جنگ غزه ۳۸ میلیارد دلار هزینه روی دست صهیونیست‌ها گذاشت لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد پزشکیان مسقط را ترک کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴) حماس: برای آتش‌بس با آمریکا به توافق اولیه رسیدیم توهمات نتانیاهو درباره غزه و منطقه تکرار شد پزشکیان از مسجد جامع سلطان قابوس بازدید کرد+ عکس گروسی: بازرسی‌ باید بخشی از هرگونه توافق میان ایران و آمریکا باشد پزشکیان: تأکید ما تامین صلح و امنیت منطقه‌ای توسط کشور‌های منطقه است وزیر امور خارجه: درباره غنی‌سازی با کسی شوخی نداریم | تاریخ دور بعدی مذاکرات به زودی مشخص می‌شود واکنش تند حماس به اظهارات وقیحانه نتانیاهو درباره فلسطینی‌های عریان تحلیلگر عراقی: درگیری مستقیم آمریکا با ایران ۵۸ تریلیون دلار هزینه دارد دانشجویان سنگالی، سفیر تل‌آویو را از دانشگاه بیرون راندند نتانیاهو: انصارالله یمن نیروی نیابتی ایران است پاپ لئو شهادت کودکان غزه را محکوم کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲۸ فلسطینی دیگر در حملات رژیم صهیونیستی به غزه | شمار شهدا به ۵۴ هزار و ۸۴ نفر رسید(۷ خرداد ۱۴۰۴) دیدار وزیر کشور و استانداران با رهبر معظم انقلاب | توصیه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به استانداران: با مردم گرم بگیرید و به میان آنها بروید + فیلم زلنسکی خواستار دیدار با پوتین در حضور ترامپ شد حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعاء (۷ خرداد ۱۴۰۴) دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا از سوی عمان اعلام خواهد شد سخنگوی هیئت رئیسه مجلس برای اجلاسیه دوم انتخاب شد عقب‌نشینی انگلیس از موضع سفیر این کشور درباره غنی‌سازی در ایران استاندار خراسان رضوی در دیدار با رئیس قوه قضائیه: دستگاه قضایی در پرونده «پدیده شاندیز» مساعدت کند لاوروف تأکید کرد: پذیرش حق غنی‌سازی ایران در مذاکرات، اصلی کلیدی است همکاری مشترک ایران، پاکستان و عراق برای مدیریت سفرهای اربعین تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «روح‌الله» منتشر خواهد شد رئیس سازمان انرژی اتمی: غنی‌سازی اساس صنعت هسته‌ای است سخنگوی کاخ سفید: آمریکا به برقکار و لوله‌کش نیاز دارد نه فارغ‌التحصیلان هاروارد! وزیر ارتباطات: افزایش ۷۵ درصدی تعرفه اینترنت پذیرفته نیست | اهمیت معیشت مردم در وزارتخانه
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی ارتش به توهم ترامپ پاسخ داد

  • کد خبر: ۳۲۱۲۲۶
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۱
فرمانده نیروی دریایی ارتش به توهم ترامپ پاسخ داد
فرمانده نیروی دریایی ارتش در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا درمورد رزمایش مرکب کمربند امنیتی دریایی سه کشور ایران، چین و روسیه، گفت: بعضی‌ها دچار توهم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار شهرام ایرانی افزود: ما در دنیا شاهد توهمات زیادی هستیم که بعضی‌ها در وجود خودشان دارند. اما نکته مهم این است که امروز بازیگران در صحنه دریا افزایش پیدا کرده است. تعداد کشور‌هایی که توانمندی و قدرت دریایی دارند و می‌توانند در دریا حضور داشته باشند به اتکای علم و دانش و صنعت خود افزایش یافته‌اند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد:، اما سه کشور ایران، چین و روسیه در این رزمایش مشترک متفاوت‌تر است به دلیل اینکه این حضور، مایه برقراری امنیت است، اما آنهایی که برخلاف این صحبت می‌کنند و دچار توهم هستند حضورشان هیچگاه امنیت و آرامش را در هیچ نقطه‌ای از جهان به همراه نداشته است و همیشه موجب بروز ناامنی‌های بسیار زیادی بوده‌اند و جامعه بشریت را مورد تهدید قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: امروز کشور‌های عضو شانگهای و بریکس این توانمندی را دارند که بتوانند در بخش اقتصاد دریا نقش آفرینی مثبت خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند.

دریادار ایرانی گفت: اگرچه سه کشور ایران، چین و روسیه به عنوان محوریت رزمایش مرکز کمربند امنیت ایمنی هستند، اما دیگر کشور‌های منطقه هم امروز با تلاش خود توانسته‌اند در صحنه دریا حضور داشته باشند و حتماً در این رزمایش‌ها که در آینده هم برگزار خواهد شد با شناور‌های خود اضافه خواهند شد و این زبان مشترکی که امروز بین سه کشور برقرار شده بین کشور‌های منطقه به شکل بهتر و کامل‌تری برقرار می‌شود.

دونالد ترامپ روز دوشنبه و در مسیر بازگشت از فلوریدا به واشنگتن در هواپیمای ریاست‌جمهوری، در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا نگران برگزاری رزمایش مشترک بین سه کشور ایران، روسیه و چین است، مدعی شد: «نه. اصلا. چرا که ما از همه آنها قوی‌تر هستیم».

هفتمین رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ با حضور ناوگروه‌های نیروی دریایی ایران، روسیه و چین و ناظرانی از جمهوری آذربایجان، آفریقای جنوبی، عمان، قزاقستان، پاکستان، قطر، عراق، امارات و سریلانکا در شمال اقیانوس هند برگزار می‌شود.

این رزمایش با هدف ارتقای امنیت و تعاملات دریانوردی پایدار در شمال اقیانوس هند و روابط بین نیروی دریایی راهبردی ارتش، نیروی دریایی جمهوری خلق چین و فدراتیو روسیه در طراحی و اجرای عملیات مرکب دریایی انجام می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->