توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسلام‌هراسی؛ ابزار رژیم صهیونیستی برای توجیه جنایاتش

  • کد خبر: ۳۲۲۰۱۴
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۹
اسلام‌هراسی؛ ابزار رژیم صهیونیستی برای توجیه جنایاتش
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: رژیم صهیونیستی از اسلام‌هراسی به عنوان ابزاری برای توجیه جنایات خود علیه مردم فلسطین استفاده می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیرسعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد، امروز (جمعه) ۲۴ اسفندماه در نشست عالی‌رتبه سازمان ملل به مناسبت بزرگداشت روز جهانی مقابله با اسلام‌هراسی، ضمن محکوم کردن روند فزاینده نفرت‌پراکنی علیه مسلمانان، گفت: رژیم صهیونیستی از اسلام‌هراسی به عنوان ابزاری برای توجیه جنایات خود علیه مردم فلسطین استفاده می‌کند.

وی با اشاره به اشغالگری رژیم صهیونیستی و سرکوب مستمر مردم فلسطین تأکید کرد: جهان هر روز شاهد تجاوزات وحشیانه‌ای علیه فلسطینیان است که در سرزمین مادری خود تحت اشغال به سر می‌برند. رژیم اشغالگر قدس، با همکاری متحدان خود، تلاش دارد با ایجاد ارتباطی جعلی بین اسلام و تروریسم، جنایات جنگی، سیاست‌های آپارتاید و سرکوب سیستماتیک خود را توجیه کند.

سفیر ایران در سازمان ملل متحد با اشاره به نقش رسانه‌های جریان اصلی و شبکه‌های اجتماعی در ترویج اسلام‌هراسی، اظهار داشت: این شبکه‌های تبلیغاتی نه تنها مسلمانان را هدف قرار داده‌اند، بلکه تلاش می‌کنند با دامن زدن به فضای نفرت، مقاومت مشروع مردم فلسطین را نیز بی‌اعتبار جلوه دهند.

وی همچنین تأکید کرد که سیاست‌های تبعیض‌آمیز و ضداسلامی در برخی کشور‌های غربی، عملاً در راستای منافع رژیم صهیونیستی قرار دارد و باعث سرپوش گذاشتن بر جنایات آن علیه فلسطینیان می‌شود.

ایروانی در ادامه ضمن محکوم کردن اهانت به ارزش‌های اسلامی، اماکن مقدس و قرآن کریم در برخی کشور‌های غربی تحت عنوان آزادی بیان، از تمامی کشور‌ها خواست که قوانین ملی خود را به نحوی اصلاح کنند که توهین به مقدسات اسلامی و نفرت‌پراکنی علیه مسلمانان جرم‌انگاری شود.

سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل در پایان سخنان خود از انتصاب «میگل آنخل موراتینوس» به عنوان نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور مقابله با اسلام‌هراسی استقبال و آمادگی ایران را برای همکاری با وی در این زمینه اعلام کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->