جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

فعالیت مهدکودک‌ها در روزهای تعطیل غیررسمی با مجوز والدین

  • کد خبر: ۳۲۰۵۸۲
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
فعالیت مهدکودک‌ها در روزهای تعطیل غیررسمی با مجوز والدین
رئیس سازمان تعلیم تربیت کودک گفت: پدر و مادر‌هایی که در روز‌های تعطیل سرکار می‌روند و فرزندشان باید به مهد یا کودکستان سپرده شود، این اختیار با درخواست اولیاء به کودکستان‌ها داده شده تا مهد‌های کودک نسبت به خدمات رسانی به اولیاء استثنا باشند. نامه‌نگاری‌های قانونی با وزارت کشور و ستاد بحران نیز انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا شیخ الاسلام، ضمن اشاره به فعالیت مهد‌ها در روز‌های تعطیل غیر رسمی همچون آلودگی هوا گفت: پدر و مادر‌هایی که در روز‌های تعطیل سرکار می‌روند و فرزندشان باید به مهد یا کودکستان سپرده شود، این اختیار با درخواست اولیاء به کودکستان‌ها داده شده تا مهد‌های کودک نسبت به خدمات رسانی به اولیاء استثنا باشند. نامه‌نگاری‌های قانونی با وزارت کشور و ستاد بحران نیز انجام شده است.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت با بیان اینکه ثبت‌نام مهدکودک‌ها به شکل‌های مختلفی مانند مهد‌های کودک ماهانه، فصلی و حتی روزانه طراحی شده است ادامه داد: این موضوع را در اولین فرصت اطلاع رسانی خواهیم کرد تا اولیاء بدانند به چه شکلی در ابتدای سال فرزندان خود را ثبت نام کنند.

شیخ الاسلام در خصوص ناهماهنگی‌های جدول شهریه نیز گفت: میزان اجاره بها و آیتم‌های دیگر بارگذاری شده بر تعیین میزان شهریه تاثیرگذار است لذا هزینه‌های موسسان ملاک عمل شهریه است این در حالیست که شهریه اعلامی از طریق سامانه برای اولیاء نیز قابل رویت است.

وی با بیان اینکه سه نوع کودکستان مستقل، وابسته دولتی و وابسته غیردولتی وجود دارد، در خصوص توانمندسازی مربیان این کودکستان‌ها افزود: تعدادی از مربیان که در گذشته در بهزیستی بودند آموزش‌های لازم را دیده‌اند، تعدادی نیز که آموزش ندیده‌اند تلاش می‌شود در کوتاه‌ترین زمان ممکن تحت آموزش قرار گیرند.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت در خصوص نامگذاری صحیح کلمه مهدکودک و کودکستان ادامه داد: تلاش می‌شود در برنامه هفتم بحث کودکستان برای همه لحاظ شود.

شیخ الاسلام با بیان اینکه از جامعه آماری ۴ تا ۶ ساله‌ها تنها ۴۶ درصد به کودکستان می‌آیند گفت: تلاش می‌شود برای سال آینده این آمار افزایش یابد.

وی در خصوص راه‌های افزایش این آمار افزود: از طریق تحت پوشش قرار دادن مناطق محروم، فرهنگ سازی در سطح جامعه و مدیریت فضا‌ها به گونه‌ای که دسترسی آسان‌تر صورت گیرد سعی می‌شود این آمار افزایش یابد.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت درباره کتاب‌های آموزشی استفاده شده در مهد‌های کودک عنوان کرد: از محتوا‌های آموزشی که تاییدیه دارند می‌توان استفاده کرد.

شیخ الاسلام در خصوص کتاب‌های غیرمجاز استفاده شده در کودکستان‌ها نیز اظهار کرد: این کار غیرقانونی است و قطعا استان‌ها ورود پیدا خواهند کرد و به مدیران و موسسان تذکرات لازم را خواهند داد.

وی در خصوص نحوه رعایت بهداشت مانند موضوع شپش در کودکستان‌ها افزود: به محض رویت، موسس، مربی و مدیر به جد در این قضایا ورود پیدا خواهند کرد ما هم قطعاً نظارت‌های خود را انجام خواهیم داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->