سیدمرتضی طباطباییان، نایبرئیس اتحادیه شیرینیسازان و شیرینیفروشان مشهد، با اشاره به قیمت انواع شیرینی برای نوروز ۱۴۰۴ در مشهد، به خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: شیرینی تر در انواع رولت ساده، برشی معمولی، برشی نارگیلی و برشی خط شکلاتی با سه درجهبندی ممتاز، درجهیک و درجهدو به ترتیب حداکثر کیلویی ۲۱۰ هزار تومان، ۱۷۰ هزار تومان و ۱۳۶ هزار تومان نرخگذاری شده است.
وی ادامه داد: قیمت هر کیلوگرم شیرینی دانمارکی در انواع چهارگوش شربتیشکری و چهارگوش شربتیخطی با سه درجهبندی ممتاز، درجهیک و درجهدو به ترتیب حداکثر کیلویی ۱۸۵ هزار تومان، ۱۵۰ و ۱۲۵ هزار تومان است.
نایبرئیس اتحادیه شیرینیسازان و شیرینیفروشان مشهد افزود: شیرینی زبان در انواع شربتیکنجدی و شربتی ساده در درجهبندی ممتاز، یک و دو به ترتیب کیلویی ۱۸۰ هزار تومان، ۱۵۶ هزار تومان و ۱۲۰ هزار تومان قیمت دارد.
وی گفت: شیرینی سولی با انواع نارگیلی، خط شکلاتی معمولی نیز با درجهبندی ممتاز، یک و دو به ترتیب کیلویی ۲۰۰، ۱۷۰ و ۱۲۶ هزار تومان قیمتگذاری شده است.
طباطباییان اظهار کرد: قیمت هر کیلوگرم شیرینی پاپیون در انواع کته، پاپیون و گل نیز در درجهبندی ممتاز، یک و دو به ترتیب کیلویی ۱۷۵ هزار تومان، ۱۴۵ هزار تومان و ۱۱۰ هزار تومان است.
وی با اشاره به اینکه اتحادیه قیمت ۵ قلم شیرینی گفتهشده را به واحدهای صنفی شیرینیفروشی اعلام میکند، گفت: مسئولیت نرخگذاری مابقی اقلام تولیدی این واحدها براساس هزینههای تولید، برعهده واحد صنفی است و اتحادیه و دستگاههای نظارتی صرفاً بر قیمتگذاری اصولی آنها نظارت میکنند.
نایبرئیس اتحادیه شیرینیسازان و شیرینیفروشان مشهد افزود: بازرسان در بازرسی از واحدهای صنفی شیرینیپزی اگر تشخیص دهند که قیمتها خارج از عرف نرخگذاری شدهاند، به بحث گرانفروشی آن واحد صنفی ورود میکنند.
وی در پایان، از واحدهای صنفی شیرینیپزی خواست تا به نصب نرخنامه در محل واحد صنفی خود و در مکانی قابلرؤیت برای مشتری اقدام کنند.