حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی از سوریه (۹ خرداد ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس جمهور به «ریحانه مبینی» برای کسب مدال طلا در دو و میدانی آسیا سطح مناسبات ایران و تاجیکستان افزایش می‌یابد پیام تسلیت رئیس‌جمهور به محمد هاشمی رفسنجانی رویترز: آمریکا و تروئیکای اروپا به دنبال فشار بر ایران در آژانس اتمی شهادت سرباز بوشهری در درگیری با قاچاقچیان (۹ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲ مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین (۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم سازمان ملل هشدار داد: غزه بدترین وضعیت فاجعه‌بار خود را تجربه می‌کند تذکر وزیر ارتباطات به اپراتور‌ها درباره سرعت اینترنت دیدار مسئول حزب‌الله با مقام سازمان ملل فنلاند مدعی جاسوسی ایران از این کشور شد احضار کاردار اتریش به وزارت خارجه ایران (۹ خرداد ۱۴۰۴) کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: پرونده بابک زنجانی مبهم است؛ قوه‌قضائیه شفاف‌سازی کند ماکرون بر اهمیت مذاکرات تهران-واشنگتن تأکید کرد روسیه: دیدار پوتین با ترامپ و زلنسکی منوط به پیشرفت در مذاکرات مستقیم است برای اولین بار در تاریخ، استفاده از لیزر در یک جنگ رسمی تأیید شد + ویدئو توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت تتلو (۹ خرداد ۱۴۰۴) نتانیاهو در بیمارستان بستری شد عارف با شهباز شریف گفت‌و‌گو کرد واشنگتن: مذاکرات آمریکا و ایران رو به پیشرفت است طرح دوحزبی در کنگره آمریکا برای اعمال تحریم‌های دائمی علیه ایران تصویب شد پزشکیان: بنای ایران و عمان «توسعه در کنار هم» است مقام‌های ارشد نظامی کره شمالی برکنار شدند متن کامل پیشنهاد جدید ویتکاف درباره غزه منتشر شد حماس: در حال بررسی طرح آتش‌بس پیشنهادی ویتکاف هستیم پزشکیان در گفت‌وگو با تلویزیون عمان: وحدت اسلامی، کلید نقش‌آفرینی در نظم جدید جهانی است
سرخط خبرها

ادعای وزیر خارجه آمریکا مبنی بر کمک ایران به انصارالله

  • کد خبر: ۳۲۲۷۲۷
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۷
ادعای وزیر خارجه آمریکا مبنی بر کمک ایران به انصارالله
وزیر امور خارجه آمریکا با اذعان به توانایی موشکی انصارالله یمن ادعا‌هایی را مبنی بر کمک ایران به آن‌ها در این زمینه مطرح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مارکو روبیو» وزیر امورخارجه آمریکا در گفت‌و‌گو با شبکه فاکس نیوز که مشروح آن شامگاه دوشنبه منتشر شد، در پاسخ به سوالی درباره اظهارات رئیس‌جمهور کشورش در رابطه با انصارالله یمن و ادعای حمایت ایران از آنها مدعی شد: حوثی‌ها (انصارالله) توانایی انجام این کار را بدون کمک ایران ندارند. منظورم این است که آنها یاد گرفته‌اند که چگونه آنها را بسازند، این پهپاد‌ها و این هواپیما‌های بدون سرنشین پیشرفته ضد کشتی، اما این فناوری از جایی نشات می‌گیرد.

او همچنین ادعا کرد: ایران به آنها کمک می‌کند تا این کار‌ها را انجام دهند، ایران به آنها پول می‌دهد تا این کار‌ها را انجام دهند، ایران اطلاعات هدفمندی را در اختیار آنها قرار می‌دهد که می‌توانند علیه ما استفاده کنند. منظورم این است که بدون ایران، هیچ تهدیدی به این بزرگی از سوی حوثی‌ها (انصارالله) وجود ندارد. منظور من این است که تهدید حوثی‌ها (انصارالله) در داخل یمن وجود دارد، اما تهدید آنها علیه نیروی دریایی ما و کشتیرانی تجاری نیست.

وزیر امورخارجه آمریکا در ادامه اظهارات ضد ایرانی خود مدعی شد: بنابراین ایران، مسئول این مشکل است. آنها این هیولای فرانکشتاین را خلق کردند و حالا باید مسئولیت آن را بپذیرند؛ و من فکر می‌کنم که باید آنها را مسئول بدانیم. همان‌طور که رئیس‌جمهور گفته است، اگر این گروه‌ها همچنان این کار‌ها را انجام دهند، ما ایران را مسئول می‌دانیم که آن را ایجاد کرده است.

روبیو افزود: من از آنچه رئیس جمهور ترامپ گفت، فراتر نمی‌روم، اما او در مورد آن بسیار جدی است. زمانی که او آن پیام را منتشر کرد، در واقع با او بودم. او در مورد آن بسیار جدی است، زیرا برخلاف جو بایدن (رئیس جمهور پیشین آمریکا) می‌داند این، گروهی است که به آنها اجازه داده شد تا به تهدید تبدیل شوند، چراکه دولت بایدن کاری در این مورد انجام نداد.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که در طول کارزار انتخاباتی‌اش، هدف خود را «ایجاد صلح» معرفی کرده بود، اخیرا با حمله به یمن باعث خشم جامعه آمریکایی و هراس آنها از کشانده‌شدن پای آمریکا به جنگی دیگر در غرب آسیا شده است.

او دوشنبه شب با انتشار یک بیانیه در اظهاراتی تهدیدآمیز ادعا کرد: از این لحظه به بعد، هر تیری از سوی یمن به‌عنوان تیری شلیک شده از سوی ایران برداشت خواهد شد. ایران با عواقب جدی این اقدامات رو‌به‌رو خواهد شد.

ترامپ مدعی شد: هیچ‌کس فریب نخورد! صد‌ها حمله توسط حوثی‌ها (انصارالله) که مورد نفرت مردم یمن هستند، انجام می‌شود. همه از ایران سرچشمه می‌گیرند و توسط ایران ایجاد می‌شوند.

ادعای عدم اقبال مردم یمن به انصارالله در حالی است که آنها روز دوشنبه در تجمعی میلیونی از سیاست‌های ضد آمریکایی-صهیونیستی صنعاء حمایت کردند.

رئیس‌جمهور آمریکا که به‌نظر می‌رسد از رسیدن به اهداف خود در حمله به یمن ناکام مانده در بیانیه خود مدعی شد: هرگونه حمله یا تلافی بیشتر از سوی حوثی‌ها با قدرت زیادی پاسخ داده خواهد شد و هیچ تضمینی وجود ندارد که این پاسخ در آنجا متوقف شود.

این ادعا و تهدیدات علیه ملت ایران درحالی است که «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری روز دوشنبه خود تصریح کرد: ما به هرگونه تعرضی علیه تمامیت سرزمینی و علیه امنیت و منافع ملی ایران با قاطعیت پاسخ می‌دهیم و تردیدی در این زمینه وجود ندارد. مردم و دولت یمن خودشان به صورت مستقل در مورد اقداماتی که لازم می‌دانند در مورد فلسطین و حمایت از مقاومت مشروع مردم فلسطین انجام دهند، تصمیم می‌گیرند.

جمهوری اسلامی ایران همواره اتهامات حمایت نظامی از یمن را رد کرده است، اما مقامات ایران تأکید کرده‌اند که هرگونه اقدام علیه تمامیت ارضی و ملت این کشور با پاسخ قاطعانه رو‌به‌رو خواهد شد.

انصارالله یک نهاد سیاسی و نظامی مستقل است که بر اساس اهداف ایدئولوژیک و استراتژیک خود عمل می‌کنند. برخلاف ادعای کشور‌های غربی و شخص ترامپ، ایران گروهی نیابتی در منطقه ندارد و یمنی‌ها از دستورات ایران پیروی نمی‌کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->