ویدئو | تداوم عملیات اجرایی پروژه تقاطع غیرهمسطح میدان شهید فهمیده شهردار مشهد مقدس امشب در برنامه زنده تلویزیونی صف اول شبکه خبر (۱۴ دی ۱۴۰۳) ضرورت تامین قطعات و لوازم یدکی برای قطارشهری | تلاش برای بهبود وضعیت حمل و نقل عمومی پیشینه مقاومت مردم مشهد و خراسان در برابر متجاوزان | مشهد، شهر ایثار و ایستادگی نائب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تعیین تکلیف طرح تفصیلی توس، در رضایتمندی مردمی بسیار مؤثر است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پیشرفت پروژه های «خیام» و «شهید فهمیده» قابل قبول است حاجی بگلو: طرح تمدید یک‌ساله شوراها در مجلس بررسی خواهد شد ثبت اولین روز «سالم» برای هوای کلانشهر مشهد در ماه جاری (۱۳ دی ۱۴۰۳) قلعه وکیل‌آباد مشهد در مرحله تملک و بازگشایی دیپلم افتخار رویداد نشان مشهد الرضا(ع) مشوق ادامه مسیر علمی است برگزیده نشان مشهدالرضا (ع): تلاش می‌کنم دستاورد‌هایم را در خدمت ترویج اخلاق رضوی به کارگیرم رویداد نشان مشهد الرضا (ع) می‌تواند الگویی برای سایر شهر‌های کشور باشد گلایه شهردار مشهد از کمبود تسهیلات برای زوج‌های جوان در نمایشگاه لوازم خانگی+ ویدئو بانویی که همسر شهید شد و فرزندش را تا شهادت بدرقه کرد پدیده زاغه‌نشینی معضل جدی مشهد در ۶۰ سال قبل | سقفی برای گودال‌نشین‌ها نشست تخصصی ارائه طرح راهبردی ساماندهی کشف‌رود در مشهد برگزار شد| پروژه احیای کشف رود اقدامی ملی است کشف ۲ تن مواد مخدر در مرز‌های خراسان رضوی (۱۲ دی ۱۴۰۳) ادبیات بومی در روایت ظرفیت‌های غنی مشهد و خراسان مؤثرتر است شهروند خبرنگار | تصویری زیبا از ارتفاعات خلج در جنوب شرقی مشهد بسته تشویقی جدید برای رونق ساخت‌وساز در مشهد
سرخط خبرها

ساخت باتری با پوست میگو

  • کد خبر: ۳۲۵۰۹
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
ساخت باتری با پوست میگو
باتری‌های لیتیومی سازگاری زیادی با محیط زیست ندارند و محققان برای حل این مشکل به تولید الکترود‌های جدیدی روی آورده اند که با پوست میگو ساخته شده اند.
به گزارش شهرآرانیوز، تولید الکترود‌های جدید با استفاده از ماده‌ای در پوسته سخت میگو موسوم به چیتین صورت گرفته است. این ماده دارای نوعی سلولز موسوم به پلی ساکارید است که برای تولید مواد مختلفی از بسته بندی مواد غذایی گرفته تا پوشش‌های زرهی و نیز دارو‌های ارزان‌تر به کار گرفته می‌شود.

اما کاربرد جدید این ماده، تولید الکترود برای استفاده در باتری هاست. محققان دانشگاه ام آی تی می‌گویند با استفاده از این روش هم ظرفیت شارژ باتری‌ها افزایش می‌یابد و هم سرعت شارژ آن‌ها بهتر می‌شود. از سوی دیگر کاربرد این روش از استهلاک باتری‌ها نیز می‌کاهد. سازگاری با محیط زیست مزیت دیگر الکترود‌هایی است که با چیتین میگو تولید شوند.

با استفاده از این روش می‌توان نوع جدیدی از باتری‌ها، موسوم به باتری‌های مایع را تولید کرد که الکترود‌های آن‌ها قابلیت ذخیره سازی انرژی را دارند و در محیط‌های بسیار متنوعی قابل استفاده هستند. محققان امیدوارند در آینده نزدیک تولید تجاری این باتری‌ها نیز ممکن شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->