انتظار برای «زن و بچه» و «مرد عینکی» در اکران پساجنگ «روال عادی» در پردیس تئاتر مستقل مشهد روی صحنه می‌رود نسخه سه‌بعدی سریال «ببعی» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش عاشورا و هنر، آفرینش مقاومت در آیینه فرهنگ سوژه سترگ و روایت‌های نحیف | مروری بر دلایل بی رمق ماندن محرم ۱۴۰۴ در سینما و تلویزیون زمان اکران «تلماسه: بخش سوم» به کارگردانی دنی ویلنوو مشخص شد معرفی نامزدهای شورای کتاب کودک برای جایزه «لیندگرن» درگذشت «سورن والنته اوسن» بازیگر، نویسنده و کارگردان دانمارکی ازسرگیری فیلمبرداری «آتشبان»، پس از جنگ ۱۲روزه ظهر عاشورا، خیابان شیرازی و قرار بی قرار عکاسان مشهد صبر، خلاقیت، تداوم | چگونه کودکان و  نوجوانان جهان دیجیتال را کتاب خوان کنیم؟ لزوم جست‌وجوی راهی برای تربیت روایتگران فردا سارا بهرامی بازیگر سریال «کوری» شد واکنش رسانه‌های اسپانیایی به سریال «در انتهای شب» آیدا پناهنده آغاز فیلمبرداری «چشم‌هایش» بهمن فرمان‌آرا درباره هنر پرچم‌دوزی به مناسبت محرم ۱۴۰۴ | این پرچم همیشه بالاست مروری بر فروش سینما‌های کشور در روزهای اخیر (۱۸ تیر ۱۴۰۴) مسعود فراستی با «وطن و تن» در شبکه نمایش خانگی جزئیاتی از تولید آلبوم «مقتل خوانی» حسین علیشاپور
سرخط خبرها

جولیا رابرتز استاد دانشگاه شد

  • کد خبر: ۳۲۵۰۱۵
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶
جولیا رابرتز استاد دانشگاه شد
جولیا رابرتز در فیلم سینمایی «پس از شکار» در نقش یک استاد دانشگاه بازی می کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اندرو گارفیلد و ایو ادبری تریلر فیلم جدید خود به نام «پس از شکار» را در سینماکان به نمایش گذاشتند. لوکا گوادانینو همراه با اعضای تیم بازیگران خود، این فیلم را که محصولی از استودیو آمازون‌ام‌جی‌ام است را معرفی کرد.

این فیلم از تاریخ ۱۰ اکتبر در برخی از سینما‌ها به نمایش در می‌آید و در هفته بعد از آن اکران خود را گسترش می‌دهد.

هالیوود ریپورتر نوشت، فیلم «پس از شکار» داستان یک استاد دانشگاه (با بازی جولیا رابرتز) را روایت می‌کند. این استاد زمانیکه یکی از دانشجویان برجسته‌اش (با بازی ایو ادبری) علیه یکی از همکارانش (با بازی اندرو گارفیلد) اتهامی را مطرح می‌کند، مجبور می‌شود با گذشته تاریک خود روبه‌رو شود.

گارفیلد در سینماکان به مخاطبان گفت: «من مدت ۱۵ یا ۲۰ سال است که خواهان همکاری با لوکا گوادانینو بودم و بالاخره توانستیم این کار را انجام دهیم. آثار گوادانینو حسی و زندگی‌بخش هستند. این فیلم ساخته شده تا همراه دیگران، برای گفت‌و‌گو و بحث و احساسات مشترک تماشا شود.

در تریلر این فیلم، ایو ادبری نزد رابرتز می‌رود تا به او اعتراف کند و می‌گوید: «او از خط قرمز عبور کرد و حتی بعد از اینکه من گفتم نه باز هم ادامه داد.»

تریلر با این دیالوگ به پایان می‌رسد که ایو ادبری به جولیا رابرتز می‌گوید: «از گفتگویی که با شما دارم احساس راحتی نمی‌کنم.» و رابرتز پاسخ می‌دهد: «همه چیز قرار نیست شما را راحت کند.»

مایکل استولبارگ و کلویی سونی دیگر اعضای تیم بازیگران هستند.

فیلم‌های اخیر رابرتز شامل کمدی رمانتیک «بلیت بهشت» از یونیورسال با حضور جورج کلونی و فیلم «دنیا را به حال خودش رها کن» از نتفلیکس است که سال گذشته با بازی ماهرشالا علی و ایثن هاوک همراه بود.

سینماکان رویداد سالانه‌ای برای نمایشگران و استودیو‌های هالیوود است که امسال از ۳۱ مارس تا ۳ آپریل برگزار شد. این رویداد توسط «سینما یونایتد» (که پیشتر به نام «انجمن ملی صاحبان سینما» شناخته می‌شد) برگزار می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->