چایخانه‌های حرم رضوی؛ روایت ۲۰۰ خادم و هزاران فنجان چای برای زائران دروغ جدید معاندین درباره زیارتنامه برای رهبر انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) مشهد میزبان کنگره بین المللی شعر پیامبر رحمت(ص) دارالشفای امام رضا (ع)، قدیمی‌ترین مرکز درمانی مشهد | وجود ۶۹ نسخه خطی از آثار زکریای رازی در مرکز اسناد آستان قدس رضوی آرزوی شهادتی که امام‌رضا(ع) پای آن را امضا کرد تاریخ دقیق آغاز امامت امام زمان (عج) در تقویم شمسی و قمری کنگره رهبران ادیان جهانی و سنتی برگزار می‌شود وزیر آموزش و پرورش: طرح «مسجد، مدرسه دوم» اجرا شد بررسی نقش شیعه در تاریخ تمدن اسلام حرم امامین عسکریین علیهم‌السلام سیاهپوش شد + فیلم رئیس دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با امیر جماعت اسلامی پاکستان دیدار کرد همایش همدلی؛ پیوندی برای خدمت، مدرسه‌سازی و دستگیری از نیازمندان بهار حیات و زندگی بحارالانوار علامه مجلسی؛ دایره‌المعارفی بی‌نظیر از معارف شیعه آیت‌الله علم‌الهدی: بسیج اساتید، محور تحرک فکری و اجتماعی دانشگاه است | دانشگاه باید از اثرگذاری مسائل بیرونی مصون بماند رئیس سازمان بسیج اساتید کشور: استادان بسیجی آمادگی کامل برای همکاری با دولت و حل مسائل کلان کشور را دارند شهادت امام رضا (ع) در منابع تاریخی و روایی قرون متقدم و میانه اسلامی | سوگ‌نامه ثامن‌الحجج (ع) در متون کهن ایجاد محدودیت برای ورود زائران به روضه منوره مسجدالنبی (ص) (۳ شهریور ۱۴۰۴) مسجدی که گواه تاریخ طولانی حضور اسلام در قلب امریکا را دارد بزرگداشت ائمه جماعات شهید و مساجد فعال در جنگ تحمیلی ۱۲روزه در اجلاس روز جهانی مسجد
سرخط خبرها

همه کاروان‌های حج برای اولین بار، دارای معینه می‌شوند

  • کد خبر: ۳۲۱۸۰۶
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
همه کاروان‌های حج برای اولین بار، دارای معینه می‌شوند
سرپرست حجاج ایرانی گفت: برای اولین بار در حج ۱۴۰۴ به جای هر معینه برای یک کاروان، برای هر ۴۵۰ زائر یک معینه پیش‌بینی کرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب در جمع عوامل اجرایی حج ۱۴۰۴ از استان‌های تهران، البرز، قم، مرکزی، قزوین و کاشان اظهار کرد: تعداد معینه‌ها در حج سال گذشته کمتر از تعداد کاروان‌ها بود و زائران در نظرسنجی‌ها درخواست کرده بودند که هر کاروان یک معینه داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در همایش مدیران ستادی سازمان حج و زیارت با عوامل اجرایی حج ۱۴۰۴ در تهران گفت: با توجه به این که نمی‌توانیم تعداد معینه‌ها را اضافه کنیم، برای اولین بار در حج ۱۴۰۴ به جای هر معینه برای یک کاروان، برای هر ۴۵۰ زائر یک معینه پیش بینی کرده‌ایم تا عدالت برای حضور معینه‌ها در بین همه زائران سرزمین وحی فراهم شود.

سرپرست حجاج ایرانی همچنین برگزاری جلسات آموزشی زودهنگام را برای زائران، باعث فراموشی آنها تا زمان فرارسیدن ایام حج دانست و از مدیران کاروان‌ها خواست که برنامه‌های آموزشی خود را حدود یک هفته قبل از پرواز زائران و قبل از آن برگزار کنند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب در این همایش همچنین به تشریح بایسته‌های حج و زیارت پرداخت و پویایی و نوآوری، تعاون و همیاری، تامین نیاز‌های زائر قبل از وقت حاجت آن، خودارزیابی و حسابرسی از خود و دفاع از حقوق زائر را ازجمله بایسته‌های حج و زیارت برشمرد.

خدمت صادقانه، موضوع مهم دیگری بود که حجت الاسلام والمسلمین نواب مطرح کرد و گفت، خدمت بی منت، استفاده از همه فرصت‌ها برای خدمت، و خدمت به افراد آسیب پذیر ازجمله ویژگی‌های خدمت صادقانه به زائران است.

معینه‌ها با هدف خدمت‌گزاری به بانوان زائر و پاسخگویی به نیاز‌های دینی و معنوی آنان در راستای مناسک حج و توجیه اماکن حرمین شریفین همراه با زائران در مراسم حج تمتع حضور خواهند داشت.

منبع: سازمان حج و زیارت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->