فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه می‌شود اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری: هلال ماه شوال رویت شد | فردا (دوشنبه ۱۱ فروردین) عید سعید فطر است ترامپ ضمن تهدید مجدد کشورمان: در حال مذاکره با ایران هستیم پیام قالیباف به کشورهای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن عید فطر طرح رژیم صهیونیستی درباره مذاکرات آتش‌بس در غزه چیست؟ (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) سبک، سریع، دقیق و مرگبار| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از جزئیات سلاح جدید یگان‌های تکاوری ارتش و سپاه پزشکیان عید سعید فطر را به سران و مردم کشورهای اسلامی تبریک گفت نخست‌وزیر لبنان با ولیعهد سعودی دیدار کرد(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) قانون دوره ششم شورا‌های شهر تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد عارف: تحقق شعار سال نیازمند حفظ آرامش و امنیت کنونی در کشور است نتانیاهو بازهم خواستار خلع سلاح حماس شد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر اولویت‌بندی پروژه‌های شهری| مردم باید در جریان ظرفیت‌های شهر قرار بگیرند حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون با موشک بالستیک (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جزییات پاسخ ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا از زبان پزشکیان کنترل شهرک زاپوریژیا در دونتسک به دست ارتش روسیه افتاد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۰ فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شلیک دو فروند موشک از یمن به سمت فلسطین اشغالی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) مهاجرانی: مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در دستورکار قرار گرفته است توضیح وزارت امور خارجه در مورد حواشی رسانه‌ای مرتبط با تبادل نامه بین ایران و آمریکا ماجرای سوء‌قصد ناموفق به پوتین چه بود؟ دبیرکل حزب الله لبنان: دولت لبنان باید هرچه سریع‌تر بازسازی را آغاز کند قالیباف: ناترازی‌ها در مدیریت و نوع نگاه است اطلاعیه پلیس درباره صورت خونین یکی از تحصن‌کنندگان حجاب چه بود؟ | خودزنی، فحاشی، پرخاشگری و هتک حرمت برخی از تحصن‌کنندگان دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با فرستاده دبیرکل سازمان ملل در امور یمن گفت‌و‌گو ایران و ژاپن درباره موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها (۹ فروردین ۱۴۰۴) در تماس تلفنی اردوغان با پزشکیان چه مسائلی مطرح شد؟ منابع مصری مدعی موافقت حماس با طرح جدید آتش بس شدند (۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی سپاه: سرنوشت هر ناوی که به ما حمله کند، غرق‌شدن است

  • کد خبر: ۳۲۳۸۸۵
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۱
فرمانده نیروی دریایی سپاه: سرنوشت هر ناوی که به ما حمله کند، غرق‌شدن است
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران ایران ضمن تقدیر از موضع یمن در حمایت از مردم فلسطین تاکید کرد که یمن از کسی دستور نمی‌گیرد و این حرف توهین به این ملت مقتدر است.

به گزارش شهرآرانیوز، دریادار «علیرضا تنگسیری» فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (ندسا) امروز پنج‌شنبه، ضمن ادای احترام و درود به مردم یمن و رهبر آنها به دلیل موضع شرافتمندانه‌شان در حمایت از مظلومان در فلسطین اظهار کرد: یمنی‌ها ثابت کردند که در هر شرایطی آماده ایستادگی در برابر زورگویان هستند، آنها با وجود اینکه از جنگی نابرابر که هشت سال ادامه داشت، بیرون آمدند، در برابر ظلم تسلیم نشدند.

دریادار تنگسیری به شبکه المسیره یمن گفت: یمنی‌ها امروز با شجاعت با چند کشور و ابرقدرت‌های استکباری مقابله می‌کنند که نتوانستند خواست خود را به آنها دیکته کنند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه ایران افزود: یمن کشوری مستقل است و آنها خود سلاح‌ها و تجهیزات نظامی‌شان را تولید می‌کنند و از کسی دستور نمی‌گیرند و هدف از این ادعا که یمن از ایران دستور می‌گیرد، اهانت به مردم مقتدر یمن و برای کم ارزش کردن آنهاست. یمنی‌ها ملتی غیور هستند و به غزه کمک می‌کنند چراکه کشتار‌های صهیونیست‌ها را می‌بینند.

دریادار تنگسیری در ادامه گفت: ما جنگ‌طلب نیستیم، اما تا آخرین لحظه با کسانی که به ما حمله کنند، خواهیم جنگید و آنها را نابود خواهیم کرد.

او ادامه داد: هزینه تسلیم شدن بیشتر از مقابله است و ما جدیدترین تجهیزات نظامی را در اختیار داریم و سرنوشت هر ناوشکنی که به ما حمله کند، غرق شدن است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->