رهبر انقلاب با تمدید مسئولیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی موافقت کردند عراقچی به قاهره رسید عارف از برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی یا احتکار مرغ خبرداد پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با مادورو بر حمایت از تمامیت ارضی و ملت ونزوئلا تاکید کرد رهبرمعظم انقلاب دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام منصوب کردند روایت نیکزاد از حضور رئیس جمهور در جلسه غیرعلنی مجلس توضیحات سخنگوی دولت درباره ساعت کار ادارات | کالابرگ چهارشنبه واریز می‌شود نخست‌وزیر قطر از حماس خواست پیشنهاد آتش‌بس آمریکا را بپذیرد ارتش اشغالگر درباره تشدید قریب‌الوقوع تنش در کرانه باختری هشدار داد دستور کار جلسه علنی مجلس مشخص شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: در شرایط کنونی امت اسلامی وحدت نه تکلیف که یک انتخاب است کره جنوبی آغازگر روند بازگرداندن تحریم‌های ضد ایرانی چین از آمادگی برای ارتقای ارتباطات استراتژیک با کره‌شمالی خبرداد آغاز صحن علنی مجلس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | توضیحات قالیباف در مورد نشست غیرعلنی با پزشکیان سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی به مصر می‌رود نماینده مجلس: خواهان انتقال پیام قدرت و انسجام ملی به جهان از سوی رئیس جمهور در نیویورک هستیم آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما توسط کره شمالی پرونده هسته‌ای در تله سیاست چدنی اروپا توضیحات وزیر کشور درباره فواید تفویض اختیار به استانداران تهران به ادعا‌های مطرح‌شده در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب واکنش نشان داد برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با حضور رئیس‌جمهور (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم اسرائیل به استان حمص سوریه + فیلم رایزنی غریب‌آبادی با سفرای کره جنوبی و نوردیک درباره اسنپ‌بک دو صندوق بازنشستگی کشوری و فولاد رسماً ادغام شدند ناوگان جهانی برای شکستن محاصره غزه با ۴۵ ملیت گفت‌وگوی تلفنی بن فرحان و لاوروف (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تخلیه بخشی از بزرگترین فرودگاه انگلیس در پی کشف ماده خطرناک (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ابراز امیدواری گروسی از توافق ایران و آمریکا در آینده نزدیک

  • کد خبر: ۳۲۶۱۱۹
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹
ابراز امیدواری گروسی از توافق ایران و آمریکا در آینده نزدیک
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگویی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان به توافقی برای حل‌وفصل سیاسی مسئله برنامه هسته‌ای ایران منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگویی از آمریکا و ایران خواست که در اسرع وقت به توافقی درباره مسئله هسته‌ای ایران دست پیدا کنند.

اظهارات گروسی در این باره در آستانه آغاز مذاکرات غیرمستقیم هیات‌های دیپلماتیک بلندپایه ایران و آمریکا به ریاست «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و «استیو ویتکاف» نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در غرب آسیا با میانجیگری عمان در مسقط مطرح شده است.

گروسی در گفت‌وگویی با رسانه چینی سی‌ام‌جی ابراز امیدواری کرد که مذاکرات تهران و واشنگتن، امروز (شنبه) در عمان به ۲ طرف کمک کند که اختلافات‌شان را برطرف کرده و بر سر حل‌وفصل این «بن‌بست سیاسی» به اتفاق نظر دست پیدا کنند.

این خبر تکمیل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->