دعوت از ۲۸ بازیکن برای اردوی نهایی تیم ملی فوتبال اختر: نباید یک بچه برای استقلال تصمیم بگیرد ضرر ۱۵۰ میلیاردی احمدزاده به پرسپولیس تمرین کاپیتان استقلال با گرگ پارسی + عکس باشگاه استقلال پاسخ بیانیه باشگاه ملوان را داد نفتکش استقلال به آب افتاد پیشنهاد ۲ میلیون دلاری استقلال به ماخاچ قلعه! ادعای رسانه کره‌ای؛ دونده‌های ایرانی متهم به تجاوز جنسی شدند صادقی دوباره شاگرد گل محمدی شد سه گزینه نهایی استقلال برای فصل بعد مشخص شد کوچ فوتسالیست‌های مشهدی به لیگ افغانستان | جمع مشهدی‌ها در کابل پیغام اسکوچیچ به امیری: به تراکتور بیا! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی اینترمیلان و پاری‌سن‌ژرمن در فینال لیگ قهرمانان (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | امباپه، بازنده بزرگ فصل! پخش زنده بازی اینتر و پاریسن ژرمن با گزارش عادل فردوسی‌پور (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۵ بازیکن استقلال در اولویت تمدید قرارداد ۲ سامان در آستانه بازگشت به استقلال کریم باقری برای حضور در تمرینات پرسپولیس شرط گذاشت نساجی به دنبال کمالوند برای بازگشت زودهنگام به لیگ برتر ترکیب احتمالی اینتر و پاریسن ژرمن در فینال لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۵ سنگ سیدورف، پیش پای آبی‌ها اسدی و یزدانی، در لیست خروج کارترون گزارش تایمز از طارمی در آستانه فینال لیگ قهرمانان اروپا | پسر بوشهری، غیرممکن‌ها را ممکن کرد
سرخط خبرها

شمسایی: بهتر است اولادقباد در جام رمضان بازی کند و پولش را بگیرد!

  • کد خبر: ۳۲۴۸۸۴
  • ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
شمسایی: بهتر است اولادقباد در جام رمضان بازی کند و پولش را بگیرد!
وحید شمسایی گفت: به اولادقباد گفتم که استراحت کند و این اواخر در فینال‌های جام رمضان بازی کند و یکی دو شهر دیگر باقی مانده است، پولش را بگیرد و ما هم عشق کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از نام‌های بزرگی که در اردوی اخیر تیم ملی فوتسال غایب بود، مسلم اولاد قباد بهترین بازیکن فوتسال آسیا در سال ۲۰۲۲ و بهترین فلنگ راست لیگ برتر در فصل گذشته بود. تیم ملی فوتسال ایران این روز‌ها خودش را برای اعزام به تورنمنت چهارجانبه تایلند آماده می‌کند. همین چند روز پیش بود که وحید شمسایی سرمربی تیم ملی کشورمان در تصمیمی بحث برانگیز، اولادقباد را از لیست نهایی بازیکنان اعزامی به این تورنمنت خط زد تا شائبه‌های فراوانی در خصوص رابطه این دو نفر به گوش برسد. سرمربی تیم ملی فوتسال ایران به صراحت اعلام کرد که رفتار و عملکرد مسلم اولاد قباد در اردوی فعلی تیم ملی، خارج از چارچوب وظایف حرفه‌ای یک بازیکن بوده و این مسئله واکنش جدی سرمربی تیم ملی را به دنبال داشته است.

خط خوردن اولاد قباد اتفاقی نیست

مسلم اولاد قباد پسر بسیاری خوبی هستش و در رده ملی و باشگاهی شاگردم بوده و بازیکن توانمندی است. اما خط خوردن او را به هیچ عنوان اتفاقی نمی‌بینم. به قول مدرس برجسته فیفا که می‌گفت من نمی‌دانم چرا آسیایی‌ها انقدر اگر می‌گویند! کنار گذاشته شدن اولاد قباد مبحث فنی بوده و اینکه می‌گویند بهترین بازیکن آسیا باید اشاره کنم که بهترین بازیکن آسیا در ایران زیاد داشتیم. اگر بخواهیم بازیکنی را به اسم دعوت کنیم، باید پله فقید را به تیم ملی دعوت کنند. در این اردو احساس می‌کنم مسلم اولاد قباد قدم خود را بیشتر از توان فنی‌اش برداشت.

بازوبند کاپیتانی برای او سنگین بود

آنچه برای من مهم است، زحمات تک تک بازیکنان است و تا جایی که عقلم به من کمک می‌کند، سعی دارم حق الناس نکنم. مسلم بازیکنی نیست که مغرور شود و فکر می‌کنم پس از بازی دوستانه‌ای که طیبی محروم بود و مسلم کاپیتان شد، بازوبند برایش کمی سنگینی کرد.

بازیکن نمی‌تواند به بازیکن دیگری نکات را گوشزد کند

او در تمرینات نکاتی که مختص به خودش بود را به بازیکن دیگری گوشزد می‌کرد و اینجا بازیکن نمی‌تواند به بازیکن دیگری نکته‌ای گوشزد کند. به او گفتم که استراحت کند و این اواخر در فینال‌های جام رمضان بازی کند و یکی دو شهر دیگر باقی مانده است، پولش را بگیرد و ما هم عشق کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->