شعاری که دارد به صاحبانش برمی‌گردد مجروح شدن ۸ غیرنظامی در پی حملات آمریکا به یک منطقه مسکونی در پایتخت یمن (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد پیام تسلیت و همدردی امیر قطر با رئیس جمهور در پی انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد، گم‌شده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است
سرخط خبرها

روزنامه طلوع پاکستان: اگر جنگی علیه ایران دربگیرد، برنده آن ایران خواهد بود

  • کد خبر: ۳۲۶۹۳۷
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱
روزنامه طلوع پاکستان:  اگر جنگی علیه ایران دربگیرد، برنده آن ایران خواهد بود
روزنامه «طلوع» پاکستان در گزارشی نوشت: سرهنگ «لارنس ویلکرسون»، رئیس دفتر وزیر خارجه وقت آمریکا، ژنرال «کالین پاول» بود. او امروزه یکی از صریح‌ترین منتقدان آمریکایی جنگ تحت حمایت ایالات متحده در اوکراین، نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط اسرائیل، و طرح‌های مشترک آمریکا و اسرائیل برای حمله به ایران است.

به گزارش شهرآرانیوز؛  این رسانه در ادامه می‌نویسد: ویلکرسون همچون بسیاری از هم‌قطاران نظامی پیشین خود مطمئن است که اگر جنگی علیه ایران دربگیرد، برنده آن ایران خواهد بود. اما این پیروزی نه از طریق ساخت بمب اتم یا سایر ابزارهایی که می‌توانند منطقه و اطرافش را نابود کنند، بلکه با روش‌های متعارف و نامتقارن برای خنثی‌سازی برتری نظامی آمریکا حاصل خواهد شد.

ویلکرسون می‌گوید: «من اخیراً با فردی ملاقات کردم که سال‌ها پیش شبیه‌سازی جنگ بین ایران و آمریکا را انجام داده بود. او هنوز هم معتقد است که همان نتیجه‌گیری همچنان معتبر است؛ ایران در یک جنگ متعارف با آمریکا پیروز خواهد شد.»

تجربه گسترده ایران در جنگیدن، بی‌آنکه هرگز جنگی را آغاز کرده باشد به دهه ۱۹۸۰ بازمی‌گردد، زمانی که هشت سال تهاجم عراق را دفع کرد. صدام که از حمایت آمریکا برخوردار بود، از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرد اما نتوانست حتی یک وجب از خاک ایران را تصرف کند.

نویسنده این مطلب در ادامه ادعا می‌کند که ترامپ می‌گوید اگر ایران نه‌تنها از سلاح هسته‌ای بلکه از تمام موشک‌هایش دست نکشد، کشور را به شکلی بی‌سابقه بمباران خواهد کرد. ایران می‌گوید چنین تهدیدی بی‌اثر است، اما دیپلماسی منطقی می‌تواند راهگشا باشد.

دور نخست گفت‌وگوهای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا روز شنبه در عمان با بیانیه‌های مثبت به پایان رسید و پس از روزهای پرتنش، اکنون نوعی آرامش دیده می‌شود که نشان می‌دهد شاید جنگ از گزینه‌های ترامپ کنار رفته باشد؛ که به‌نوبه خود یعنی بنیامین نتانیاهو ممکن است در برابر موج فزاینده اعتراضات داخلی در اسرائیل تنها بماند.

ویلکرسون اعتقاد به پیروزی ایران در جنگ احتمالی با آمریکا را بدون اشاره‌های معمول به ویتنام و افغانستان، جایی که ارتش آمریکا شکست‌های تحقیرآمیزی خورد، بیان کرد. ویلکرسون درباره نتایج شبیه‌سازی‌های نظامی آمریکا صحبت می‌کرد، به‌ویژه تمرین جنگی معروف به «چالش هزاره ۲۰۰۲». نتیجه شبیه‌سازی کامپیوتری MC02 آسیب‌پذیری‌های مهمی را در استراتژی نظامی آمریکا آشکار کرد و بر کارایی تاکتیک‌های نامتقارن تأکید گذاشت.

اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم، یکی از بزرگ‌ترین و کمتر شناخته‌شده‌ترین اقدامات در راه صلح جهانی از سوی جمهوری اسلامی ایران بوده است. ایران توان ساخت بمب اتم را دارد، اما رهبر آن با یک فتوای دینی اعلام کردند که ساخت، نگهداری و استفاده از سلاح هسته‌ای ممنوع است.

ستون فقرات اخلاقی ایران، و به‌ویژه رهبران عالی آن، شایسته‌ تحسین است. فتوای آیت‌الله خامنه‌ای در سال ۲۰۰۳ علیه تولید سلاح کشتار جمعی، نقشی بی‌صدا اما حیاتی در حفاظت از جهان در برابر فاجعه‌ای عظیم ایفا کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->