عربستان: چارچوبی یکپارچه و عملی برای اجرای راهکار دو دولتی در فلسطین داریم تشکیل کارگروه نظارت بر توزیع کالا‌های اساسی در کمیسیون اصل ۹۰ فرانسه تهدید کرد: تا پایان تابستان به ایران برای دستیابی به توافق هسته‌ای مهلت می‌دهیم ویدئو| وزیر اقتصاد: بسته حمایتی اقتصادی دولت را به زودی تشریح می‌کنم بیانیه نیروهای مسلح یمن: تل‌آویو را با موشک هدف قرار دادیم (۷ مرداد ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی پرواز‌های فرودگاه بن گوریون را متوقف کرد قالیباف: غزه امروز یک کشتارگاه و یک صحنهٔ جرم است قالیباف: رژیم صهیونیستی با حمله به ایران منشور ملل متحد را نقض کرد واکنش ترامپ به تصمیم انگلیس برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین ماجرای خودکشی نظامی صهیونیست که روزی ۶ بار حمام می‌کرد ویدئو| نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گمانه زنی‌هایی درباره گزینه احتمالی برای جانشینی زلنسکی پژمانفر: فراجا زیرساخت‌های ابلاغ کروکی الکترونیک به طرفین تصادف را فراهم کند تاکید پزشکیان بر توزیع نظام سلامت بر اساس خرید راهبردی و پرداخت عملکردی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: مساجدی که تنها به اقامه نماز می‌پردازند «سکولار» محسوب می‌شوند جزئیاتی از ضربات ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه عراقچی به تاجیکستان سفر می‌کند (۷ مرداد ۱۴۰۴) عبدالرضا داوری به ۶ ماه حبس و شلاق محکوم شد؟ توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی یک هفته‌ای (۷ مرداد ۱۴۰۴) برقراری نخستین پرواز مستقیم مسافربری کره شمالی به روسیه (۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی برای توافق با حماس ضرب‌الاجل تعیین می‌کند نیرو‌های قسد با ارتش سوریه ادغام می‌شود اعتراف ترامپ به قحطی گسترده در غزه وزیر امور خارجه: برای مذاکرات هنوز چیز خاصی تنظیم نشده است تأکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی
سرخط خبرها

حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا

  • کد خبر: ۳۲۵۵۱۷
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۹
حمایت روسیه از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد که مسکو از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا حمایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «دمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین روز سه‌شنبه گفت که مسکو از گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا بر سر موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کند و حامی حل وفصل سیاسی این موضوع است.

این اظهارات سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در شرایطی مطرح می‌شود که او پیشتر هم تاکید کرده بود مسکو آماده است تا برای حل مسالمت‌آمیز موضوع هسته‌ای ایران تمام تلاش خود را به کار گیرد.

پسکوف در سخنان امروز خود گفت: «تماس مستقیم و غیرمستقیم بین ایالات متحده و ایران در مورد برنامه هسته‌ای در عمان برنامه‌ریزی شده و مسکو از این اقدام استقبال می‌کند.»

این مقام کرملین با اشاره به گزارش‌های منتشر شده به خبرنگاران گفت: «مسکو از مذاکرات مستقیم میان ایالات متحده و ایران درباره برنامه هسته‌ای استقبال می‌کند. ما بار‌ها گفته‌ایم که از حل مسئله پرونده هسته‌ای ایران از طریق راهکار‌های سیاسی و دیپلماتیک حمایت می‌کنیم. اگر چنین باشد، تنها می‌توان از آن استقبال کرد.»

در همین حال «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که مسکو روز سه‌شنبه میزبان رایزنی‌های کارشناسی در مورد برنامه هسته‌ای ایران بین روسیه، چین و ایران خواهد بود.

زاخارووا به خبرنگاران گفت: «این رایزنی‌ها قرار است امروز برگزار شوند و پس از پایان ما قطعاً نتایج آنها را به رسانه‌ها و جهان اطلاع خواهیم داد. اما با توجه به اینکه رایزنی‌ها امروز برگزار می‌شوند، طبیعی نیست که از قبل در مورد نتایج چیزی که هنوز به پایان نرسیده است، صحبت کنیم.»

تلاش مسکو و واشنگتن برای ازسرگیری روابط

سخنگوی کاخ کرملین در بخش دیگری از سخنانش به روابط مسکو - واشنگتن پرداخت و گفت مسکو و واشنگتن تلاش‌های قابل توجهی برای عادی‌سازی روابط انجام می‌دهند.

پسکوف در پاسخ به سوالی درباره احتمال بازگشت پیمان تسلیحات تهاجمی راهبردی افزود: «کارشناسان ما، البته، درباره شرایط تغییر یافته صحبت کردند؛ اینکه در پیکربندی فعلی که با معماری امنیتی و وضعیت کنونی مرتبط است، طبیعتاً نمی‌توان از ظرفیت‌های هسته‌ای سایر کشور‌ها چشم‌پوشی کرد؛ و تنها راه بحث، بررسی همه مسائل به صورت جامع و یکپارچه است.»

این مقام کرملین به خبرنگاران گفت: «و دقیقاً برای رسیدن به امکان آغاز چنین مذاکرات پیچیده‌ای در آینده، اکنون هر دو طرف، یعنی مسکو و واشنگتن، تلاش قابل توجهی برای عادی‌سازی روابط دوجانبه انجام می‌دهند.»

دیمیتری پسکوف اشاره کرد که روابط و سطح اعتماد میان روسیه و آمریکا هنوز نیازمند احیاء است، و این بستگی به اراده رهبران دو کشور دارد. او گفت: «هنوز هم تصور آغاز مذاکرات درباره کنترل تسلیحات میان روسیه و ایالات متحده دشوار است، زیرا به سطحی از اعتماد نیاز دارد.»

به گفته او، ارتباطات بعدی میان روسیه و آمریکا از طریق وزارت امور خارجه روسیه انجام خواهد شد.

پسکوف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مذاکرات دهم آوریل در استانبول در چه سطحی خواهد بود و چه کسی نماینده روسیه خواهد بود، به خبرنگاران گفت: «این مذاکرات با حضور طرف روسی و از طریق وزارت امور خارجه انجام خواهد شد و بنابراین منتظر اطلاعات از سوی آنها، از همکاران ما در وزارت خارجه باشید.»

تماسی با ژاپن راجع به پیمان صلح در کار نیست

سخنگوی کرملین امروز همچنین به روابط کشورش با ژاپن اشاره کرد و گفت، در حالی که توکیو به یک مسیر خصمانه ضد روسی پایبند است، نمی‌توان درباره مذاکرات صلح با ژاپن صحبت کرد و این کشور‌ها در حال حاضر درباره انعقاد یک معاهده صلح بحث نمی‌کنند.

پسکوف به خبرنگاران گفت: «می‌دانید که توکیو در پیوستن کامل به همه گام‌های غیردوستانه و خصمانه نسبت به کشور ما عجله کرد؛ و البته با توجه به موضع توکیو که اتفاقاً همچنان باقی است... یعنی سخنان در مورد تمایل به دستیابی به معاهده صلح یک چیز است، اما وضعیت واقعی امور و اقدامات واقعی که علیه کشورمان انجام شده است، کاملاً از واقعیت دیگری است که رهبری ژاپن در این شرایط انجام داده است. در حال حاضر به سختی می‌توان در مورد امکان مذاکره صحبت کرد.»

دیمیتری پسکوف افزود: «در حال حاضر هیچ تماسی با مقامات ژاپنی وجود ندارد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->