اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد
سرخط خبرها

یادواره سرداران شهید عملیات بدر در مشهد برگزار شد (۲۴ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۱۹۳۷
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
یادواره سرداران شهید عملیات بدر در مشهد برگزار شد (۲۴ اسفند ۱۴۰۳)
هم‌زمان با چهلمین سالگرد عملیات بدر در دوران دفاع مقدس، یادواره سرداران شهید لشکر ۲۱ امام رضا(ع) در این عملیات برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در چهلمین سالگرد عملیات بدر در دوران دفاع مقدس، جمعی از رزمندگان دوران دفاع مقدس و خانواده معزز شهدا، جانبازان و ایثارگران، در تأسی به این جمله رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرموده‌اند «زنده‌نگهداشتن خون شهید، از خود شهادت کمتر نیست»، گرد هم آمدند تا یادوخاطره شهدای گران‌قدر این عملیات را گرامی بدارند و حماسه‌آفرینی‌های ایثارگران آن دوران را برای نسل‌های جدید انقلاب بازگو کنند.

در این مراسم که در مسجد جوادالائمه(ع) بولوار شهید ساجدی مشهد برگزار شد، یادوخاطره سرداران شهید و فرماندهان گردان‌های رزمی لشکر ۲۱ امام رضا‌(ع) ازجمله شهید «جواد جامی‌خراسانی» (فرمانده گردان فلق)، شهید «محمدعلی حافظی» (فرمانده گردان یاسین)، شهید «محمدحسین بصیر» (فرمانده گردان کوثر) که در این عملیات به شهادت رسیدند و نیز شهید «سیدعلی ابراهیمی» (فرمانده گردان الحدید) که در این عملیات مجروح شد و در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید، گرامی داشته شد و هم‌رزمان این شهدا، خاطراتی از جان‌فشانی و ایثارگری آن‌ها را بیان کردند.

این مراسم به‌همت دوستان و هم‌رزمانش سرداران شهید عملیات بدر، خانواده شهدا، ستاد مردمی ۳۷۵ شهید بولوار توس و کانون فرهنگی شهید بصیر برگزار شد.

گفتنی است عملیات بدر در فاصله ۱۹ تا ۲۷ اسفندماه ۱۳۶۳ در منطقه هورالعظیم انجام شد که در آن، رزمندگانی از لشکر ۵ نصر و لشکر ۲۱ امام‌رضا(ع) از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه(ع) ارتش از استان خراسان حضور داشتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->