توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد

  • کد خبر: ۳۲۶۴۱۶
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸
ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد که مرکز فرماندهی حماس در منطقه «دیرالبلح» در نوار غزه را هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شد نظامیان این رژیم طی یک عملیات نظامی مرکز فرماندهی حماس در منطقه دیر البلح را هدف قرار داده‌اند.

در این بیانیه ادعا شده است: این مرکز از سوی نیرو‌های حماس برای برنامه‌ریزی و اجرای عملیات‌های تروریستی علیه غیرنظامیان و نیرو‌های اسرائیلی استفاده می‌شد و نیرو‌های حماس قصد داشتند در دوره آتی حملات بیشتری را انجام دهند.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد: پیش از اجرای این عملیات، اقدامات پیشگیرانه برای کاهش تلفات در میان غیرنظامیان با استفاده از سلاح‌های هدایت‌شونده دقیق و سیستم‌های نظارت هوایی پیشرفته انجام شد.

این بیانیه افزود: نیرو‌های اسرائیلی انجام عملیات‌های نظامی در سراسر نوار غزه را برای مقابله با تهدیدات امنیتی علیه غیرنظامیان اسرائیلی و نیرو‌های نظامی ادامه می‌دهند.

از سوی دیگر رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ نفر در نوار غزه شهید شده و ۱۱۱ نفر دیگر مجروح شدند.

طبق این گزارش، با آغاز تجاوز‌های جدید رژیم صهیونیستی به غزه از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ تاکنون هزار و ۵۷۴ نفر در این منطقه شهید شده و ۴ هزار و ۱۱۵ نفر دیگر مجروح شدند.

با احتساب این شهدا، شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۵۰ هزار و ۹۴۴ نفر و شمار مجروحان به ۱۱۶ هزار و ۱۵۶ نفر رسید.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که خرابی‌های گسترده و تلفات انسانی زیادی بر جا گذاشت، اما به اهداف اعلام شده خود یعنی نابودی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» و آزادی اسیران صهیونیست نرسید.

در تاریخ ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) براساس توافقی میان حماس و رژیم صهیونیستی، در نوار غزه آتش‌بس برقرار شد، اما ارتش این رژیم از بامداد سه‌شنبه ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ با نقض مفاد آتش‌بس تجاوز‌های نظامی خود به نوار غزه را از سر گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->