توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد
سرخط خبرها

شب‌زنده‌داری معنوی ۱۱۰ نوجوان دهه‌هشتادی در حرم مطهر امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۲۲۱۴۰
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
شب‌زنده‌داری معنوی ۱۱۰ نوجوان دهه‌هشتادی در حرم مطهر امام‌رضا(ع)
در سیزدهمین شب از رمضان ۱۴۰۳، جمعی از نوجوانان پسر دهه‌هشتادی، با حضور در ویژه‌برنامه «بیتوته»، در کنار امام مهربانی‌ها، به شب‌زنده‌داری و گشت‌وگذار معنوی در حرم مطهر رضوی، می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز، در شب سیزدهم ماه مبارک رمضان، حرم مطهر رضوی میزبان نوجوانان پر شور و اشتیاق دهه هشتادی و دانش‌آموزانی است که از سراسر مشهد گرد هم آمده‌اند تا شبی به‌یادماندنی را در جوار امام مهربانی‌ها، سپری کنند.

۱۱۰ نوجوان پسر که فرصت یافتند تا در فضایی آکنده از معنویت در ویژه برنامه بیتوته که معاونت تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی برای آنان تدارک دیده، به راز و نیاز با پروردگار بپردازند و از برکات ماه مبارک رمضان، بهره‌مند شوند.

برنامه، با اجرای مراسم افتتاحیه در پایگاه نوجوانان واقع در صحن پیامبر اعظم (ص) آغاز می‌شود.

زائران جوان و نوجوان در گروه‌های ۲۰ نفره در برنامه‌های معرفتی شامل محفل انس با قرآن، نشست پرسش و پاسخ، سخنرانی و بیان معارف دینی شرکت می‌کنند و سپس در برنامه‌های سرگرم کننده و بازی‌های قرآنی، به نشاط و شادابی، می‌پردازند.

پس از آن، نوجوانان مشتاق دهه هشتادی، با زمزمه زیارت‌نامه حضرت رضا (ع)، عشق و ارادت خود را به ساحت مقدس اهل‌بیت (ع) ابراز می‌کنند و با شرکت در برنامه حرم گردی برای آشنایی با صحن‌ها، رواق‌ها و اماکن مختلف حرم مطهر رضوی، حاضر می‌شوند.

نقطه اوج این مراسم معنوی، حضور نوجوانان در مسجد گوهرشاد برای مناجات‌خوانی، اقامه نماز شب و مناجات سحرگاهی است.

نوای دلنشین دعا و مناجات، فضایی روحانی و معنوی را در مسجد طنین‌انداز می‌کند و اشک‌های شوق نوجوانان، گواه بر حضور قلب‌های پاک این نوجوانان، در محضر الهی است.

با فرارسیدن سحر، نوجوانان در فضایی صمیمانه، وعده سحری را صرف کرده و سپس در نماز جماعت صبح، شرکت می‌کنند.

مراسم با مداحی و سینه‌زنی، به پایان می‌رسد و نوجوانان با دل‌هایی مملو از نور ایمان و خاطراتی به‌یادماندنی، حرم مطهر رضوی را، ترک می‌کنند.

گفتنی است، برنامه «بیتوته» در جوار امام رضا (ع) ویژه دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم باهدف شکل‌گیری گفت‌و‌گو‌های معارفی و شب‌زنده‌داری معنوی، هر شب میزبان قریب به ۱۰۰ نفر از نوجوانان و جوانان، در حرم مطهر رضوی است.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->