شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۵۴۹۱
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)
فرمانده مرزبانی استان کردستان از شهادت دو نفر از مرزبانان آن فرماندهی، براثر انفجار مین‌های باقی‌مانده از جنگ تحمیلی در حوزه پاسگاه مرزی دونیس هنگ بانه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار فرج رستمی اظهار کرد: شب گذشته دو نفر از مرزبانان پاسگاه مرزی دونیس هنگ بانه هنگام پایش و مراقبت از نوار مرز براثر انفجار مین‌های باقی‌مانده از دوران دفاع مقدس که به‌دلیل بارش‌های شدید اخیر نزولات آسمانی جابه‌جا و در مسیر تردد مرزداران قرار گرفته بود، به شهات رسیدند.

وی بیان کرد: در این حادثه، استوار یکم محمدرضا صداقت‌پور و سرباز وظیفه علی کریمی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴)

وی ضمن تبریک و تسلیت به خانواده این شهدای والامقام و همرزمان‌شان، افزود: سلحشوران مرزبانی جانانه از مرز‌ها دفاع می‌کنند و قطعا راه این شهیدان بزرگوار و دیگر شهدا در دفاع از کشور و ارزش‌های نظام و انقلاب ادامه دارد.

شهیدان استوار یکم محمدرضا صداقت‌پور و سرباز وظیفه علی کریمی، هر دو اهل شهرستان ایلام هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.