نور‌ها فراتر از یک ابزار بصری در شهرها قلندر شریف خبر داد: کلنگ‌زنی و بهره‌برداری از ۴۷ پروژه عمرانی طی هفته آینده در مشهد اجرای پروژه از داده تا تصمیم در رصدخانه شهری مشهد شهردار مشهد مقدس از افزایش رضایتمندی زائران دهه آخر صفر از خدمات مدیریت شهری خبر داد «دکترین پیرامونی»، رویکردی پیشگیرانه در مدیریت اراضی حریم شهر هشدار هواشناسی خراسان رضوی | وزش باد شدید و خیزش گردوخاک تا اوایل هفته آینده (۶ شهریورماه ۱۴۰۴) تسریع پروژه آزادراه حرم تا حرم به صورت مشارکتی نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: برای نام‌گذاری دهه مقاومت در دی‌ماه، از روز شهادت سردار سلیمانی تا روز غزه، تلاش می‌کنیم شهردار مشهد مقدس: حمایت از جبهه مقاومت روزبه‌روز ویژه‌تر می‌شود | برگزاری نشست شهرداران و حامیان غزه در مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ + فیلم اجرای پروژه‌های زودبازده در محله کارگران مشهد | مشکلات شهری رفع شده‌ای که از سوی شهروندان مطرح شده است + فیلم جابجایی بیش از ۲ میلیون نفر توسط مترو مشهد در چهار روز پایانی ماه صفر بازارها، هنوز هم گرم و جاندار بر گرداگرد حرم مطهر امام رضا (ع) حلقه زده‌اند | آن تکثر پر آب‌‎ورنگ شلوغ مقاومت «داراب‌میرزا جهانسوزی» در مقابل ارتش سرخ بلشویک | او ارتش یک‌نفره بود فراخوان مشارکت در سومین جشنواره ملی «خانواده ورزش» در مشهد گلایه شهروندان از متروکه شدن کتابخانه بهمن که روزگاری قلب فرهنگی محله الهیه مشهد بود میزبانی همه هتل‌های خراسان رضوی از زائران دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای ساخت تصفیه خانه در مشهد تعهد شورای‌ ششم برای کاهش فاصله‌های اجتماعی در مشهد و گسترش فرهنگ همیاری رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد انتخاب شدند
سرخط خبرها

آمادگی منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض برای استقبال از بهار ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۱۸۰۸
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
آمادگی منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: منطقه گردشگری هفت حوض در راستای استقبال از بهار ۱۴۰۴ برای زائران و مجاوران رضوی آماده سازی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر رمضانی با اعلام این خبر، اظهار کرد: منطقه گردشگری هفت حوض در راستای استقبال از بهار ۱۴۰۴ برای زائران و مجاوران رضوی آماده سازی شده است. در راستای بهسازی و زیباسازی، رنگ آمیزی جداول و نصب پرچم ایران در حال انجام است، نظافت و تعمیر آبنما‌ها به پایان رسیده، ایجاد پرچین و کاشت گل و گیاه در حال انجام است. همچنین پرچینکاری منطقه نمونه ملی و نورپردازی ستون‌های برق در مسیر دسترسی به هفت حوض در حال انجام است.

وی افزود: در حال حاضر تهیه و نصب پلاستیک‌های مخصوص زباله برای ایام تعطیلات در برنامه است، نصب پارچه‌های تزئینی انجام شده و تعویض لامپ‌ها و آماده سازی ایستگاه راهنمای گردشگری برای ایام تعطیلات انجام نیز انجام شده است. تعمیر سانلایتها، آماده سازی پروژکتور‌های روشنایی، تهیه و نصب بنر‌های جدید با نقشه گردشگری جدید منطقه نمونه (۵۰۰ هکتاری) در حال انجام است.

مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد ادامه داد: برنامه ریزی برای ایجاد المان‌های فرهنگی با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری در دست اقدام است و در این راستا چندین المان جدید برای منطقه تخصیص یافته همچنین یک المان چهارطاقی سنتی ایرانی در حال ساخت است. فضای بیرونی نمازخانه آماده شده و فضای داخلی آن در حال آماده سازی و چاپ بروشور‌های جدید با نقشه گردشگری بروز شده در حال انجام است.

رمضانی ادامه داد: پیشبینی تعداد گردشگران در روز طبیعت با توجه به بارش‌های قابل توجه امسال، سرسبزی منطقه و همچنین اتمام ماه رمضان، خوب خواهد بود و احتمال می‌رود از سال گذشته نیز بیشتر باشد. ضمن اینکه عوامل دیگری مانند ایجاد فضای خاطره‌انگیز در تپه مقاومت و مسیر دوچرخه سواری نیز در افزایش تعداد گردشگران موثر خواهند بود.

وی افزود: ظرفیت پارکینگ در منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض ۴۰۰ خودرو است، اما با توجه به ظرفیت‌های اضطراری، پیش‌بینی می‌شود که تا ۱.۵ برابر ظرفیت، خودرو در منطقه پارک شود. ایام نوروز سال قبل ۵ تا ۶ هزار خودرو به منطقه ملی گردشگری هفت حوض ورود کردند، امسال پیش‌بینی می‌شود ۷۰۰۰ خودرو وارد این منطقه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->