۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

اسامی مدیران بانکی متهم در پرونده چای دبش اعلام شد

  • کد خبر: ۳۲۲۵۲۴
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۶
اسامی مدیران بانکی متهم در پرونده چای دبش اعلام شد
از میان متهمان دارای مسئولیت بانکی در پرونده چای دبش، دادگاه برای ۱۰ متهم حکم صادر کرده و در مورد سایر متهمان پرونده مفتوح به رسیدگی است.

به گزارش شهرآرانیوز، پرونده موسوم به چای دبش با گزارش وزارت اطلاعات دولت شهیدرئیسی به عنوان اولین گزارش دهنده در دستور کار قوه قضائیه قرار گرفت و به موازات آن سایر دستگاه‌ها نیز به این پرونده ورود کرده‌اند، در واقع این اقدام یک تعاملی بین قوه قضائیه و دولت قبل (دولت شهید رئیسی) بوده است.

طبق محتویات پرونده و کیفرخواست صادره، اکبر رحیمی (محکوم علیه ردیف اول پرونده) برای تحقق برنامه‌های عملیاتی بزهکارانه خود، با مشارکت ناصر رستمی از موضوع نفوذ در مدیران و کارکنان سازمان‌ها و نهاد‌های مربوط و نظام بانکی کشور (شعب عامل) بهره می‌برده است.

ایجاد روابط مالی ناسالم با مدیران و کارکنان سازمان‌ها، یکی از روش‌های نفوذ در نظام اداری و مدیران متولی در سازمان‌های متولی تلقی می‌شود.

اکبر رحیمی این عملیات مجرمانه خود را با همکاری چند نفر از کارکنان و مدیران خود مدیریت و سازماندهی می‌کرده است.

در مرحله اول از آنجا که عموماً امور بانکی شرکت‌های گروه دبش توسط مدیر مربوطه یعنی ناصر رستمی انجام می‌شده است؛ این فرد پیشبرد عملیات متقلبانه گروه دبش، در نزد سازمان‌ها و بانک‌های عامل را از طریق اعمال نفوذ به روش ایجاد روابط مالی ناسالم محقق می‌کرده است.

بر مبنای مجموعه اقدامات فنی و اطلاعاتی و مستندات کشف شده در بازرسی از منزل ناصر رستمی (قائم مقام گروه دبش) مشخص شد که مجموعه دبش با تشکیل شبکه‌ای، نسبت به پرداخت رشوه به کارکنان نظام اداری و به ویژه نظام بانکی اقدام می‌کرده است.

در همین راستا برخی مدیران و کارکنان بانکی در پیشبرد اهداف و انجام تحقق اقدامات مجرمانه اکبر رحیمی بسیار مؤثر بوده‌اند.

این افراد با نقض مقررات حاکم بر عملیات بانکی و نادیده گرفتن عمدی مقررات حاکم بر جلوگیری از سوءاستفاده متهمان از نظام بانکی، نقش مهمی در ارتکاب وقوع جرم در پرونده چای دبش داشته‌اند.

این نقض مقررات و نادیده‌انگاری از جانب برخی از کارکنان و مدیران بانکی با جرم ارتکابی دیگر متهمان از نوع رشاء و ارتشا درهم تنیده بوده است و مجموعه این اقدامات مجرمانه، منجر به این شده که اکبر رحیمی با همراهی سایر متهمان از طریق ارائه اسناد مزورانه و غیرواقعی بیش از یک میلیارد و سیصد و هفتاد میلیون یورو حواله ارزی و بیش از هفتاد هزار میلیارد ریال انواع تسهیلات ریالی در بستر قرارداد‌های بانکی از شعب بانکی دریافت کند.

از میان متهمان دارای مسئولیت بانکی در پرونده چای دبش، دادگاه برای ۱۰ متهم حکم صادر کرده و در مورد سایر متهمان پرونده مفتوح به رسیدگی است:

روان بخش یزدانی

روان بخش یزدانی، به جرم معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و سوءاستفاده از امتیازات با متهم اکبر رحیمی به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری و انتشار محکومیت در رسانه‌های عمومی محکوم شده است.

ابوالفتح سامان پور

ابوالفتح سامان پور، به جرم معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و سوءاستفاده از امتیازات با متهم اکبر رحیمی به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری و انتشار محکومیت در رسانه‌های عمومیت محکوم شده است.

امین الله رشنوادی

امین الله رشنوادی، به جرم معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و سوءاستفاده از امتیازات با متهم اکبر رحیمی، به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری و انتشار محکومیت در رسانه‌های عمومی محکوم شده است.

علیرضا جمشیدی

علیرضا جمشیدی به جرم به معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و سواستفاده از امتیازات با متهم اکبر رحیمی، به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری و انتشار محکومیت در رسانه‌های عمومی و از بابت اخذ رشوه به تحمل ۷ سال و ۶ ماه و ۱ روز حبس، ۷۴ ضربه شلاق و انفصال دائم از خدمات دولتی (مشاغل دولتی) محکوم شده است.

حسین آزاد میوه

حسین آزاد میوه، به جرم معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و سوءاستفاده از امتیازات با متهم اکبر رحیمی به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری و انتشار محکومیت در رسانه‌های عمومی محکوم شده است.

مهرداد مراغه‌چی

مهرداد مراغه‌چی، به جرم معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و سوءاستفاده از امتیازات با متهم اکبر رحیمی به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری و انتشار محکومیت در رسانه‌های عمومی محکوم شده است.

حسن اصغریان

حسن اصغریان به جرم معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و سوءاستفاده از امتیازات با متهم اکبر رحیمی به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری و انتشار محکومیت در رسانه‌های عمومی محکوم شده است.

جواد امیدی

جواد امیدی، به جرم معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و سوءاستفاده از امتیازات با متهم اکبر رحیمی، تصرف غیرقانونی در وجوه عمومی به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری و انتشار محکومیت در رسانه‌های عمومی و از بابت اخذ رشوه به تحمل ۷ سال و ۶ ماه و ۱ روز حبس، ۷۴ ضربه شلاق و انفصال دائم از خدمت محکوم شده است.

عباس آقا احمدی

عباس آقا احمدی، به جرم معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و سوءاستفاده از امتیازات با متهم اکبر رحیمی را به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری و انتشار محکومیت در رسانه‌های عمومی محکوم شده است.

امیرغلامی خونائی

امیرغلامی خونائی، به جرم معاونت در تحصیل مال از طریق نامشروع و سوءاستفاده از امتیازات با متهم اکبر رحیمی به تحمل ۶ ماه حبس تعزیری و انتشار محکومیت در رسانه‌های عمومی و از بابت اخذ رشوه به تحمل ۷ سال و ۶ ماه و ۱ روز حبس، ۷۴ ضربه شلاق و انفصال دائم از خدمت محکوم شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->