آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم
سرخط خبرها

عراقچی در تماس تلفنی با همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

  • کد خبر: ۳۲۳۹۳۲
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۷
عراقچی در تماس تلفنی با همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست
وزیر خارجه کشورمان خطاب به همتای انگلیسی خود با یادآوری رویکرد مبتنی بر تعامل جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با موضوع هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، مذاکره مستقیم را در شرایط «فشار حداکثری» و «تهدید نظامی» بی‌معنا دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، دیوید لمی وزیر امور خارجه انگلیس پنج‌شنبه شب در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در مورد موضوعات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله موضوع هسته‌ای بحث و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه انگلیس ضمن تبربک نوروز و سال نو به وزیر امور خارجه کشورمان، بر تعهد انگلیس و دیگر کشور‌های اروپایی به پیگیری راه‌حل دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای ایران تاکید کرد و تصریح نمود به زودی این موضوع را در تماس با همتایان اروپایی و آمریکایی مورد پیگیری مجدد قرار خواهد داد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌و‌گو بین هیات‌های نمایندگی جمهوری اسلامی ایران و سه کشور اروپایی، از برخی تحرکات و مواضع غیرسازنده کشور‌های اروپایی و اتحادیه اروپایی از جمله اعمال و ادامه تحریم‌های مختلف علیه ایران به بهانه‌های واهی، ابراز ناامیدی کرده و خواهان تجدید نظر سه کشور اروپایی در رویکرد‌های خود در ارتباط با ایران و مسائل منطقه غرب آسیا شد.

عراقچی با یادآوری رویکرد مبتنی بر تعامل جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با موضوع هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، مذاکره مستقیم را در شرایط «فشار حداکثری» و «تهدید نظامی» بی‌معنا دانست و در عین حال بر آمادگی تهران برای دنبال‌کردن رویکرد دیپلماتیک تاکید کرد.

وی همچنین با اشاره به موضع‌گیری‌ها و پیام‌های ضد و نقیض مقام‌های آمریکایی در مورد مذاکره با ایران، استفاده ابزاری از دیپلماسی برای فشار سیاسی و روانی را غیر قابل قبول دانست و تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران با نگاهی مسئولانه و با پایبندی به عرف دیپلماتیک، پاسخ نامه رئیس‌جمهور آمریکا را از طریق مقتضی به طرف آمریکایی منعکس کرده است.

وزرای امور خارجه ایران و انگلیس در این تماس تلفنی ضمن استقبال از آغاز به کار سفیران جدید ایران و انگلیس در لندن و تهران، ابراز امیدواری کردند این تحول به پیشبرد بهتر و روان‌تر روابط دوجانبه کمک کند.

در این گفت‌و‌گو همچنین برخی مسائل کنسولی متقابل نیز مطرح شد و دو طرف ضمن ابراز صریح دیدگاه‌ها و نکرانی‌های خود در این خصوص، بر اهمیت حفظ مجاری ارتباطی بین تهران و لندن برای پیگیری موثرتر مسائل دوجانبه و دیگر موضوعات مورد نظر طرفین تاکید کردند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->