اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست رئیس کمیسیون شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد: جلب توجه بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در زمینه حفظ خانه‌های تاریخی ارزشمند است برگزاری نشست هماهنگی کنگره ۱۸ هزار شهید دفاع مقدس خراسان رضوی فرهمندی: شورای ششم اهتمام ویژه‌ای به انعقاد قرارداد فاز دو خط ۳ مترو مشهد دارد شناسایی ۵۶۰ هزار خودروی متخلف فاقد معاینه‌فنی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه نهایی خط دو متروی مشهد در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) + فیلم مدیر حوزه علمیه خراسان: عملیات خط سه مترو مشهد اقدامی فوق‌العاده است ترافیک پرحجم در میدان شهدا، بزرگراه بسیج و طول خیابان احمدآباد مشهد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ایستگاه مترو میدان شهدا بزرگ‌ترین ایستگاه خاورمیانه است + عکس مشهد به مناسبت روز جهانی هموفیلی قرمز می‌شود توضیحات سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در رابطه با استفاده کافی‌شاپ‌ها از معابر عمومی ضرورت کنترل ساخت‌وساز در حریم کال‌ها و مسیل‌ها بدهی دولت به شهرداری مشهد در مسیر تسویه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری در روزهای پنجشنبه و جمعه اعمال تخفیف ۷۰ درصدی برای کاربران دوچرخه‌های اشتراکی بایدو از امروز (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) نگاهی به پرونده پرفراز‌و‌نشیب حفظ سنگ‌نگاره‌های ثبت‌ملی‌شده شاندیز | زور وکیل و وزیر هم به معدن دیزدر نرسید! + فیلم
سرخط خبرها

آمادگی منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض برای استقبال از بهار ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۱۸۰۸
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
آمادگی منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد گفت: منطقه گردشگری هفت حوض در راستای استقبال از بهار ۱۴۰۴ برای زائران و مجاوران رضوی آماده سازی شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر رمضانی با اعلام این خبر، اظهار کرد: منطقه گردشگری هفت حوض در راستای استقبال از بهار ۱۴۰۴ برای زائران و مجاوران رضوی آماده سازی شده است. در راستای بهسازی و زیباسازی، رنگ آمیزی جداول و نصب پرچم ایران در حال انجام است، نظافت و تعمیر آبنما‌ها به پایان رسیده، ایجاد پرچین و کاشت گل و گیاه در حال انجام است. همچنین پرچینکاری منطقه نمونه ملی و نورپردازی ستون‌های برق در مسیر دسترسی به هفت حوض در حال انجام است.

وی افزود: در حال حاضر تهیه و نصب پلاستیک‌های مخصوص زباله برای ایام تعطیلات در برنامه است، نصب پارچه‌های تزئینی انجام شده و تعویض لامپ‌ها و آماده سازی ایستگاه راهنمای گردشگری برای ایام تعطیلات انجام نیز انجام شده است. تعمیر سانلایتها، آماده سازی پروژکتور‌های روشنایی، تهیه و نصب بنر‌های جدید با نقشه گردشگری جدید منطقه نمونه (۵۰۰ هکتاری) در حال انجام است.

مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد ادامه داد: برنامه ریزی برای ایجاد المان‌های فرهنگی با همکاری معاونت فرهنگی شهرداری در دست اقدام است و در این راستا چندین المان جدید برای منطقه تخصیص یافته همچنین یک المان چهارطاقی سنتی ایرانی در حال ساخت است. فضای بیرونی نمازخانه آماده شده و فضای داخلی آن در حال آماده سازی و چاپ بروشور‌های جدید با نقشه گردشگری بروز شده در حال انجام است.

رمضانی ادامه داد: پیشبینی تعداد گردشگران در روز طبیعت با توجه به بارش‌های قابل توجه امسال، سرسبزی منطقه و همچنین اتمام ماه رمضان، خوب خواهد بود و احتمال می‌رود از سال گذشته نیز بیشتر باشد. ضمن اینکه عوامل دیگری مانند ایجاد فضای خاطره‌انگیز در تپه مقاومت و مسیر دوچرخه سواری نیز در افزایش تعداد گردشگران موثر خواهند بود.

وی افزود: ظرفیت پارکینگ در منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض ۴۰۰ خودرو است، اما با توجه به ظرفیت‌های اضطراری، پیش‌بینی می‌شود که تا ۱.۵ برابر ظرفیت، خودرو در منطقه پارک شود. ایام نوروز سال قبل ۵ تا ۶ هزار خودرو به منطقه ملی گردشگری هفت حوض ورود کردند، امسال پیش‌بینی می‌شود ۷۰۰۰ خودرو وارد این منطقه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->