افزایش نرخ سرویس مدارس مشهد در حد میانگین نرخ تورم است | امسال در زمینه تأمین خودرو چالشی نخواهیم داشت + فیلم درخشش خراسان رضوی در جشنواره تعاونی‌های برتر کشور مشهدالرضا؛ غرق شادی و سرور میلاد رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) بهره‌گیری از پساب در آبیاری فضای سبز مشهد با مشارکت بخش خصوصی توسعه زیرساخت‌های اقامتی مشهد طی افتتاحیه‌های هفته دولت شهروند خبرنگار | چالش‌های پارک حاشیه‌ای در خیابان فرهاد مشهد+ پاسخ کیفیت هوای مشهد همچنان در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: قرارگاه ساماندهی ساخت‌وساز شهری تشکیل شود تخریب دامنه شمالی و نوک قله اژدرکوه | جاده شمالی تیر آخر را به قلب اژدها زد! کارگر پاکدست فرودگاه مشهد کیف پول یک میلیاردی را به صاحبش بازگرداند +عکس گره کوهستان پارک شادی کورتر شد | با وجود آمادگی مدیریت شهری مشهد زمین پارک به سازمان دیگری واگذار شد شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد در کشور، رتبه‌ اول و در غرب آسیا، رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم
سرخط خبرها

دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد

  • کد خبر: ۳۲۵۴۷۸
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طرح دوفوریتی ارائه بسته حمایت از سرمایه‌گذاران در راستای تولید و اشتغال و کارآفرینی در شورای اسلامی شهر مشهد تصویب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید دبیریان در این باره اظهار کرد: پس از نام‌گذاری سال ۱۴۰۴ به نام سرمایه گذاری برای تولید توسط رهبر معظم انقلاب، شورای اسلامی شهر مشهد دیروز طرح دوفوریتی ارائه بسته حمایت از سرمایه‌گذاران در راستای تولید و اشتغال و کارآفرینی را که به امضای هر پانزده عضو شورای اسلامی شهر رسیده بود، بررسی و تصویب کرد.

وی افزود: براساس این طرح، شهرداری مشهد مکلف شد برای تحقق شعار سال، طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در راستای تولید و اشتغال‌آفرینی در حوزه‌های مرتبط با مدیریت‌ شهری را تهیه و برای تصویب نهایی به شورای اسلامی شهر مشهد ارائه کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به تصویب طرح جامع حمایت از سرمایه گزاران گفت: بیش از هفده‌سال است که رهبر معظم انقلاب عناوین اقتصادی را به‌عنوان شعار سال انتخاب می‌کنند و خیلی از دولت‌های گذشته در این مدت اقدام اساسی برای تحقق این شعار‌ها انجام نداده‌اند.

وی اظهار کرد:ما با همکاری اعتقاد داریم که در اقتصاد شهر می‌شود برای تولید برنامه‌ریزی کرد و اصلی‌ترین موضوع هم در شهر، تولید مسکن است و باید شهرداری را مکلف کنیم برای ساخت‌وساز برنامه‌ریزی کند. موضوع دیگری که در شهر می‌شود به آن پرداخت، تولید کالاست.

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: ما در غرب مشهد کارگاه‌های تولیدی داریم که با شهرداری همکاری دارند و می‌شود برای آنها کاری انجام داد. مدیریت‌شهری همچنین باید از بخش صنایع‌دستی و گوهرسنگ‌ها و دانش بنیان‌ها و ظرفیت‌هایی که در این بخش هست، حمایت کند.

وی ادامه داد: کارآفرینان و سرمایه‌گذاران که می‌توانند مشکلات ما را حل کنند در قالب این مصوبه حمایت می‌شوند و در قالب برگزاری نمایشگاه برای ارائه و معرفی خدمات این شرکت‌ها از آنها پشتیبانی می‌کنیم.

دبیریان اظهار کرد: یکی از مشکلات ما در شهرداری فرایند‌های پیچیده اداری است که امسال تلاش می‌کنیم برای حمایت از تولید، این فرایند‌ها را کاهش دهیم و اولین جلسه کمیسیون اقتصادی را با همین عنوان برگزار می‌کنیم و کارگروهی با موضوع سرمایه‌گذاری برای تولید تشکیل می‌دهیم و با دعوت از صاحب‌نظران و فعالان اقتصادی، از نظرات آنها استفاده می‌کنیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->