محافظِ لباس خود باش! خانه‌هایی با عطر بهشت | درباره سنت‌های حسنه اثرگذار در پویایی خانواده گره‌گشایی در دیدار مردمی تولیت آستان قدس رضوی | نور امید در خانه خورشید نمازی که امام رضا(ع) خیلی دوست دارند + فیلم ارزش بالای قرائت دعای سمات در روز جمعه + فایل صوتی امام جمعه مشهد مقدس: توسعه فحشا آفت تشکیل خانواده است حجة‌الوداع، آخرین سفر و کامل‌ترین پیام برای بشریت رئیس دستگاه قضا، در حرم امام‌رضا(ع) پای حرف یک ارباب‌رجوع نشست بارگاه امام رضا (ع) نماد عینیِ قدرت و نفوذ مکتب اهل‌بیت (ع) در جهان است تجدید میثاق پیروان ادیان الهی با آرمان‌های امام خمینی (ره) | رونمایی از سرود «امام و وحدت ادیان الهی» ثبت‌نام دوره آموزشی تربیت مربی قرآن در مشهد آغاز شد ورود جدی بسیج جامعه زنان خراسان رضوی به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری شهادت، میراث حوزه‌های علمیه است | طلبه باید نوکر امام‌ زمان(عج) باشد سردار سعید محمدی، دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور شد تشرف زوج‌های ناشنوای اصفهانی به حرم امام‌رضا(ع) هم‌زمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و فاطمه‌الزهرا(س) کتاب «اطلس نبرد‌های سرنوشت‌ساز» رونمایی شد | روایتی از درس‌های راهبردی دفاع مقدس تکنیک‌های تربیت اسلامی برای تقویت مسئولیت پذیری کودکان «آیه‌ها»، محفل تکریم آیه‌ها | اجلاسیه بزرگداشت ۴۰۰ شهید روحانی و طلبه خراسان رضوی برگزار شد غلامرضا قاسمیان، روحانی بازداشت‌شده در مراسم حج تمتع، آزاد شد + عکس
سرخط خبرها

شب‌زنده‌داری معنوی ۱۱۰ نوجوان دهه‌هشتادی در حرم مطهر امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۲۲۱۴۰
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
شب‌زنده‌داری معنوی ۱۱۰ نوجوان دهه‌هشتادی در حرم مطهر امام‌رضا(ع)
در سیزدهمین شب از رمضان ۱۴۰۳، جمعی از نوجوانان پسر دهه‌هشتادی، با حضور در ویژه‌برنامه «بیتوته»، در کنار امام مهربانی‌ها، به شب‌زنده‌داری و گشت‌وگذار معنوی در حرم مطهر رضوی، می‌پردازند.

به گزارش شهرآرانیوز، در شب سیزدهم ماه مبارک رمضان، حرم مطهر رضوی میزبان نوجوانان پر شور و اشتیاق دهه هشتادی و دانش‌آموزانی است که از سراسر مشهد گرد هم آمده‌اند تا شبی به‌یادماندنی را در جوار امام مهربانی‌ها، سپری کنند.

۱۱۰ نوجوان پسر که فرصت یافتند تا در فضایی آکنده از معنویت در ویژه برنامه بیتوته که معاونت تبلیغات اسلامی حرم مطهر رضوی برای آنان تدارک دیده، به راز و نیاز با پروردگار بپردازند و از برکات ماه مبارک رمضان، بهره‌مند شوند.

برنامه، با اجرای مراسم افتتاحیه در پایگاه نوجوانان واقع در صحن پیامبر اعظم (ص) آغاز می‌شود.

زائران جوان و نوجوان در گروه‌های ۲۰ نفره در برنامه‌های معرفتی شامل محفل انس با قرآن، نشست پرسش و پاسخ، سخنرانی و بیان معارف دینی شرکت می‌کنند و سپس در برنامه‌های سرگرم کننده و بازی‌های قرآنی، به نشاط و شادابی، می‌پردازند.

پس از آن، نوجوانان مشتاق دهه هشتادی، با زمزمه زیارت‌نامه حضرت رضا (ع)، عشق و ارادت خود را به ساحت مقدس اهل‌بیت (ع) ابراز می‌کنند و با شرکت در برنامه حرم گردی برای آشنایی با صحن‌ها، رواق‌ها و اماکن مختلف حرم مطهر رضوی، حاضر می‌شوند.

نقطه اوج این مراسم معنوی، حضور نوجوانان در مسجد گوهرشاد برای مناجات‌خوانی، اقامه نماز شب و مناجات سحرگاهی است.

نوای دلنشین دعا و مناجات، فضایی روحانی و معنوی را در مسجد طنین‌انداز می‌کند و اشک‌های شوق نوجوانان، گواه بر حضور قلب‌های پاک این نوجوانان، در محضر الهی است.

با فرارسیدن سحر، نوجوانان در فضایی صمیمانه، وعده سحری را صرف کرده و سپس در نماز جماعت صبح، شرکت می‌کنند.

مراسم با مداحی و سینه‌زنی، به پایان می‌رسد و نوجوانان با دل‌هایی مملو از نور ایمان و خاطراتی به‌یادماندنی، حرم مطهر رضوی را، ترک می‌کنند.

گفتنی است، برنامه «بیتوته» در جوار امام رضا (ع) ویژه دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم باهدف شکل‌گیری گفت‌و‌گو‌های معارفی و شب‌زنده‌داری معنوی، هر شب میزبان قریب به ۱۰۰ نفر از نوجوانان و جوانان، در حرم مطهر رضوی است.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->