رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست درخواست فرانسه از اسرائیل: گذرگاه‌های نوار غزه باز شود غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی
سرخط خبرها

مذاکرات ایران با کشورهای عضو برجام و آمریکا در چه وضعیتی قرار دارد؟

  • کد خبر: ۳۲۵۴۲۷
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱
مذاکرات ایران با کشورهای عضو برجام و آمریکا در چه وضعیتی قرار دارد؟
طی امروز و همچنین در روزهای پیش رو، مذاکرات ایران با طرف‌های موثر در مذاکرات هسته‌ای ادامه خواهد داشت که از جمله می‌توان به برگزاری انجام مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اشاره کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس اعلام مقام‌های ایران و روسیه، امروز (سه‌شنبه) نشست کارشناسی سه‌جانبه ایران، چین و روسیه درباره جنبه‌های مختلف مرتبط با موضوع هسته‌ای، برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ در مسکو برگزار می‌شود.

این در حالی است که مذاکرات سه کشور در سطح معاونین در اواخر اسفندماه ۱۴۰۳ در پکن برگزار شد.

همچنین در حالی که مذاکرات کارشناسی ایران و سه کشور اروپایی عضو برجام شامل انگلیس، فرانسه و آلمان بعد از تعویق ایجاد شده قرار بود در اسفندماه برگزار شود، در اوایل نوروز ۱۴۰۴ در ژنو برگزار شد.

از دیگر سو قرار است که به‌زودی یک نشست در سطح معاونین با مسئولان جدید سیاست خارجی اتحادیه اروپا برگزار شود. این اولین دیدار بین ایران و مقامات جدید سیاست خارجی اروپاست. 

بامداد سه‌شنبه «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به اظهارات «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره گفت‌وگوی ایران و آمریکا، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ایران و ایالات متحده روز شنبه در عمان برای گفت‌وگوهای غیرمستقیم در سطح مقامات عالی ملاقات خواهند کرد. این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکاست».

واسطه در این مذاکرات عمان خواهد بود، کشوری که ایران از طریق آن، پاسخ نامه ترامپ را به ایالت متحده ارائه کرد.

بر اساس آنچه که منابع خبری گزارش کردند، ریاست هیات ایران در مذاکرات غیرمستقیم در عمان برعهده عراقچی و ریاست هیات آمریکایی با «استیو ویتکاف» مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی و نماینده ویژه ترامپ در امور منطقه غرب آسیا خواهد بود و «سید بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان نقش واسط را ایفا خواهد کرد.

ویتکاف چندی پیش و در واکنش به پیام عراقچی در ایکس مبنی بر این‌که «ایران بار دیگر تاکید می‌کند که هیچ‌گاه و تحت هیچ شرایطی به دنبال جستجو، تولید و یا به دست آوردن سلاح هسته‌ای نخواهد بود»  در کامنتی نوشت «عالی»؛ کامنتی که چند دقیقه بعد حذف شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->