کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) انجام بیش از ۷میلیون و ۲۴۱هزار سفر از طریق مترو مشهد در اسفند ۱۴۰۳ قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) پیشخان‌های زیارت مشهد، تحقق معماری اسلامی‌ایرانی در شهر محله اسماعیل آباد مشهد در تب و تاب توسعه | دیدار مردمی نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و مسئولان شهری هوای کلانشهر مشهد در وضعیت هشدار (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ساخت باتری با پوست میگو

  • کد خبر: ۳۲۵۰۹
  • ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۸
ساخت باتری با پوست میگو
باتری‌های لیتیومی سازگاری زیادی با محیط زیست ندارند و محققان برای حل این مشکل به تولید الکترود‌های جدیدی روی آورده اند که با پوست میگو ساخته شده اند.
به گزارش شهرآرانیوز، تولید الکترود‌های جدید با استفاده از ماده‌ای در پوسته سخت میگو موسوم به چیتین صورت گرفته است. این ماده دارای نوعی سلولز موسوم به پلی ساکارید است که برای تولید مواد مختلفی از بسته بندی مواد غذایی گرفته تا پوشش‌های زرهی و نیز دارو‌های ارزان‌تر به کار گرفته می‌شود.

اما کاربرد جدید این ماده، تولید الکترود برای استفاده در باتری هاست. محققان دانشگاه ام آی تی می‌گویند با استفاده از این روش هم ظرفیت شارژ باتری‌ها افزایش می‌یابد و هم سرعت شارژ آن‌ها بهتر می‌شود. از سوی دیگر کاربرد این روش از استهلاک باتری‌ها نیز می‌کاهد. سازگاری با محیط زیست مزیت دیگر الکترود‌هایی است که با چیتین میگو تولید شوند.

با استفاده از این روش می‌توان نوع جدیدی از باتری‌ها، موسوم به باتری‌های مایع را تولید کرد که الکترود‌های آن‌ها قابلیت ذخیره سازی انرژی را دارند و در محیط‌های بسیار متنوعی قابل استفاده هستند. محققان امیدوارند در آینده نزدیک تولید تجاری این باتری‌ها نیز ممکن شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->