سریال‌های جدید نمایش خانگی اعلام شدند عبدالرضا اکبری «شاپرک خانوم» را به صحنه می‌آورد برنامه «ماجرای جنگ» با میهمانان کشوری و لشکری به آنتن بازمی‌گردد ویدئو | شروین حاجی‌پور صدای نماهنگ تازه فیلم «زن و بچه» شد اختتامیه جشنواره ملی موسیقی جوان | معرفی برگزیدگان بخش‌های مختلف فیلم جدید مارتین اسکورسیزی با حضور دی‌کاپریو و لارنس کلید می‌خورد ۱۲ روز با سینمای دفاع مقدس | جدول پخش فیلم‌ها اعلام شد زمان پخش ثابت مسابقه «۱۰۰» اعلام شد «اسکار از دیروز تا امروز» موضوع پرونده ویژه این هفته «هفت» رائد فریدزاده از تأسیس صندوق توسعه سینما در استان‌ها خبر داد وزیر ارشاد: شعر شهریار مرز زبان کلاسیک و زبان گفتاری را درنوردیده است ارسال ۵۰۰ اثر به جشنواره ادبی داستان‌کوتاه «هشت» در مشهد علیرضا خمسه به «استخر» سروش صحت پیوست برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

فیلم زن و بچه سعید روستایی در راه جشنواره کن

  • کد خبر: ۳۲۵۰۲۶
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵
فیلم زن و بچه سعید روستایی در راه جشنواره کن
فیلم جدید سعید روستایی با بازی پیمان معادی، پریناز ایزدیار و حسن پورشیرازی در تدارک حضور در جشنواره کن است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «زن و بچه» نام چهارمین فیلم سینمایی سعید روستایی است که ساخت آن سال گذشته کلید خورد و فیلمبرداری آن در تعطیلات نوروزی ۱۴۰۴ به پایان رسید.

پیمان معادی، پریناز ایزدیار، حسن پورشیرازی، سحر گلدوست،سها نیاستی و فرشته صدرعرفایی از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم حضور دارند.

تدوین این فیلم برعهده بهرام دهقانی است که البته هنوز تدوین نهایی تمام نشده است.

طبق پیگیری ما از سازندگان فیلم، کارهای پست پروداکشن به صورت فشرده در حال انجام است تا «زن و بچه» در فرصتی که از سوی جشنواره کن داده شده، به کمیته انتخاب فیلم این رویداد مهم سینمایی برسد.

همچنین در صورت حضور احتمالی «زن و بچه» در جشنواره کن و در صورت فراهم بودن شرایط، این احتمال مطرح است که فیلم تابستان امسال در ایران اکران عمومی شود. شرکت فرانسوی «Goodfellas»هم مسئولیت فروش بین‌المللی این درام ایرانی را بر عهده دارد.

دست‌اندرکاران این فیلم تاکنون عکس و جزئیاتی رسمی منتشر نکرده‌اند ولی مدتی قبل نشریه هالیوود ریپورتر در گزارشی درباره فیلم‌های مورد انتظار برای رونمایی در جشنواره کن امسال ضمن اشاره به فیلم جدید سعید روستایی، «زن و بچه» را یک درام خانوادگی معاصر با موضوع انتقام و بخشش معرفی کرده و نوشته بود: این فیلم با بازی پریناز ایزدیار (بازیگر فیلم «متری شش‌ونیم») در نقش یک پرستار بیوه روایت می‌شود. او با پسر سرکش خود درگیر است و هنگامی که یک حادثه غم‌انگیز رخ می‌دهد، خود را درگیر احساس خیانت می‌بیند در حالی که به دنبال عدالت است.

تیری فرمو، مدیر جشنواره کن روز گذشته در مصاحبه‌ای با ورایتی اعلام کرده است: یک هفته تا زمان اعلام فیلم‌های جشنواره باقی‌مانده، بیش از نیمی از تصمیم‌ها گرفته شده و انتخاب‌ها در حال شکل‌گیری هستند اما هنوز فیلم‌های زیادی برای تماشا باقی مانده، چون همه آثار به اتاق نمایش نرسیده‌اند؛ یعنی باید بیش از ۵۰ فیلم را در هشت روز تماشا کنی، تمام روز، عصرها و آخر هفته‌ها.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->