صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

بهروز آذر: شاخص امید به زندگی زنان ایرانی به ۷۸ سال رسیده است

  • کد خبر: ۳۲۱۲۵۶
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵
بهروز آذر: شاخص امید به زندگی زنان ایرانی به ۷۸ سال رسیده است
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: شاخص امید به زندگی زنان به ۷۸ سال رسیده و ۹۵ درصد از زایمان‌ها تحت نظر متخصصان انجام می‌شود که به دنبال آن، مرگ و میر مادران و نوزادان کاهشی چشمگیر داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروز آذر روز دوشنبه در خانه نوآوری و فناوری ایران در محل نمایش بین المللی تهران (iHiT) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد، افزود: حضور چهار زن در کابینه دولت چهاردهم که با انتصاب نخستین سخنگوی زن دولت جمهوری اسلامی ایران و انتخاب وزیر راه و شهرسازی کابینه همراه بوده است در کنار فعالیت ۱۷ زن فرماندار و ۱۶ زن بخشدار در راستای تأکید نظام جمهوری اسلامی بر استفاده از ظرفیت‌های تمامی اقشار جامعه به ویژه زنان برای پیشرد اهداف کشور صورت پذیرفته است.

وی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران برای همه زنان جهان پیشرفت و بهبود وضعیت را خواستار شد و افزود: آرزومندم و بر عزم راسخ کشورم برای حرکت در مسیر توانمندسازی هرچه بیشتر زنان تاکید مجدد می‌کنم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه شما بزرگواران که چندی است در کشور ما مهمان هستید و با مردم ما معاشرت نزدیک دارید، افزود: دولت جمهوری اسلامی ایران با عنایت به تاکیدات ویژه اسلام، قانون اساسی و اسناد بالادستی کشور بر کرامت انسانی زنان همگام با اراده جهانی برای پیشرفت زنان در مسیر ارتقای وضعیت زنان و دخترانه عرصه‌های مختلف گام برداشته است.

بهروز آذر ادامه داد: آنچه ما در معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به عنوان متولی مسائل زنان در ایران به انجام آن متعهد شده‌ایم، تضمین استیفای حقوق مادی و معنوی زنان بعنوان عنصر کلیدی در سیاستگذاری، قانونگذاری و برنامه‌ریزی ملی کشور با هدف بهبود وضعیت زنان و دختران ایرانی و توجه به نقش مهم خانواده بعنوان شاخص اصلی برای ایجاد جامعه‌ای، آرام، صلح‌طلب، ایمن و بدور از مخاطره است.

معاون رئیس جمهور افزود: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ناعادلانه توانسته است گام‌های موثری در توانمندسازی زنان بردارد.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: دولت وفاق ملی از ابتدای کار خود تاکنون ۱۹۰ زن را در سطوح مختلف مدیریتی کشور منصوب کرده است؛ برخی از این انتصاب‌ها برای نخستین بار در تاریخ ایران اسلامی صورت گرفته است.

بهروز آذر با بیان اینکه زنان ۵۶ درصد از ورودی‌های دانشگاه‌های دولتی را تشکیل می‌دهند و دسترسی آنها به ۷۸۴ رشته فنی و مهندسی افزایش یافته است، گفت: سهم زنان در هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی به ۴۰ درصد و در سایر دانشگاه‌ها به ۳۴ درصد رسیده است.

به گفته وی، افزایش حضور زنان در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی موجب تقویت صلح اجتماعی و توسعه پایدار شده است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: فعالیت ۲ هزار و ۷۳۳ سازمان غیر دولتی زنان در حوزه‌های مختلف، ۲ هزار تعاونی اقتصادی، ۶ هزار زن خیر در ساخت مراکز آموزشی و ورزشی، نمونه‌هایی از مشارکت مؤثر آنان است.

به گفته وی، زنان در هنر‌های سنتی نمایشی و موسیقی نیز نقش پررنگی دارند؛ چنان که در جشنواره فجر ۲۰۲۵، تعداد ۲۰ درصد از کارگردانان و ۴۲ درصد از آثار منتخب صنایع دستی متعلق به آنان بوده است.

وی ادامه‌داد: در ورزش، زنان ایرانی با کسب ۲ هزار و ۹۵۰ مدال جهانی، حضور ۹۳۵ هزار ورزشکار حرفه‌ای و ۸۵ نماینده در مجامع بین المللی، جایگاه مهمی یافته‌اند؛ همچنین مدیریت ۵۱ فدراسیون و ۷۰ هیئت ورزشی، فعالیت یکهزار مدرس، ۱۵۰ هزار مربی، ۹۷ هزار داور و ۱۶ هزار و ۱۱۱ باشگاه ورزشی ویژه زنان، نشان دهنده نقش کلیدی آنان در توسعه ورزش کشور است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->