تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد
سرخط خبرها

چین خواستار موضع بی‌طرف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال مسائل ایران شد

  • کد خبر: ۳۲۶۱۳۰
  • ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۲
چین خواستار موضع بی‌طرف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال مسائل ایران شد
وزیر امور خارجه چین در دیدار با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار امیدواری کرد که این آژانس مسائل ایران را با روحیه‌ای بی‌طرفانه، عینی، عادلانه و حرفه‌ای بررسی و از ترویج استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای حمایت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وانگ یی در دیدار با رافائل گروسی اظهار امیدواری کرد که این آژانس مسائل هسته‌ای ایران، همکاری زیردریایی‌های هسته‌ای میان آمریکا، انگلیس و استرالیا و همچنین دفع پسماند‌های نیروگاه هسته‌ای فوکوشیمای ژاپن را با روحیه‌ای عینی، عادلانه، بی‌طرف و حرفه‌ای بررسی کند.

این اظهارات در حالی مطرح شد که گروسی در گفت‌و‌گو با گروه رسانه‌ای چین (CMG) اعلام کرد: ما به یک توافق نیاز داریم و آن را زود نیاز داریم. ما این کار (طرح این درخواست) را قبل از نشست مهم بین آمریکا و ایران در عمان انجام می‌دهیم که چند ساعت دیگر برگزار می‌شود.

وی گفت: بنابراین، رقم خوردن بهترین‌ها را در آنجا آرزو می‌کنیم. تبادل پیام‌ها بین رئیس جمهوری آمریکا و دولت ایران صورت گرفته است.

وانگ اضافه کرد: امسال هشتادمین سالگرد پیروزی مردم چین در جنگ مقاومت در برابر تجاوز ژاپن و همچنین پیروزی در جنگ جهانی دوم است.

وی با اشاره به هشتادمین سالگرد تأسیس سازمان ملل متحد، افزود: جامعه جهانی باید همدلی، هم صدایی و حقیقت را روشن و شر را مهار کند در غیر این صورت، جهان به قانون جنگل بازخواهد گشت و کشور‌های کوچک و متوسط بیشترین آسیب را خواهند دید.

وانگ با تاکید بر اینکه هدف سازمان ملل متحد، حفظ نظم عادلانه بین‌المللی و دفاع از برابری حاکمیت کشور‌ها است، گفت: جامعه بشری کنونی در برابر یک دو راهی قرار گرفته‌است؛ آیا باید اجازه داد یک‌جانبه‌گرایی بی‌حد و مرز گسترش یابد یا باید قاطعانه چندجانبه‌گرایی را ترویج کرد. همچنین آیا باید سلطه‌طلبی را تحمل کرد یا برای دموکراتیزه شدن روابط بین‌الملل تلاش نمود. آیا باید به قوانین بین‌المللی و اصول بنیادین روابط بین‌الملل پایبند بود یا اینکه قانون قدرت حاکم شود.

وی خاطرنشان کرد که همه کشور‌ها باید موضع خود را مشخص کنند و سازمان ملل متحد باید در صف مقدم بایستد و نقش خود را به درستی ایفا کند.

رئیس دستگاه دیپلماسی چین در این نشست تاکید داشت که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یکی از نهاد‌های مهم سیستم سازمان ملل متحد است که ماموریت‌هایی، چون حفظ اصول اساسی روابط بین‌الملل، ترویج استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای و جلوگیری از گسترش سلاح‌های هسته‌ای را بر عهده دارد.

وی با بیان اینکه چین همواره به همکاری با سازمان ملل متحد و نهاد‌های وابسته به آن اهمیت زیادی قائل است، افزود: در طول ۴۰ سال گذشته همکاری‌های دو طرف نه‌تنها نقش مهمی در پیشرفت صنعت انرژی هسته‌ای چین داشته، بلکه در بهبود حکمرانی جهانی در حوزه هسته‌ای و ارتقای رفاه بشر نیز تاثیرگذار بوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->