خاویر باردم: شریک جرم اسرائیل در نسل‌کشی نباشید انتشار فراخوان جشنواره «سینما حقیقت» مروری بر سریال‌های دردست‌ساخت تلویزیون انتشار نخستین رمان «وودی آلن» سایه‌های سکوت و تاریکی | گزارشی از اجرای نمایش «خودها» در سالن بهار مشهد فیلم‌های جشنواره فجر که در صف اکران مانده‌اند ارسال پرونده تتلو به اجرای احکام دادسرا به منظور اجرای حکم، صحت ندارد رقابت «تنبیه» در ۲ جشنواره معتبر جهانی خوانندگی «عمو پورنگ» با زبان هندی + ویدئو «تا ابد، ایران»، ویژه‌برنامه‌ای برای شهدای فرهنگ، هنر و رسانه در دفاع دوازده‌روزه آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) کتاب «۵۳ قصه سه سوته» منتشر شد ستیز انسان با هوا‌های نفسانی | درباره اجرای نمایش «ذهن سوخته» در پردیس تئاتر مستقل مشهد مروری بر تازه‌های نشر در آخرین روز‌های تیر ۱۴۰۴ | برگی تازه از زندگی امام موسی صدر فراخوان جشنواره «۲۵» منتشر شد تجلیل از گلی ترقی در هفتمین دوره جایزه ادبی «ارغوان» بازگشت نیوشا ضیغمی به سینما با فیلم «شب سرد» کوین اسپیسی با سریال «خانه پوشالی» روی آنتن + زمان پخش
سرخط خبرها

سریال خوشه‌های خشم ساخته می‌شود

  • کد خبر: ۳۲۵۴۴۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۷
سریال خوشه‌های خشم ساخته می‌شود
ساخت یک مجموعه اقتباسی از «خوشه‌های خشم» در دستور کار استودیوی‌ای‌ام‌سی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استودیو AMC در حال ساخت مجموعه‌ای شامل چند سریال با اقتباس از شاهکار‌های ادبی آمریکا است و برای فصل اول، اقتباسی از رمان جان اشتاین‌بک یعنی «خوشه‌های خشم» را در دستور کار قرار داده است.

این مجموعه با عنوان «داستان‌های بزرگ آمریکایی» ساخته می‌شود که یک اثر مشهور متفاوت، یک لحظه تاریخی، یا روایت فردی از زندگی آمریکایی را روایت می‌کند.

استودیو AMC که این مجموعه را برای شبکه‌های خود تهیه می‌بیند، گفت: بیش از یک سال است که ما به دنبال داستانی عالی برای راه‌اندازی یک مجموعه تلویزیونی بزرگ بودیم و آن را در «خوشه‌های خشم» یافتیم، که امروز به اندازه همان اولین بار که سال ۱۹۳۹ منتشر شد، به موقع و به جا است.

رولین جونز کار اقتباس از «خوشه‌های خشم» را انجام خواهد داد و پس از آن ناظر ساخته شدن بقیه فصل‌های این مجموعه بزرگ بر مبنای کلاسیک‌های بزرگ آمریکایی خواهد بود.

جونز ۳ بار نامزد امی شده است: یک بار برای بهترین نویسندگی برای سریال درام «چراغ‌های شب جمعه»، یک بار دیگر برای بهترین سریال درام «چراغ‌های شب جمعه» و سومی برای بهترین سریال کمدی برای «علف‌های هرز».

«خوشه‌های خشم» که اولین بار سال ۱۹۳۹ منتشر شد، داستان خانواده‌ای را روایت می‌کند که به دنبال رکود بزرگ اقتصادی مزرعه خود در اوکلاهما را ترک می‌کنند تا در جستجوی زندگی بهتر راهی کالیفرنیا شوند. فیلم سینمایی اقتباسی از این اثر به کارگردانی جان فورد و با بازی هنری فوندا، جین دارول، راسل سیمپسون ساخته و مانند کتاب با اقبال زیادی روبه‌رو شد و ۲ جایزه اسکار گرفت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->