آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت تولید شیر خشک در کشور وضعیت و کم و کیف خدمات سراهای سالمندان در مشهد | تن لرزان سالمندان برای شهریه گران! بهترین رژیم غذایی برای داشتن پیری سالم مرگ غم انگیز ۲ نوجوان ۱۱ و ۱۲ ساله در استخر ذخیره آب در گلبهار (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) | جوی نسبتا پایدار طی امروز و فردا مشهدالرضا (ع) میزبان جشنواره علمی مدارس انرژی اتمی کشور | ورود بدون آزمون به دانشگاه، پاداش آثار برگزیده کشف بیش از ۱۶ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری سارق تبر به دست در پارک ملت مشهد سالانه یک میلیون نفر در کشور از رادیو دارو‌ها استفاده می‌کنند چگونه پروبیوتیک بیشتری دریافت کنیم؟ پایان زورگیری‌های وحشتناک مردی با خنجر پوستی بررسی عوامل تصادفات جاده ‎ای | سکوت در برابر ۸۸۰ قربانی جاده ورود سامانه بارشی جدید از فردا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) چرا باید میوه و سبزیجات فریز شده بخوریم؟ تفاوت علائم حساسیت فصلی با آنفلوانزا چیست؟ درمان آلزایمر با استفاده از ترکیبات ضد پیری توضیح سازمان غذا و دارو درباره تامین واکسن HPV درمان‌های سنتی نیاز به تشخیص تخصصی دارند توضیحاتی در رابطه با اجرای باقیمانده قانون متناسب‌سازی و پرداخت معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهروز آذر: زنان تنها ۳ درصد از زندانیان کشور را تشکیل می‌دهند

  • کد خبر: ۳۲۰۷۳۲
  • ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۰
بهروز آذر: زنان تنها ۳ درصد از زندانیان کشور را تشکیل می‌دهند
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان تنها ۳ درصد از زندانیان حاضر در کشور را تشکیل می‌دهند و باید تلاش کنیم که زنان، به‌ویژه مادران، کمتر وارد چرخه زندان شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروز آذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از ندامتگاه زنان استان تهران در قرچک بازدید کرد.

هدف از این بازدید آگاهی از مسائل و شرایط زنان حاضر در ندامتگاه و همچنین فراهم‌کردن زمینه آزادی زندانیان بدهکار بود.

بهروز آذر در این دیدار ضمن گفت‌و‌گو با مسئولان حاضر در ندامتگاه، از بخش‌های مختلف شامل کتابخانه، اداره اشتغال و کسب و کار، دارالقرآن و آشپزخانه بازدید به عمل آورد.

بهروزآذر همچنین با حضور در سالن‌های نگهداری مددجویان با ایشان گفت‌و‌گو کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه زنان تنها ۳ درصد از زندانیان حاضر در کشور را تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: همه تلاش ما این است که با افزایش آگاهی حقایقی شهروندان و همینطور پیشنهاد اصلاح قوانین، توسعه حمایت‌های اجتماعی و اجرای مجازات‌های جایگزین، شرایطی فراهم شود که زنان، به‌ویژه مادران، کمتر وارد چرخه زندان شوند و در صورت محکومیت، آسیب‌های ناشی از آن به خودشان و خانواده‌شان به حداقل برسد.

وی افزود: برخی از این زنان، مادرانی هستند که فرزندانشان بدون حضور مادر با مشکلات و آسیب‌های متعددی روبه‌رو می‌شوند که در آینده می‌تواند تبعات جدی برای خانواده آنان داشته باشد. به همین دلیل، باید علاوه بر حمایت از زنان زندانی، راهکار‌هایی برای کاهش تأثیرات منفی این موضوع بر خانواده‌های آنان در نظر گرفت.

زهرا بهروزآذر در پایان این دیدار، ضمن قدردانی از خدمات و تلاش‌های مسئولان سازمان زندان‌ها در قبال مددجویان، برخی مسائل مطرح شده توسط زندانیان را ناشی از اشکالات قانونی و خلأ‌های حقوقی دانست و تأکید کرد: نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و همکاری همه‌جانبه برای اصلاح قوانین و ایجاد سازوکار‌های حمایتی هستیم تا بتوانیم از ورود غیرضروری زنان به زندان جلوگیری کرده و مسیر بازگشت آنها به جامعه را هموارتر کنیم..

همزمان با بازدید دکتر بهروز آذر، تعداد ۱۴ زندانی بدهکار از ندامتگاه زنان تهران آزاد شدند.

میزان بدهی این افراد بالغ بر ۵۵ میلیارد ریال بود که با اخذ تخفیف و رضایت از شاکیان و طلبکاران، پذیرش اعسار، آورده خانواده و مساعدت ستاد دیه، مرکز خدمات اجتماعی، مشارکت خیرین برای تأمین مبلغ ۴۰ میلیارد ریال زمینه آزادی این زندانیان فراهم شد.

گفتنی است در این بازدید، ضیایی‌فر معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان‌ها، حیات الغیب مدیرکل زندان‌های استان، سلیمانی مدیرکل فرهنگی تربیتی سازمان زندان‌ها، فیروزجایی معاون دادستان در امور زندان‌ها، جمیاری معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان‌های تهران و صغری خدادادی مدیر ندامتگاه زنان استان تهران نیز حضور داشتند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->