آغاز فعالیت پایگاه تخصصی «اربعین نوجوانی» (۵ مرداد ۱۴۰۴) آموزش ثبت نام ارز اربعین از بانک سپه، ملی، صادرات، تجارت و بله+ زمان دریافت درباره شهید سردار دکتر فضل‌ا... نوذری جانشین عملیات قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) | او رفت تا وطن بماند روز و تاریخ دقیق اربعین ۱۴۰۴ در ایران و عراق ویژه برنامه‌های حرم مطهر امام رضا(ع) به مناسبت میلاد امام محمد باقر (ع) لزوم راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه حفظ قرآن بر اساس برنامه هفتم توسعه مسئولیت در برابر مواهب دنیوی؛ بروز زندگی ایمانی گفتگو با دکتر محمدکاظم رحمتی درباره فعالیت‌های اسلام‌شناسانه یهودیان | عبری‌زبانان شیعه‌پژوه چه می‌کنند؟ حضور قاریان ۱۴ کشور در کاروان قرآنی اربعین ۱۴۰۴ + اسامی سردار فضلی: عملیات مرصاد، جلوه‌ای از ولایت‌پذیری رزمندگان بود راه‌اندازی ستاد مرکزی دانشگاهیان در کشور عراق با همکاری وزارت علوم و ستاد اربعین غیبت دانشجویان زائر اربعین در دانشگاه علوم پزشکی تهران موجه شد ثبت رکورد تاخیر کمتر از ۸ دقیقه توسط ایران ایر در عملیات حج ۱۴۰۴ | آغاز عملیات حج عمره از اول شهریور چرا با وجود ممنوعیت پرواز چارتری، بازار سیاه بلیت اربعین داغ است؟ تخفیف ۵۰ درصدی اقامت در هتل‌ها برای زائران اربعین در مرز خسروی لزوم تبیین نسبت فناوری‌های نوین با اقامه نماز اعلام جزئیات ثبت‌نام و مقررات اربعین حسینی ۱۴۰۴ در مرز باشماق چگونه آثار مرتبط با اربعین جهانی می‌شوند؟ پیش‌بینی حضور ۴ میلیون نفر در مراسم اربعین ۱۴۰۴ سفر دریایی زائران اربعین ۱۴۰۴، جمعه آغاز می‌شود + جزئیات کامل
سرخط خبرها

۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره

  • کد خبر: ۳۲۵۵۱۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
۲۴ فروردین آخرین زمان ورود به عربستان برای ادای فریضه عمره
وزارت حج و عمره عربستان سعودی پانزدهم شوال (۲۴ فروردین جاری) را آخرین زمانِ ورود حجاج به این کشور برای ادای فریضه حج عمره در سال جاری قمری (۱۴۴۶) اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، همه حجاجی که به صورت شخصی یا با کارگزاری نهاد‌ها و موسسات دولتی و خصوصی برای ادای این فریضه تا روز پانزدهم شوال ۱۴۴۶ (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) وارد عربستان می‌شوند، باید تا اولین روز ماه ذی‌قعده (۹ اردیبهشت) از این کشور خارج شوند در غیر اینصورت با جریمه تا ۱۰۰ هزار ریال سعودی رو‌به‌رو خواهند شد.

این اقدام بخشی از تدابیر دولت عربستان سعودی برای برگزاری مناسک حج در سال جاری است.

اعمال حج از غروب هشتم ذی‌حجه (۱۴ خرداد) یا یوم الترویه، با محرم شدن زائران در شهر مکه و حرکت به سمت صحرای عرفات آغاز می‌شود و با وقوف در صحرای عرفات، عزیمت به مشعر الحرام، حرکت به سمت منی، رمی، قربانی، حلق و تقصیر و بیتوته در منی ادامه می‌یابد.

زوار خانه خدا بعد از رمی جمرات سه گانه پس از اذان ظهر روز عید قربان به سمت مکه حرکت خواهند کرد و پس از ورود به مسجدالحرام خواهند رفت و اعمال حج تمتع شامل طواف، نماز زیارت، سعی بین صفا و مروه و طواف و نماز طواف نساء را انجام خواهند داد. مناسک حج به این ترتیب به پایان می‌رسد و حجاج روزی دیگر از عبودیت حق را آغاز می‌کنند.

زائران ایرانی امسال نیز مطابق سال‌های گذشته در دو نوبت مدینه اول و مدینه بعد، راهی سرزمین وحی خواهند شد. رئیس سازمان حج و زیارت پیش از این درخصوص زمان اعزام اولین گروه حجاج ایرانی به سرزمین وحی به خبرنگار ایرنا گفت: نخستین کاروان حج تمتع در قالب زائران مدینه قبل، از ۱۵ اردیبهشت راهی سرزمین وی خواهند شد و پرواز‌های جده که مربوط به زائران مدینه بعد می‌شود، از ۲۳ اردیبهشت انجام خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->