد»، عنوان کرد: در فصل ۱۶ قانون برنامه هفتم توسعه، به موضوع حوزه بانوان، جمعیت، خانواده و تحکیم بنیان خانواده پرداخته شده است. حمایت از ازدواج به‌هنگام، آسان، پایدار و متناسب با فرهنگ اسلامی-ایرانی، افزایش مهارت‌های شغلی بانوان، و ایجاد مراکز تخصصی برای مشاوره خانواده پیش از ازدواج و پیشگیری از طلاق از جمله اهداف این قانون است که باید رشد ۲۵ درصدی داشته باشد.

محمدپور در پایان از معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده خواست تا طرح‌ها و برنامه‌های خود را برای سال‌های آینده آماده کند و گفت: ما در مجلس از این حوزه حمایت خواهیم کرد تا بتوانیم گام‌های مؤثری در راستای تحکیم بنیان خانواده و بهبود وضعیت بانوان برداریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->